Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár kiegészítők a biztonság és kényelem érdekében

A kerékpár kiegészítők elhagyhatatlan elemeit találod ebben a kategóriában. Ezek a kerékpár kiegészítők nem csak a Te utadat teszik még biztonságosabbá és könnyebbé, hanem a körülötted lévő forgalomra, környezetre is pozitív hatást gyakorolhatsz használatukkal. Az egyik legfontosabb kiegészítőt, ha gyermekeddel szeretnél kerékpározni, az a biciklis gyerekülés. Érdemes gyermeked életkorához és testsúlyához igazodni, hogy biztonságosan és kényelmesen utazhassatok mind a ketten. A biztonságos kerékpározás érdekében mindenképp javasoljuk a kerékpárvilágítás, a visszapillantótükör és a biciklicsengő használatát. További hasznos és praktikus funkciókat lát el a kerékpár kitámasztó, a kerékpár csomagtartó, a kerékpár táska vagy kosár, valamint a sárvédő és a biciklizár. Tájékozottságodban és kényelmedben a kerékpár computer és karóra segíthet. Ha bővebben szeretnél olvasni a kerékpár kiegészítőkről, görgess a lap aljára, vagy nézd meg blog oldalunkat!

Biciklis kiegészítők

Biciklis kiegészítő – kerékpár computer

A kerékpár computer rendkívül hasznos kiegészítő a biciklizés során, mivel számos fontos információt nyújt a teljesítményről és az útvonalakról. Az ilyen eszközök segítségével könnyedén nyomon követheted a sebességet, a megtett távolságot és akár a pedál-fordulatszámot is, amelyek alapvető adatok a hatékony edzés és az útvonaltervezés szempontjából. A legfejlettebb kerékpár computerek akár GPS-navigációs funkcióval is rendelkezhetnek, ami még inkább elősegíti az optimális útvonalak kiválasztását és a tájékozódást. Összességében a kerékpár computer egy olyan eszköz, amely nélkülözhetetlen lehet a biciklizés élményének fokozásához és a teljesítmény javításához. Melyik a számodra leg ideálisabb kerékpár computer? Itt megtalálod!

 

A bringa legfontosabb kiegészítője: Kerékpár lámpa


A kerékpár lámpa kulcsfontosságú biciklis kiegészítő, mivel jelentősen hozzájárul a biztonságos biciklizéshez. Egy megfelelően működő lámpa növeli a láthatóságot sötétben és rossz látási viszonyok között, ami segít más közlekedőknek és gyalogosoknak észlelni a biciklist. Emellett a lámpa nemcsak a biciklis számára biztosít világítást az út előtt, hanem jelzi a járókelőknek és autósoknak is a bicikli jelenlétét, ezzel csökkentve a balesetek kockázatát. A biciklizés során a megfelelő lámpa használata nemcsak törvényi kötelezettség, hanem alapvető biztonsági intézkedés is, amely segít megelőzni a baleseteket és javítja az éjszakai vagy rossz időjárási körülmények közötti láthatóságot. Milyen lámpát válassz? Mutatjuk!

 

Kerékpár kitámasztó, a hasznos biciklis kiegészítő

A kerékpár kitámasztó egy olyan biciklis kiegészítő, amely segít stabilan támasztani a biciklit álló helyzetben. Ez különösen hasznos lehet például akkor, amikor rövid ideig meg kell állítani a biciklit, például egy rövid pihenő vagy vásárlás során. A kitámasztó segítségével a bicikli könnyen és biztonságosan állítható félre anélkül, hogy le kellene dőlnie vagy támasztékot kellene keresnie. Emellett a kitámasztó használata megakadályozza a bicikli károsodását és védi a vázat és más fontos alkatrészeket a földre helyezett tárgyaktól vagy sérülésektől. A kerékpár kitámasztó fontos eszköz a biciklis számára, amely kényelmet és biztonságot nyújt mindennapos használat során. Kíváncsi vagy, a te kerékpárodhoz melyik való? Mutatjuk!

 

Bicikli zár – kerékpár lakat

A bicikli zár egyik legjobb biciklis kiegészítő, amely segíthet megvédeni a biciklit a lopástól, a masszív lakatok közé tartozik, amelyek nehéz törni vagy kinyitni. Ezek a bicikli zárak erős anyagból készülnek, például acélból vagy ötvözött acélból, és sokféle méretben és típusban elérhetők, hogy megfeleljenek a különböző bicikliknek és használati szokásoknak. A masszív lakatok mellett a láncos zárak is hatékony védelmet nyújthatnak, különösen akkor, ha egy stabil tárgyhoz vagy kerékpártároló szerkezethez rögzítik őket. Ezek a zárak általában hosszabb és erősebb láncokból állnak, amelyek nehezebben vágódnak át. Végül, a U-lakatok is nagyszerű választás lehetnek a bicikli biztonságos rögzítéséhez, mivel erős és nehéz feltörni őket. A masszív lakatok, a láncos zárak és a U-lakatok a legjobb bicikli zárak közé tartoznak, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a bicikli lopása ellen. Nézd meg a kínálatot itt!

 

Kerékpár táska és fajtái

A különböző típusú kerékpár táskák számos módon segítik a biciklis kényelmét és funkcionalitását. Az első típus a csomagtartóra rögzíthető biciklis kiegészítők közé tartozik, amelyek könnyen felszerelhetők és lehetővé teszik a csomagok, ruházat vagy élelmiszerek szállítását biciklizés közben. A második típus a vázra szerelhető táskák, amelyeket általában a bicikli vázszerkezetére erősítenek, így könnyen hozzáférhetők és kényelmesek a tároláshoz. Végül, a hátsó ülésre vagy kormányra rögzíthető táskák is gyakori biciklis kiegészítők, amelyek különféle méretű és formájú lehetnek, és ideálisak lehetnek apróbb tárgyak vagy felszerelések tárolására biciklizés közben. A kerékpár táskák különböző típusai nagyban hozzájárulnak a biciklizés során szükséges tárgyak kényelmes és biztonságos szállításához.

 

Kerékpár sárvédő

A sárvédők is a biciklis kiegészítők közé tartoznak, amelyek számos előnnyel járnak a biciklizés során. Ezek az eszközök segítenek megakadályozni, hogy a kerékpáros és a bicikli piszkos és koszos legyen nedves időjárás vagy sáros terepek esetén. A sárvédők továbbá csökkentik annak a valószínűségét, hogy a bicikliző ruházata és cipője beszennyeződik, ami kényelmesebbé teszi a kerékpározást. Emellett a sárvédők segítenek megóvni a bicikli alkatrészeit, mint például a láncot vagy a fékeket, a kosztól és a víztől, ezáltal hosszabb élettartamot biztosítva azoknak. Összességében a sárvédők használata jelentősen javíthatja a biciklizés élményét, kényelmét és a bicikli karbantartásának egyszerűségét.

 

Kerékpár visszapillantó tükör

A kerékpár visszapillantó tükör különösen ajánlott olyan bicikliseknek, akik gyakran közlekednek forgalmas útvonalakon vagy városi környezetben. Ez a biciklis kiegészítő lehetővé teszi számukra, hogy könnyen figyelemmel kísérjék a hátralévő forgalmat anélkül, hogy meg kellene fordulniuk vagy hátrafelé nézniük. Emellett a visszapillantó tükör segíthet megelőzni a baleseteket és növelni a biciklis biztonságát, mivel időben észlelhetők vele a mögöttük közlekedő járművek vagy más kerékpárosok. A kerékpár visszapillantó tükör egy hasznos eszköz minden biciklis számára. Gyere, és válaszd ki a sajátodat!

 

Kerékpár csomagtartó, a legpraktikusabb biciklis kiegészítő

Nem feltétlenül szükséges minden biciklinél a kerékpár csomagtartó használata, mivel ez függ a biciklis szokásaitól és igényeitől. A kerékpár csomagtartók hasznos biciklis kiegészítők lehetnek, amelyek segítenek a csomagok vagy tárgyak szállításában biciklizés közben, például munkába vagy bevásárlásra menet. Azonban, ha valaki csak rövid távokat tesz meg, és nem szokott sok csomagot vinni magával, akkor lehet, hogy nem lesz szüksége kerékpár csomagtartóra. A kerékpár csomagtartó használata személyes preferenciák és szokások kérdése, és nem minden biciklisnek lesz rá szüksége. Érdekel? Gyere, mutatjuk a készletet!

 

Biciklis gyerekülés – biztonságos utazás

A bicikli gyerekülés egy kiemelkedően fontos biciklis kiegészítő, amely számos előnnyel jár a kisgyermekes szülők számára. Ezek az ülések lehetővé teszik, hogy a szülők könnyedén és biztonságosan vigyék magukkal kisgyermeküket biciklizni, ami összeköti őket a szabadidős tevékenységekkel és egészséges életmóddal. A gyerekülések különböző típusai között megtalálhatók a hátsó ülésre szerelhető, a kerékpár hátsó részére vagy a csomagtartóra rögzíthető, valamint az első kormányra vagy az első kormányra szerelhető ülések. Ezek a változatos típusok lehetővé teszik, hogy a szülők válasszanak a gyermeküknek és saját igényeiknek megfelelő megoldást. A bicikli gyerekülés használata különösen ajánlott olyan szülőknek, akik aktívan szeretnék bevonni gyermeküket a kerékpározásba, biztonságos körülmények között.

 

Kerékpáros kosár, a strapabíró segítő

A kerékpáros kosár kiváló választás lehet mindazoknak, akik szeretnék könnyen és kényelmesen szállítani a tárgyaikat biciklizés közben, így különösen ajánlott mindennapi városi biciklizőknek és bevásárlóknak. Emellett a kerékpáros kosár segíthet rendet teremteni a biciklin, és megakadályozhatja, hogy a szükséges tárgyakat hordozó öv vagy hátizsák túlterhelje a bicikliset, ami kényelmetlenséget és instabilitást okozhat. A kerékpáros kosár praktikus és sokoldalú biciklis kiegészítő, amely segít megkönnyíteni a mindennapi teendőket és kényelmessé teszi a városi biciklizést.

 

Biciklis pumpa, a kötelező biciklis kiegészítő

A kerékpáros kiegészítők közül az egyik legfontosabb a bicikli pumpa, mivel lehetővé teszi, hogy a biciklis bármikor és bárhol könnyedén feltölthesse a kerékpárgumikat. Ez különösen fontos, mivel a megfelelően felfújt kerekűek biztosítják a jobb tapadást, kényelmesebb és hatékonyabb kerékpározást. A bicikli pumpa segítségével a biciklisnek nem kell aggódnia a defekt miatt, és ha mégis előfordulna probléma az úton, képes lesz gyorsan és hatékonyan megoldani. Így a bicikli pumpa hordozása magával a biztonságot és a függetlenséget jelenti a biciklizés során.

 

Bicikli csengő

A bicikli csengő egy rendkívül hasznos biciklis kiegészítő, amely számos előnnyel jár a kerékpározás során. Először is, a csengő segít a biciklisnek kommunikálni más közlekedőkkel és gyalogosokkal az úton, lehetővé téve számára, hogy figyelmeztessen másokat az érkezéséről vagy az előzés szándékáról. Emellett a csengő használata segíthet megelőzni a baleseteket és konfliktusokat az úton, különösen forgalmas vagy zsúfolt területeken, ahol a láthatóság korlátozott lehet. A bicikli csengő továbbá hozzájárul a biztonságosabb és összehangoltabb közlekedéshez, segítve a biciklist és más közlekedőket az úton való együttműködésben és az előrelátó vezetésben. Összességében a bicikli csengő használata növeli a biciklis és más közlekedők biztonságát, és hozzájárul a harmonikusabb és zökkenőmentesebb közlekedéshez az utakon.

 

Biciklis kulacs és kulacstartó – életmentő kiegészítők

A bicikli kulacs és kulacstartó fontos biciklis kiegészítők, amelyek számos előnnyel járnak a kerékpározás során. Ezek az eszközök lehetővé teszik a biciklis számára, hogy könnyen hozzáférjen hidratációjához és folyadékfogyasztásához a biciklizés közben, ami különösen fontos hosszabb távokon vagy intenzív edzések során. A kulacstartó segítségével a kulacs stabilan rögzíthető a bicikli vázszerkezetéhez, így a biciklis mindig könnyen elérheti, anélkül hogy le kellene állnia vagy keresnie a kulacsot. Emellett a bicikli kulacs és kulacstartó használata hozzájárul a biciklis kényelméhez és teljesítményéhez, mivel biztosítja, hogy mindig elegendő folyadék legyen elérhető a hidratáció fenntartásához és az optimális teljesítményhez.

 

Kerékpártároló

A kerékpártárolók számos praktikumot szolgálnak a biciklizés szerelmeseinek. Ezek az eszközök lehetővé teszik a biciklik biztonságos és rendezett tárolását otthon vagy más helyeken, mint például munkahelyeken, iskolákban vagy tömegközlekedési csomópontokon. A kerékpártárolók segítenek megelőzni a biciklik összezsúfolódását és összeütközését, így hozzájárulnak a kerékpárok állapotának megőrzéséhez és az esetleges sérülések elkerüléséhez. Emellett a tárolók segítségével könnyebb és kényelmesebb megközelíteni a bicikliket, ami időt és energiát takarít meg a biciklisnek. A kerékpártárolók sokféle formában és méretben elérhetők, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő megoldást otthoni vagy közösségi kerékpár tárolásra

 

Kerékpár vázvédő

A kerékpár vázvédők használata minden biciklis számára ajánlott, különösen azoknak, akik fontosnak tartják a kerékpárjuk védelmét és esztétikai megjelenését. Ezek az eszközök segítenek megvédeni a kerékpár vázát a sérülésektől, karcolásoktól és más káros hatásoktól, amelyeket például a kövek vagy a kerékpárhoz érő más tárgyak okozhatnak. Emellett a vázvédők hozzájárulnak a bicikli hosszabb élettartamához és jobb állapotának megőrzéséhez, mivel megakadályozzák a rozsdásodást és más korróziós problémákat is. A vázvédők használata különösen ajánlott azoknak, akik gyakran használják a kerékpárjukat durva terepen vagy a városi környezetben, ahol a váz károsodásának kockázata magasabb lehet.

 

Láthatósági mellény

Minden kerékpárosnak érdemes fontolóra vennie a láthatósági mellény használatát, mivel ez az eszköz jelentősen növelheti a biztonságot a közúti közlekedésben. A láthatósági mellények élénk színei és reflektáló csíkjai kiemelik a biciklist a környezetéből, így könnyebben észlelhetővé válik más járművezetők, gyalogosok és kerékpárosok számára is. Ez különösen fontos rossz látási viszonyok esetén, például sötétedéskor vagy rossz időjárási körülmények között, amikor a láthatóság csökkent lehet. Emellett a láthatósági mellény viselése a biciklis ruházatán kívülre kerül, így nem korlátozza a mozgást, és kényelmesen viselhető. A láthatósági mellények olcsó és könnyen beszerezhetőek, így hozzáférhetővé teszik a biztonságosabb kerékpározást mindenki számára.

 

Kerékpár vontatórúd

A kerékpár vontatórúd rendkívül praktikus eszköz, amely számos hasznos funkciót szolgál. Segítségével könnyen szállíthatjuk a gyermeket vagy más utast egy másik kerékpár mögött, valamint felszereléseket vagy tábori felszerelést is könnyedén szállíthatunk vele. Ezenkívül lehetővé teszi egy megsérült vagy fáradt kerékpáros segítését egy másik biciklival anélkül, hogy el kellene hagynia saját kerékpárját.

 

BMX kilépő – biciklis kiegészítő

A BMX bicikli kilépője azon része a kerékpárnak, amely lehetővé teszi neked, hogy könnyedén és biztonságosan lépj le a bicikliről. Ez az alkatrész különösen fontos a BMX stílusú biciklizés során, amikor gyakran magában foglalja a trükköket és ugrásokat, és gyorsan kell lelépned a bicikliről és visszaugranod rá. Emellett a BMX bicikli kilépője segíthet neked abban is, hogy könnyen és gyorsan megtaláld az egyensúlyt a földön vagy más akadályokon, amikor leugrasz a bicikliről.

 

Kerékpár görgő, a valódi biciklis kiegészítő

A kerékpárgörgő olyan eszköz, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a kerékpárunkat beltérben használjuk, anélkül hogy valóban előre haladnánk. Ez az eszköz két görgőből áll, amelyeket a hátsó kerék alá helyezünk, és egy előre szerelt állványból, amely a kerékpárt stabilan tartja a helyén. A kerékpárgörgő segítségével az időjárástól függetlenül kerékpározhatunk otthon, ami különösen előnyös lehet rossz időjárási körülmények vagy más körülmények miatt, amikor kívül nem tudunk biciklizni. Habár a kerékpárgörgő nem nyújt olyan változatos környezetet, mint a kültéri biciklizés, és hiányoznak belőle a külső tényezők, mint a domborzat vagy a szél, de azért képes egy hatékony edzés biztosítására. A görgők segítségével gyakorolhatjuk a pedálmozgást, az állóképességet, és akár intenzív intervallum edzést is végezhetünk, ami segíthet az erőnlétünk és a teljesítményünk fejlesztésében.

 

A kerékpár kiegészítő számos bicikli felszerelést foglal magába, amire szükséged lehet. Láthatóvá tesznek, komfortossá teszik biciklizésed, biztonságos kerékpározást nyújtanak és megoldást kínálnak neked a csomagjaid vagy kisgyermeked szállításához. A Dynamic Sport üzletében azt szoktam javasolni kerékpárvásárlásnál, hogy azokat a kerékpár kiegészítőket tegyük fel a birngára, amiben biztosak vagyunk, hogy arra szükségünk van. Mindenki meglátja, hogy a saját kerékpáros szokásaihoz vagy útvonalaihoz milyen kerékpár kiegészítőre van szüksége. Van, aki néhány tíz kilométert kerékpározik kerékpárúton és van, aki terepen megy át, több hegyen keresztül egy-egy alkalommal. Tehát bringázás közben jobban meglátjuk, hogy esetleg egy nagyobb nyeregtáska jól jönne vagy igaza volt az eladónak és a Thermo kulacs jól jött volna. Esetleg olyan kerékpáros mini szerszám van nálunk, amin minden van, csak az nincs, ami kéne. Pár kerékpározás után meglátod, hogy neked melyik kerékpárkiegészítő kell.

Nézzük először mi az, ami a kerékpárra kell, utána írok arról, mire van szüksége a kerékpárosnak. A kerékpárnak látszódni kell a forgalomban. Ehhez küllőre szerelhető fényvisszaverő, macskaszem, fényvisszaverőpánt, esetleg láthatósági mellény és természetesen első, hátsó kerékpár lámpa, amire szükséged van. Ezekkel a kerékpáros kiegészítőkkel már nagy eséllyel időben észrevesznek az autósok a közlekedésben. Hangjelző: Bicikli csengő, duda, gyerek biciklire sziréna sokszor jól jön. Nem gondolnád, de kerékpárúton sokszor kell csengetni annak, aki gyorsabban halad a többi kerékpárosnál, hiszen a családok, barátok egymás mellett beszélgetve haladnak és nem mindig figyelik a mögöttük érkezőket. Ilyenkor a bicikli csengő segít időben figyelmeztetni. Jól tud jönni egy kormányra szerelhető telefontartó vagy előre egy vázra szerelhető telefontartó táska. Ezeknek a táskáknak a telefontartója olyan fóliával készül, amin keresztül is tudod használni az érintőképernyőt. Az ilyen könnyen levehető kerékpáros kistáskába tudod tenni telefonon kívül a zsebkendőd, kulcsod, igazolványod, pénztárcád, bankkártyád. Bicikli zár legjobb helye, ha egy váztáskában tartod. Kis helyen elfér és egy pót belsőt is mellé tehetsz gumileszedő szerszámmal. A bicikli pumpa olyan adapterrel van szerelve, amit a kulacstartó helyére a kulacstartó alá tudsz felcsavarozni. Nyeregtáskába pedig el tudod tenni a nedvestörlőt, multifunkciós szerszámot, és az energizálókat.

Nagyon fontos a hidratálás. Érdemes nagyobb kulacsot magaddal vinni, mert van amikor több kilométert is tekersz a következő lehetőségig, amíg feltöltöd a kulacsot. Érdemes Thermo kulacsot használnod, mert a duplafalu kialakítás miatt nyáron hűvösebben, hidegebb időben melegebben tartja italod.

Computert is felszerelhetsz kerékpárodra. A bicikli computer nem tükröződik, mint a telefon kijelző és tudod párosítani telefonoddal. Így megjelenik a kijelzőn a hívófél neve, ha hívásod van, de Messenger vagy sms üzenet szövege is olvasható. Letölthető applikációval az útvonal amin haladtál és számos adat, ami segíti edzésed. A GPS computer pedig segít megtalálni a felfedezésre váró kerékpárutat.

Kerékpár csomagtartó már nem csak hátra szerelhető. Dynamic-sport bicikli webshopunkban első villára szerelhető bicikli csomagtartó is van. Ezeket a bicikli csomagtartókat Trekking kerékpárra vagy Gravel kerékpárra ajánljuk. A hátra szerelhető csomagtartókból érdemes olyat választanod, amin van egy hátsó toldalék rész, ami eltartja a csomagtartó táskád a küllőktől. Ezeknek a bicikli csomagtartónak 25 kg a teherbírása. Van még ezen kívül nyeregcsőre szerelhető csomagtartó. Ezeknek általában 10 kg teherbírásuk van. A nyeregcsőre szerelhető túratáska teherbíró képessége pedig szintén 10 kg.

Bicikli kitámasztóra is szükséged lehet. Hátsó kitámasztó és középső kitámasztó közül választhatsz. A hátsó kitámasztó biciklis gyerekülés használatakor vagy túrázásoknál, ha nagyobb súly van hátul lehet hasznos. Stabilan tartja kerékpárod ilyen helyzetekben is. A kitámasztók hossza egy gombnyomással állítható ezért a bicikli dőlés szögét is tudod állítani vele.

Amire még szükséged lesz az a bicikli zár. Érdemes a kerékpárod értékének 10%-át bicikli zárra fordítanod. Ezzel nagy kellemetlenségtől óvod meg magad. A legnagyobb védelmet a hajtogatható bicikli lakat és a bicikli U lakat adja. Van láncos bicikli lakat, számzáras biciklizár, kerékpár riasztó, bicikli váz lakat, bicikli sodrony lakat, bicikli hurokkábel és bicikli görgős lakat. Ezek a lakatok különböző hosszúsággal kaphatóak, kulcsos vagy számzáras kivitelben.

Városi kerékpároknál nagyon praktikus a kerékpár kosár. Ezeket a bicikli első kosarakat egy adapter segítségével csak a kormányhoz rögzítjük és levehetők, amikor szükség van rájuk. Műanyag bicikli kosár, fonott biciklikosár és fém bicikli kosár között választhatsz. A bicikli hátsókosár csomagtartóra szerlehető. Többféle méretben kapható, ami inkább többféle magasságot jelent. A bicikli hátsó kosár fixen rögzül a csomagtartóra. Csak a komolyabb csomagtartórendszereknél van levehető adapteres megoldás.

Kerékpár sárvédő, amire legyintesz, hogy esőben úgysem biciklizel. Én sem, de sáros lett mégis a bringám és a kerékpáros ruhám, mert nem szállt fel a köd a Balaton parton, amire nem számítottam most ősszel. Szóval már rajta van a bringámon az adapter, amire csak felcsatolom a sárvédőt, ha olyan az idő. Mountain bike sárvédő, Trekking sárvédő, országúti bringa sárvédő, gyerek bicikli sárvédő és sárvédő alkatrész teljes kínálatát találod a dynamic-sport bicikli webshopban.

A gyerekek szállítására többféle megoldás létezik. Kerékpár gyerekülés vázra, gyerekülés kerékpárra előre és kerékpár csomagtartó szerelhető gyerekülés. A kisgyereket előre szerelhető gyerekülésben érdemes szállítani. A szülő látja a gyermeket és tudják együtt élvezni a biciklizés örömét. Plexit is lehet szél vagy bogarak ellen felszerelni előre. A kiegészítőket a kerékpár gyerekülés alkatrészek kategóriában találod. A kerékpár gyerekülés vázra kategóriában adaptert kell a nyeregcső alatti vázra vagy egyes modelleknél a nyeregcsőre szerelni és ebbe az adapterbe illeszthető be a bicikli gyerekülés. Az adapterrel vázra szerelhető bicikli gyerekülések között dönthető típust is értékesítünk, ami nagyon hasznos ha útközben elalszik a gyermeked. Amennyiben kisvázas kerékpárról beszélünk, ott egy nagyobb konzolt kell használnunk, ami feljebb hozza a bicikli gyerekülést és így elfér a hátsó keréktől. Ehhez a vázra szerelhető gyereküléshez tudsz vásárolni a dynamic-sport bicikli webshopban pót adaptert, amit párod biciklijére tudsz felszerelni így mindketten tudjátok vinni a gyermeket, mert csak a bicikli gyerekülést kell bepattintani a másik kerékpárba. A bicikli adapter egyes modelleknél kulccsal zárható a kerékpárvázhoz. A bicikli csomagtartóra szerelhető gyerekülés olyan technikai adapterrel rendelkezik, ami a csomagtartóhoz fogja biztonságosan a bicikli gyerekülést. Egyes csomagtartóra szerelhető bicikli gyerekülések dönthető funkcióval is rendelkeznek, ha elalszik útközben a gyermeked.

Nézd meg a kerékpáralkatrészek és kerékpár ruházat legújabb kínálatát a Dynamic Sport oldalán.
Válaszd ki a számodra legideálisabb bicikli alkatrészt vagy biciklis ruhát szakértő csapatunk
segítségével, és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
- Garancia.