Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár kiegészítők a biztonság és kényelem érdekében

A kerékpár kiegészítők elhagyhatatlan elemeit találod ebben a kategóriában. Ezek a kerékpár
kiegészítők
nem csak a Te utadat teszik még biztonságosabbá és könnyebbé, hanem a körülötted lévő
forgalomra, környezetre is pozitív hatást gyakorolhatsz használatukkal. Az egyik legfontosabb
kiegészítőt, ha gyermekeddel szeretnél kerékpározni, az a biciklis gyerekülés. Érdemes gyermeked
életkorához és testsúlyához igazodni, hogy biztonságosan és kényelmesen utazhassatok mind a
ketten. A biztonságos kerékpározás érdekében mindenképp javasoljuk a kerékpárvilágítás, a
visszapillantótükör és a biciklicsengő használatát. További hasznos és praktikus funkciókat lát el a
kerékpár kitámasztó, a kerékpár csomagtartó, a kerékpár táska vagy kosár, valamint a sárvédő és a
biciklizár. Tájékozottságodban és kényelmedben a kerékpár computer és karóra segíthet. Ha
bővebben szeretnél olvasni a kerékpár kiegészítőkről, görgess a lap aljára, vagy nézd meg blog
oldalunkat!

A kerékpár kiegészítő számos bicikli felszerelést foglal magába, amire szükséged lehet. Láthatóvá tesznek, komfortossá teszik biciklizésed, biztonságos kerékpározást nyújtanak és megoldást kínálnak neked a csomagjaid vagy kisgyermeked szállításához. A Dynamic Sport üzletében azt szoktam javasolni kerékpárvásárlásnál, hogy azokat a kerékpár kiegészítőket tegyük fel a birngára, amiben biztosak vagyunk, hogy arra szükségünk van. Mindenki meglátja, hogy a saját kerékpáros szokásaihoz vagy útvonalaihoz milyen kerékpár kiegészítőre van szüksége. Van, aki néhány tíz kilométert kerékpározik kerékpárúton és van, aki terepen megy át, több hegyen keresztül egy-egy alkalommal. Tehát bringázás közben jobban meglátjuk, hogy esetleg egy nagyobb nyeregtáska jól jönne vagy igaza volt az eladónak és a Thermo kulacs jól jött volna. Esetleg olyan kerékpáros mini szerszám van nálunk, amin minden van, csak az nincs, ami kéne. Pár kerékpározás után meglátod, hogy neked melyik kerékpárkiegészítő kell.

Nézzük először mi az, ami a kerékpárra kell, utána írok arról, mire van szüksége a kerékpárosnak. A kerékpárnak látszódni kell a forgalomban. Ehhez küllőre szerelhető fényvisszaverő, macskaszem, fényvisszaverőpánt, esetleg láthatósági mellény és természetesen első, hátsó kerékpár lámpa, amire szükséged van. Ezekkel a kerékpáros kiegészítőkkel már nagy eséllyel időben észrevesznek az autósok a közlekedésben. Hangjelző: Bicikli csengő, duda, gyerek biciklire sziréna sokszor jól jön. Nem gondolnád, de kerékpárúton sokszor kell csengetni annak, aki gyorsabban halad a többi kerékpárosnál, hiszen a családok, barátok egymás mellett beszélgetve haladnak és nem mindig figyelik a mögöttük érkezőket. Ilyenkor a bicikli csengő segít időben figyelmeztetni. Jól tud jönni egy kormányra szerelhető telefontartó vagy előre egy vázra szerelhető telefontartó táska. Ezeknek a táskáknak a telefontartója olyan fóliával készül, amin keresztül is tudod használni az érintőképernyőt. Az ilyen könnyen levehető kerékpáros kistáskába tudod tenni telefonon kívül a zsebkendőd, kulcsod, igazolványod, pénztárcád, bankkártyád. Bicikli zár legjobb helye, ha egy váztáskában tartod. Kis helyen elfér és egy pót belsőt is mellé tehetsz gumileszedő szerszámmal. A bicikli pumpa olyan adapterrel van szerelve, amit a kulacstartó helyére a kulacstartó alá tudsz felcsavarozni. Nyeregtáskába pedig el tudod tenni a nedvestörlőt, multifunkciós szerszámot, és az energizálókat.

Nagyon fontos a hidratálás. Érdemes nagyobb kulacsot magaddal vinni, mert van amikor több kilométert is tekersz a következő lehetőségig, amíg feltöltöd a kulacsot. Érdemes Thermo kulacsot használnod, mert a duplafalu kialakítás miatt nyáron hűvösebben, hidegebb időben melegebben tartja italod.

Computert is felszerelhetsz kerékpárodra. A bicikli computer nem tükröződik, mint a telefon kijelző és tudod párosítani telefonoddal. Így megjelenik a kijelzőn a hívófél neve, ha hívásod van, de Messenger vagy sms üzenet szövege is olvasható. Letölthető applikációval az útvonal amin haladtál és számos adat, ami segíti edzésed. A GPS computer pedig segít megtalálni a felfedezésre váró kerékpárutat.

Kerékpár csomagtartó már nem csak hátra szerelhető. Dynamic-sport bicikli webshopunkban első villára szerelhető bicikli csomagtartó is van. Ezeket a bicikli csomagtartókat Trekking kerékpárra vagy Gravel kerékpárra ajánljuk. A hátra szerelhető csomagtartókból érdemes olyat választanod, amin van egy hátsó toldalék rész, ami eltartja a csomagtartó táskád a küllőktől. Ezeknek a bicikli csomagtartónak 25 kg a teherbírása. Van még ezen kívül nyeregcsőre szerelhető csomagtartó. Ezeknek általában 10 kg teherbírásuk van. A nyeregcsőre szerelhető túratáska teherbíró képessége pedig szintén 10 kg.

Bicikli kitámasztóra is szükséged lehet. Hátsó kitámasztó és középső kitámasztó közül választhatsz. A hátsó kitámasztó biciklis gyerekülés használatakor vagy túrázásoknál, ha nagyobb súly van hátul lehet hasznos. Stabilan tartja kerékpárod ilyen helyzetekben is. A kitámasztók hossza egy gombnyomással állítható ezért a bicikli dőlés szögét is tudod állítani vele.

Amire még szükséged lesz az a bicikli zár. Érdemes a kerékpárod értékének 10%-át bicikli zárra fordítanod. Ezzel nagy kellemetlenségtől óvod meg magad. A legnagyobb védelmet a hajtogatható bicikli lakat és a bicikli U lakat adja. Van láncos bicikli lakat, számzáras biciklizár, kerékpár riasztó, bicikli váz lakat, bicikli sodrony lakat, bicikli hurokkábel és bicikli görgős lakat. Ezek a lakatok különböző hosszúsággal kaphatóak, kulcsos vagy számzáras kivitelben.

Városi kerékpároknál nagyon praktikus a kerékpár kosár. Ezeket a bicikli első kosarakat egy adapter segítségével csak a kormányhoz rögzítjük és levehetők, amikor szükség van rájuk. Műanyag bicikli kosár, fonott biciklikosár és fém bicikli kosár között választhatsz. A bicikli hátsókosár csomagtartóra szerlehető. Többféle méretben kapható, ami inkább többféle magasságot jelent. A bicikli hátsó kosár fixen rögzül a csomagtartóra. Csak a komolyabb csomagtartórendszereknél van levehető adapteres megoldás.

Kerékpár sárvédő, amire legyintesz, hogy esőben úgysem biciklizel. Én sem, de sáros lett mégis a bringám és a kerékpáros ruhám, mert nem szállt fel a köd a Balaton parton, amire nem számítottam most ősszel. Szóval már rajta van a bringámon az adapter, amire csak felcsatolom a sárvédőt, ha olyan az idő. Mountain bike sárvédő, Trekking sárvédő, országúti bringa sárvédő, gyerek bicikli sárvédő és sárvédő alkatrész teljes kínálatát találod a dynamic-sport bicikli webshopban.

A gyerekek szállítására többféle megoldás létezik. Kerékpár gyerekülés vázra, gyerekülés kerékpárra előre és kerékpár csomagtartó szerelhető gyerekülés. A kisgyereket előre szerelhető gyerekülésben érdemes szállítani. A szülő látja a gyermeket és tudják együtt élvezni a biciklizés örömét. Plexit is lehet szél vagy bogarak ellen felszerelni előre. A kiegészítőket a kerékpár gyerekülés alkatrészek kategóriában találod. A kerékpár gyerekülés vázra kategóriában adaptert kell a nyeregcső alatti vázra vagy egyes modelleknél a nyeregcsőre szerelni és ebbe az adapterbe illeszthető be a bicikli gyerekülés. Az adapterrel vázra szerelhető bicikli gyerekülések között dönthető típust is értékesítünk, ami nagyon hasznos ha útközben elalszik a gyermeked. Amennyiben kisvázas kerékpárról beszélünk, ott egy nagyobb konzolt kell használnunk, ami feljebb hozza a bicikli gyerekülést és így elfér a hátsó keréktől. Ehhez a vázra szerelhető gyereküléshez tudsz vásárolni a dynamic-sport bicikli webshopban pót adaptert, amit párod biciklijére tudsz felszerelni így mindketten tudjátok vinni a gyermeket, mert csak a bicikli gyerekülést kell bepattintani a másik kerékpárba. A bicikli adapter egyes modelleknél kulccsal zárható a kerékpárvázhoz. A bicikli csomagtartóra szerelhető gyerekülés olyan technikai adapterrel rendelkezik, ami a csomagtartóhoz fogja biztonságosan a bicikli gyerekülést. Egyes csomagtartóra szerelhető bicikli gyerekülések dönthető funkcióval is rendelkeznek, ha elalszik útközben a gyermeked.

Nézd meg a kerékpáralkatrészek és kerékpár ruházat legújabb kínálatát a Dynamic Sport oldalán.
Válaszd ki a számodra legideálisabb bicikli alkatrészt vagy biciklis ruhát szakértő csapatunk
segítségével, és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
- Garancia.