Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Szállítás, elállás

Szállítási információk

Lehetőséged van kiválasztani, hogy megrendelt termékedet, csomagodat házhoz szállítsák, vagy csomag automatából szeretnéd felvenni. A szolgáltatás kiválasztásánál vedd figyelembe életviteled, ill., hogy mekkora terméket vásárolsz.

 

Foxpost csomag automata

o   A FOXPOST egy egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban, Foxpost csomagautomatákban érhető el.

o   Kérd megrendelésed bármely, vagy otthonodhoz közeli FOXPOST csomagautomatába, így Te döntheted el, hogy mikor és hol szeretnéd a terméked átvenni!

o   Könnyedén meg tudod adni az átvételi pont megnevezését a pénztár szállítási mód beállításánál.

o   Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

o   Megrendelésed leadása után lesz egy saját tárolód, amelyben a megrendelt csomagod elhelyezik. A tárolót egyedi kód nyitja, melyet SMS-ben kapsz meg.

 

Fizetési módok

Online: Banki átutalás (előre utalás), online bankkártya.

Átvételkor: A terminálnál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

 

Szükséges adatok

Cégnév: Dynamic sport 2002 Kft.

Bankszámlaszám: 10700196-26678405-51100005

Közlemény: Ide a rendelésszámot írd be!

 

Csomagátvételi pont / Foxpost csomagautomata szállítási díjai:

o   4990 Ft alatti vásárlásnál 1490 Ft

o   5000 - 29990 Ft közötti vásárlásnál 1290 Ft a szállítási díj.

o   29990 Ft felett a kiszállítás ingyenes!

 

Házhoz szállítás MPL futárszolgálattal

Rendelheted csomagod otthonodba, munkahelyedre, vagy egy számodra tetszőleges térségbe. A megrendelt termékeidet ebben az esetben futár szállítja ki. A termék szállítási idejét ismertetjük veled a pénztári folyamat során, valamint a futárcégtől kapott visszaigazoló e-mail is tartalmazni fogja csomagod pontos érkezését.

He előreláthatólag, nem tudod a kiajánlott napon, napszakban átvenni a csomagod, lehetőséged van az újabb szállítás időpontjáról egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Az MPL futárszolgálat utánvétes rendeléseknél nem számol fel külön kezelési költséget.

 

MPL futárszolgálat / szállítási díjak:

o   4990 Ft alatti vásárlásnál 1790 Ft.

o   5000 - 29990 Ft közötti vásárlásnál 1490 Ft a szállítási díj.

o   29990 Ft felett a kiszállítás ingyenes!

 

Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.

 

A szállítástól való elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni.

 

A termék visszaküldése

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. Erről informálódhatsz az ingyenes csomag visszaküldés oldalunkon is.

 

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

Elállási nyilatkozat letöltése

A megrendelő a szerződéstől 14 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni.

A termék kipróbálására van lehetőség, de a Vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát, amennyiben a megrendelt termék rendeltetésszerű használatát már megkezdte.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.