Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK Menü

Kerékpár kiegészítők a biztonság és kényelem érdekében

Könnyen felszerelhető prémium bicikli kiegészítők, amik a legjobbá alakítják kerékpárod. 

Ezek olyan bicikli kiegészítők, amire minden kerékpárosnak szüksége van.

Hidratáláshoz bicikli kulacs és bicikli kulacstartó teljes kínálatát találod. Thermo kulacs és kulacs lezáró kupakkal több méretben és színben is van. Bicikli kulacstartó adapter és konzol pedig abba segít, hogy akár a bicikli nyereg mögé tegyél fel kulacstartót kulacsokkal.

Kerékpár computer, GPS és az ehhez tartozó szenzorok, konzol és interface minden típusa elérhető bicikli webshopunkban. A prémium bicikli computerhez letudsz tölteni applikációt és kitudod elemezni edzésed, útvonalad és terhelhetőséged. Kiegészítő computer szenzorok által adott információkkal hatékonyabbá tudod tenni edzésed vagy versenyed.

Biciklilámpa, bicikli lámpa szett, láthatósági mellény és láthatósági pánt segít abban, hogy lássál és minél hamarabb észre vegyenek. Ez nem csak bicikli kresz kérdés. Forgalomba veszünk részt ahol számít, hogy lássák a kerékpárost. Vedd figyelembe lámpád erősségét! Vannak olyan erősfényű biciklis lámpák, amit ha nem a megfelelő szögbe állítunk be az útra, akkor elvakítjuk az autóst.

Bicikli táska csomagtartóra, bicikli táska vázra, bicikli táska nyeregre, bicikli táska kormányra, telefontartós bicikli táska, bicikli szerszám táska, bicikli háromszög táska, bicikli futár táska, túra bicikli táska, bicikli szállító doboz és még folytathatnám.

Bicikli pumpa, amit többféle bicikli szelephez tudsz használni. Bicikli webshopunkba szinte csak olyan pumpát kínálunk, ami hatékony, könnyen kezelhető, lehetőleg bicikli táskában elférjen és minden bicikli szelephez használható. Természetesen bicikli műhely pumpa, bicikli váz pumpa, bicikli teleszkóp pumpa, bicikli patronos pumpa is megtalálható.

Kerékpáros kiegészítők, computer, csengő, csomagtartó, gyerekülés, kitámasztó, kosár, kulacs, kulacstartó, lakat, kerékpárzár, lámpa, pumpa, sárvédő, sport karóra, táska, tükör, vázvédő, vontatórúd széles kínálata Dynamic sport áruházunkban.  

Minden kerékpárosnak szüksége van, kiegészítőre ezért itt van a legszélesebb kínálatunk. Akár szín szerint is választhatsz kerékpárodhoz bandázst, markolatot vagy kulacstartót. Táskából is mindenre van megoldásunk és világításból is megtalálod a neked megfelelőt. Csomagtartót, lakatot, sárvédőt is itt találsz. Computerektől a gyerekülésig felszerelheted itt kerékpárod.