Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár hajtómű

Kerékpár hajtómű típusok az összes középrészhez. Még könnyebb és még merevebb bicikli hajtóművek váltást segítő megoldásokkal és integrált hajtómű rendszerekkel. Népszerű monoblokk hajtómű, Octalink hajtómű, Isis Drive hajtómű, országúti hajtómű, városi, city hajtómű, gyerek kerékpár hajtómű megoldások. A hajtómű az egyik legfontosabb alkatrész kerékpárodon. Ennek kiválasztásába segít a szakértő Dynamic sport csapata.  

Rendezés:

Kerékpár hajtómű fejlesztések, újdonságok a dynamic-sport bicikli webshopban. Még merevebb kerékpár hajtóművek még könnyebb súllyal. Ez jellemezi a legújabb hajtóműveket. Váltást segítő fogak a pontos és gyors váltásért és többféle fogszám a megfelelő áttétel miatt.

MTB és országúti kerékpár integrált hajtómű középcsapággyal egy olyan bicikli hajtómű melynél a csapágyazás a hajtómű szélénél kívül helyezkedik el nem pedig bent a vázban, mint a monoblokk esetében. Emiatt nagyobb méretű csapágyak biztosítják a gördülést és ez még nagyobb merevséget add a bicikli hajtóműnek. Cserélhető bicikli lánctányér miatt pedig te tudod az áttételezést optimalizálni magadnak.

MTB és Trekking kerékpár hajtóműnél a négyszögtengelyes monoblokk középrész a legelterjedtebb. A négyszögtengelyes bicikli hajtómű legtöbb esetben 3 lánctányéros. 28-38-48 T fogszámmal ideális Trekking, Cross Trekking kerékpárokhoz és 24-34-44 T fogszámmal MTB kerékpárhoz. A belépő modellek acélból készültek, aminek a súlya nem a legkedvezőbb, de az ára minimális. Az alumínium négyszögtengelyes bicikli hajtómű jól terhelhető, nem rozsdásodik és könnyebb súlyú acél társánál.