Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Bicikli zár

Bicikli zár, kerékpár lakat ebike és hagyományos kerékpár hatékony védelméhez. Tesztnyertes bicikli zárak könnyen kezelhető többféle hosszúságú kivitelben. Lakattartó adapter a praktikus tárolásért és gumis vagy fény visszaverős szövetbevonattal rendelkező kerékpárak zár a kerékpár fényezés és lakkozás védelme miatt. Hajtogatható bicikli lakat, U lakat legnagyobb védelmi szinttel. Kerékpár riasztó, amivel elektromos rollert is megvédhetsz. Több kerékpár összezárásához többféle hosszúságú és vastagságú hurokkábeleket találsz. Bicikli lakat konzol és kiegészítők teljes választéka a Dynamic sport szakértő csapatától.  

Bicikli zár, kerékpár lakat ebike és hagyományos kerékpárok hatékony megvédéséhez tesztnyertes megoldással. Szettben is elérhető az ebike teljes védelme. ABUS akkumulátor zár PLUS Bosch e-bike-hoz IT (Gen 2) Powertube (integrált) vázcsőbe + ABUS lakat 6015/120 Bordo Big SH. A hajtogatható lakatok, U lakatok adják a legnagyobb védelmet. Ezeknél a kerékpár lakatoknál tudnak olyan edzettséget adni a lakathoz a gyártók, amihez már nincs értelme hozzányúlnia egy bicikli tolvajnak, aki ilyen esetben kinéz egy másik kerékpárt, aminek nem szánt a gazdája komoly védelmet. Hidd el a bicikli tolvajok ránézésre tudják melyik bicikli lakatot tudják hangtalanul max. néhány perc alatt elvágni. Egyre többen vásárolnak tőlünk kerékpár risztót.  A riasztás minimum 1 dB-lel szól 15 mp-ig, ezután újra élesedik. 3D mozgásérzékelő, érzékeny mozgásra és ütésre. Intelligens riasztás - az eszköz egy rövid hangjelzést ad elmozdítás esetén. Biztonságos felszerelés a kerékpárra vagy bármilyen kerek csőre a szilikon bevonatú fém szíjakkal. Kompatibilis ABUS ACH adapter láncokkal és ACL adapter kábelekkel.

Az U lakatoknál vannak olyan modellek, amik szögletesek vagy szögletesen végződnek. Ezt ha kinyitjuk és széthúzzuk ki is nyitottuk U lakatunkat, amit könnyen kezelve tartójába visszahelyezhetünk. Hogyha viszont egy tolvaj fűrészeli el ha tudja, akkor azzal szembesül, hogy nem fordul el az acélcső hiszen nem hengeralakú és a zártest fixen fogja. Tehát a másik oldalon is ketté kell vágni a lakatot, ami azért lássuk be elég nagy rizikó, hiszen nem fűrész lapról beszélünk ilyen esetben és nem is 2 percről.

A bicikli görgős lakat egy flexibilis nagy védelmet nyújtó lakat. Műanyagbevonat van kívül a kerékpár fényezése és lakkvédelme miatt. Alatta acélgörgők a bicikli lezáró teljes hosszában és az acél görgőkön belül fut az acélsodrony. Ez a kerékpár lakat többféle hosszúságban és különböző vastagságban kapható webshopunkban a védelmi szintnek megfelelően. Egyes lakatokhoz kerékpár vázra szerelhető lakattartó adapter is tartozik.   

Bicikli hurokkábel remekül használható több kerékpár összelakatolására. Olyan helyen érdemes egy lakattal összefogni akár 6-7 kerékpárt is ahol pár percig vagy szem elött vannak a kerékpárok. Egy kávézásnál, fagyizásnál tökéletes megoldás.

Bicikli sodrony lakat típusnál álltalában 60-180 cm hosszúságban és 8-12 mm vastagságban tudsz választani. Nálunk ez fogy a legjobban. Iskolások szokták a suli tárolójában lekötni ezzel a bicikli zárral a kerékpárt illetve városi kerékpárokhoz szokták vinni helyi bevásárlásoknál a bicikli tarolóhoz lakatoláshoz.   

 

 

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.