Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

CIPŐ NORTHWAVE FLAT TAILWHIP 46 FEHÉR

Termék címkék:
Biciklis cipő
CIPŐ NORTHWAVE FLAT TAILWHIP 46 FEHÉR
43.990 Ft
39.590 Ft
Kedvezmény: 4.400 Ft
Menny.:db
43.990 Ft
39.590 Ft
Kedvezmény: 4.400 Ft
Menny.:db
Beszállítói készlet: Rendelhető, 1-3 nap feladással
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: bf_80223020-99-46
Gyártó: Northwave
Átlagos értékelés: Értékeld elsőként

Paraméterek

Méret 46
Szín FEHÉR

RÉSZLETES LEÍRÁS

Tulajdonságok

Kód 80223020-18 fekete/méz, 80223020-99 fehér, 80223020-10 fekete
 
All Mountain Fit
 
Méretek: 37-49 • Talp: : taposó pedálhoz tervezett Gravity, kétrétegű talprendszer. Speciális, extratapadós, Michelin Gecko+ külső gumifelület és rázkódáselnyelő, könnyű, EVA belsőrész. Az agresszív gumimintázat gyaloglás közben is megfelelő kényelmet és tapadást biztosít • Felsőrész: kényelmes és elegáns vászon kialakítás, párnázott cipőnyelv magas komfortot garantál • Záródás: nyúlásmentes fűzők, gumis fűzőtartóval • Tömeg: 400 g • Igazi mindenes modell, e-bike-okhoz is, akár egész napos viseletre, kompromisszummentes tapadással és gyalogláshoz is kényelmes, flexibilis talppal.
 
GRAVITY
 
nw gravity michelin
 
Sokoldalúan használható, jól tapadó talp. Kétrétegű felépítés: az alsó gumiréteg a Northwave és a Michelin közösen szabadalmaztatott Gecko+ keverékből készült és utolérhetetlen tapadást biztosít minden körülmények között. A belső rész könnyű és rugalmas EVA anyagból készült, mely kiváló rázkódáselnyelő tulajdonságokkal bír. Az agresszív gumimintázat és a mérsékelt merevség gyaloglás közben is megfelelő stabilitást és kényelmet biztosít.
 
Fit
 
nw fit
 
A Northwave cipők felsőrésze több évtizedes tapasztalat és több száz lábfejforma elemzése alapján, az átlag idomokhoz igazítva Regular Fit szélességgel készül. Az extraszéles lábfejformához fejlesztették ki a Wide Fit verziót, ami országúti és MTB vonalon 1-1 modellnél elérhető opció, és a Regular Fit-hez képest 5 mm-rel szélesebb felsőrészkialakítást jelent. Az All Mountain Fit a felhasználói igényekhez igazodva a Regular Fit-hez képest 4 mm-rel szélesebb teret hagy a lábfej számára.
 
nw overview tailwhip

A közkedvelt kerékpáros termékek üzletünkben tesztelhetők.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.