Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár hátsó lámpa

Az éjszakai és alacsony fényviszonyok közötti bringázás egyedülálló élmény lehet, de a biztonság mindig az első helyen áll. A kerékpár hátsó lámpák olyan fontos kiegészítők, amelyek segítenek garantálni a láthatóságodat más járművek és gyalogosok számára, biztosítva, hogy éjszakai és alacsony fényviszonyok között is magabiztosan közlekedhess. A hátsó lámpa fénysugara lehetővé teszi, hogy távolról is észrevegyék biciklidet, csökkentve a baleseti kockázatot.

A Dynamic Sport kerékpár webáruház és bicikli boltban széles választékot találsz a legújabb és legfejlettebb kerékpár hátsó lámpákból. Válogathatsz a különböző fényerősségek, fényszögek, villogási módok és dizájnok között, hogy megtaláld az igényeidnek legjobban megfelelőbbet. Ha szeretnéd megtudni, milyen bicikli hátsó lámpát érdemes használnod, görgess le!

Rendezés:

Hátsó kerékpár lámpa

- fényerő és fényszög -

A kerékpár hátsó lámpák különféle típusokban és kivitelezésben érhetők el, mindegyik különböző fényerejü és fényszögű lehet. Az igényeidnek és stílusodnak megfelelő hátsó lámpát úgy találhatod meg, ha mérlegeled, hogy általában milyen útvonalakon tekersz, és ahhoz igazítod választásodat biztonságod érdekében is.

Fényerejük típusonként különböző lehet, általában lumenben mérik. A fényerősség meghatározza, mennyire leszel látható más járművek és gyalogosok számára az éjszakai és alacsony fényviszonyok között. 

Például:

  • 50-100 lumen: Elég a városi közlekedéshez és a városi kerékpározáshoz, ahol több közvilágítás van.                           
  • 100-200 lumen: Kiváló választás az alacsonyabb fényviszonyok közötti közúti kerékpározáshoz.
  • 200+ lumen: Igazán fényerős lámpák, amelyek az éjszakai mountain bike vagy túrák során is hasznosak lehetnek.

Fényszög:
A kerékpár hátsó lámpák fényszöge határozza meg, hogy a fény mennyire terjed szét. A szélesebb fényszögű lámpák jobban láthatóvá tesznek, mivel nagyobb területet világítanak meg. A fényszög különböző mértékű lehet az eltérő modellek esetében, így választhatsz olyat, ami megfelel az igényeidnek.

Fényforrás:
A kerékpár hátsó lámpák általában LED-ekkel működnek. Az LED lámpák energiatakarékosak, hosszú élettartamúak és erős fényt adnak ki. Számos lámpa beépített akkumulátorral működik, amely USB-porton keresztül tölthető.

 

Melyik hátsó Világítás való akkor neked?

  • Városi Kerékpározás: Az urbánus kerékpározáshoz általában 50-100 lumen fényerősségű lámpák és szélesebb fényszögű lámpák ajánlottak. Ezek ideálisak a városi közlekedéshez és az alacsonyabb sebességekhez.
  • Országúti Kerékpározás: Az országúti kerékpározáshoz ajánlottak a magasabb lumen értékű lámpák, különösen, ha éjszakai túrákat tervezel. Választhatsz szűkebb fényszögű lámpákat, hogy ne zavarj más vezetőket.
  • Mountain Bike: Ha éjszakai mountain bike túrákat tervezel, akkor az erős és széles fényszögű lámpák kellenek. Ezek biztosítják a megfelelő láthatóságot és biztonságot a technikás terepen.

A kerékpár hátsó lámpák kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a biciklizési körülményeket és stílusodat, valamint a helyi jogszabályokat is. Ne feledj gondoskodni a lámpa megfelelő rögzítéséről és időnkénti feltöltéséről, hogy mindig készen állj a biztonságos és élvezetes bringázásra.
 

Tudj meg többet vásárlás előtt a kerékpár lámpákról!

Megnézem!