Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerékpár pumpa

Bicikli pumpa minden szeleptípushoz! Könnyen kezelhető biciklikerék pumpa, teleszkóp pumpa, műhelypumpa, patronos kerékpár pumpa, szelep átalakítók és bicikli pumpa alkatrészek széles választékát találod minőségi kínálatunkban. Nem csak hatékony bicikli pumpát találsz, hiszen ezek már membránnal szerelt pumpák, de könnyen magaddal is tudod vinni. Kézi pumpa és vázpumpa kínálatunkhoz tartozik egy adapter, amivel a kulacstartó alá tudod felfogatni a pumpát kerékpárodra. Így könnyen magaddal tudod vinni a biztonságót nyújtó bicikli pumpád és nem vesz el helyet a bicikli táskádban.

Bicikli pumpa minden szelephez! Könnyen kezelhető, hatékony, minőségi bicikli pumpa, amire bármikor szükséged lehet kerékpározásnál. Többféle bicikli pumpát különböztetünk meg. Van kézi pumpa, vázpumpa, műhelypumpa, lábpumpa, patronos pumpa. A műhelypumpa és lábpumpa tökéletes megoldást nyújt otthon kerékpározás előtt a keréknyomás eléréséhez. Hogyha nincs a pumpán nyomásmérő, akkor külön is kapható digitális nyomásmérő vagy okos nyomásmérő, ami applikáció segítségével folyamatosan méri és kiírja a keréknyomást a computerre vagy telefonra. Hangjelzéssel figyelmeztet, ha ez nem megfelelő a keréknyomás.

Egy könnyen kezelhető bicikli kézi pumpa mindig jó társ. Ehhez a pumpához adaptert találsz a csomagban, amivel a kulacstartó alá tudod helyezni a pumpatartó adaptert. Ezzel a megoldással mindig magadnál tudod hordani pumpád anélkül, hogy külön táskát kéne vinned vagy a táskádban helyet foglalna más bicikli tartozék elől. A mini pumpák is már membránosok ezért nincs kárba veszett energia pumpálás közben. Egyes modellek teleszkóposok, amivel kevesebbet kell fújni.

Kerékpár műhelypumpa mindig legyen a garázsban. Minden járműhöz tudod használni és biciklikerék pumpálásra a legjobb. Országúti kerékpár vagy fitness kerékpárnál vékonyabb a biciklikerék és a külső gumi. Emiatt nagyobb keréknyomást kell fújni bele. Az országúti kerékpár legjellemzőbb esetében 8 bar ez a keréknyomás. Ezt a keréknyomást műhelypumpával éred el a legkönnyebben.

A patronos kerékpár pumpa kis helyen elfér, és gyors segítséget nyújt. Csak behelyezed a patront a pumpafejbe és egy adagoló segítségével már fújja is a gázt. Szingó/autó szelephez | 12, 16, 20, 25 grammos menetes patronokkal kompatibilis. Tehát minden kerékmérethez és minden kerékpár típushoz tudod használni a patronos pumpát.

A teleszkóp pumpa teleszkóp és rugóstag pumpálására lett kifejlesztve. Ezek a pumpák hirtelen löknek levegőt, amivel hatékonyan lehet pumpálni a nagyobb nyomású teleszkópot vagy rugóstagot. Olyan a szelepkialakítása, hogy levételkor nem engedi el a nyomást a szelep.

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.