Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár karbantartás

Bicikli karbantartás szakértői segítséggel, kenőanyag bemutatással.

A bicikli tele van forgó és mozgóalkatrésszel, amit időnként kenni és tisztitani kell. Ehhez már kifejezetten kerékpárhoz találunk bicikli zsíroldó, bicikli kenő és bicikli féktisztító szereket. Bicikli lánchoz például teflonbevonatot képző kenőanyagokat és bicikli lánckenő waxot. Akár a bicikli hajtást akár a bicikli kerékagyakat tisztítjuk, kerüljük a nagy nyomású mosókat, mert kimossuk vele a  bicikli kenőzsírt.

A defektet elkerülni nem nagyon tudjuk, de felkészülni ellene feltudunk. Bicikli defektjavító szettel, bicikli belsővel és megfelelő bicikli szerszámmal párperces munka után tovább tudunk kerékpározni. Amennyiben el akarjuk kerülni a defektet, különböző biciklis defektgátlófolyadék áll rendelkezésünkre. Fontos, hogy ezek a megelőzést szolgálják, tehát még a jó bicikli belsőbe kell beletölteni a defektgátlófolyadékot.

Bicikli szerszám mindig legyen nálunk. Bármikor elszakadhat a bicikli lánc vagy meg kell húzni egy csavart. Egy jó bicikli szerszámkészlet sok kellemetlenségtől megkímélhet. A multifunkciós bicikli szerszámok kis helyen elférnek és szinte minden kis gyorsjavításra nyújtanak megoldást.  

Senki sem szereti folyton takarítani a bringáját. A kocsink ragyog belül, de valahogy a bringánkat álltalában csak nagyjából takarítjuk le. Pedig meghosszabbíthatjuk vele a bicikli alkatrészek élettartamát. Ehhez már sokféle bicikli tisztitószert, bicikli kenőzsírt,  bicikli láncolajatkeféket kapunk segítségül és meghálálják a törődést a bicikli alkatrészek. Akár a bicikli hajtást akár a bicikli kerékagyakat tisztítjuk, kerüljük a nagy nyomású mosókat.

A gyártókat itt találod: , BikeWorkx