Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár kitámasztó

Kerékpár kitámasztó állítható hosszúsággal a stabil tartásért. Könnyű kezelhetőség, könnyű súly és hatékony megoldás bicikli kitámasztásra. Középre szerelhető bicikli kitámasztók gyerekbiciklitől a Trekking kerékpárokig ezüst és fekete színben. Bicikli hátsó kitámasztó, ami gyerekülés szállításnál, túrázásnál hatékony, ha nagy súly nehezedik a hátsókerékre. Gyerek bicikli kitámasztó kerék teljes kínálata minden mérethez. Számos hasznos kiegészítőt és alkatrészt találsz még oldaltámaszhoz, amit a szakértő Dynamic sport csapata segítségével akár tesztelhetsz is üzletünkben.

Bicikli kitámasztó választásnál vedd figyelembe, hogy fogsz e szállítani kisgyermeket hátsó bicikli gyerekülésben vagy kerékpártúrák miatt megpakolt kerékpár táskákat fogsz e szállítani. Ebben az esetben érdemes egy masszívabb, mindenképp a hátsóvillához rögzülő bicikli oldaltámaszt választanod. A hátsó bicikli kitámasztó közvetlenül a nagyobb súlynál tartja kerékpárod dőlését, ezért biztonságos, stabil tartást nyújt. Továbbá, érdemes ebben az estben széles, nagyobb méretű gumitalppal rendelkező, hátsó bicikli oldaltámaszt nézned, hogy lazább vagy kicsit puhább talajon ne tudjon megsüllyedni az oldaltámasz és emiatt akár eldőlni a biciklid.

A bicikli hátsóvillán egyes kerékpárokon előkészített helye van az oldaltámasznak. 18 mm vagy 40 mm távolságban találsz a kerékpárod baloldalán, hátul a tengely közelében menetet. Érdemes ilyenkor erre a gyári felfogatási pontra való oldaltámaszt választanod. Amennyiben a te bicikliden nincs gyári felfogatási pont oldaltámaszhoz, akkor a villára szerelhető hátsó bicikli oldaltámasz közül tudsz választani. Váz geometriától és váz vastagságtól függően alsó villa szárra szerelhető vagy a két villa szárat összefogó bicikli oldaltámasz lesz jó kerékpárodra.

A középső bicikli kitámasztót akkor használd, ha első bicikli kosár van a kerékpárodon vagy előre szerelhető bicikli gyerekülés. Természetesen abban az esetben is ideális ez a választás, ha nem szállítasz semmit. Az elől lévő nagyobb súly miatt érdemes középre felszerelhető bicikli kitámasztót választanod. Kitámasztásnál a kosárban lévő dolgok súlya a kormányt is elfordítják és a hátsókerék szinte tehermentesül. Emiatt ideálisabb középen kitámasztanod ebben az esetben a kerékpárt.

A kerékpár kitámasztó hossza állítható. Sok esetben gombnyomással oldódik a retesz, de van amikor egy kis csavart kell fellazítanod, hogy a csúszószáron állítsd 16-24” és 24-29” kerék méretig. Ezzel az állítással nem csak a kerékméretet állítod, de finomhangolással a bicikli dőlésszögét is.

 

 

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.