Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Szállítás és szállításidíj


 

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra, bankkártyás fizetésre, személyes és utánvéttel történő fizetésre. Utóbbi esetén a teljes vételárat a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben a küldemény kézbesítőjének.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Kerékpár kiszállítás

Kerékpárjainkat gyári csomagolásban, bedobozolt állapotban szállítjuk ki üzembe helyezés nélkül ingyenesen!

Szállítási díjak:

Házhozszállítás belföldön:

4990 Ft alatti vásárlásnál 1499 Ft.

5000 - 29990 Ft közötti vásárlásnál 1290 Ft a szállítási díj.

29990 Ft felett a kiszállítás ingyenes!

 Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállalunk.

Csomagátvételi pont / Foxpost csomagautomata:

4990 Ft alatti vásárlásnál 1499 Ft 

5000 - 29990 Ft közötti vásárlásnál 990 Ft a szállítási díj.

29990 Ft felett a kiszállítás ingyenes!

 

FOXPOST egy egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban, Foxpost csomagautomatákban érhető el.

Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így Te döntöd el, hogy mikor és hol szeretnéd a csomagod átvenni! A saját tárolód nyitásához pedig nincs másra szükséged, csak a megrendelés után kapott egyedi SMS-kódra.

Rendeléseid átveheted az ország különböző pontjain megtalálható FOXPOST terminálon! Átvételipont beállítását a pénztár szállítási mód beállításánál tudod megadni. Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

Fizetési módok online: Banki átutalás (előre utalás), online bankkártya. 

Fizetési módok átvételkor: A terminálnál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség!

Cégnév: Dynamic sport 2002 Kft.

Bankszámlaszám: 10700196-26678405-51100005

Kérem a közleménybe bérlésnél írja be rendelésének számát.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza. 

https://www.dynamic-sport.hu/ingyenes-csomag-visszakuldes

Szerződéskötés feltételeire vonatkozó tájékoztatás
A szerződéskötés nyelve magyar, a megkötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A megkötött szerződést iktatják, utólag hozzáférhető lesz.

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni.
A Vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát, amennyiben a megrendelt termék csomagolását felbontotta vagy rendeltetésszerű használatát már megkezdte.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.