Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Gyerek kerékpár, futóbicikli

Minden méretben nagy színválasztékkal könnyű gyerek biciklik teljes választéka a dynamic-sport szakértő csapatától. Üzletünkben lehetőség van a gyerek bicikli kipróbálására.

A gyerek biciklik sorát a futóbiciklivel kezdjük. Legtöbb esetben 12” kerékkel és állítható ülésmagassággal rendelkeznek a futóbringák. Sokszor kapjuk meg a kérdést, hogy hány éves kortól ajánljuk a futóbiciklit. Azt vettük észre, hogy sem kor sem magasság nem számít a kicsiknél. Egyszerűen a boltban vagy ráülnek és mennek vele egyből vagy szégyenlősebbek és két három próbálkozás után pattannak fel bringára.

Gyerekbicikli 12 mérettől kapható. Ezek a gyerek biciklik kitámasztó kerékkel szereltek így nem dőlnek el menet közben sem. Érdemes már ilyen kis mérettel elkezdeni a bringázást. A gyerekbicikli 14 már 95-105 cm magasság között használható. Pótkerékkel rendelkeznek és egy átmenetet képez ha már a gyerek bicikli 12 kicsi lenne, de a gyerekbicikli 16 még nagy méret és nem lenne biztonságos egy nagyobb méretváltás. Mindig azt nézzük a méretválasztásnál, hogy biztonságba érezze magát a gyerek biciklin gyermekünk és örömöt okozzon neki a bringázás.

A gyerekbicikli 16 már nem minden esetben van szerelve kitámasztó kerékkel. Legtöbbször nincs is szükség már rá. Ezt a méretet 105-120 cm magasság között ajánljuk. Ezeket a méreteket 1-2 év alatt kinővik a gyerekek ezért a nálunk vásárolt gyerek biciklit beszámítjuk a következő bringa vásárlásba.

A gyerekbicikli 20 és junior gyerekbicikli 24 már hosszabb ideig használható. Ezek a gyerek biciklik már legtöbbször váltósok.  Könnyű alumínium vázzal, teleszkóppal és tárcsafékkel is kapunk már ebben a méretben kerékpárokat. A tőlünk vett gyerek bicikliknél van beszámítási lehetőség méretváltásnál a dynamic-sport üzletében.