Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár SZÉP kártya

Kerékpár webáruházunkban és biciklis boltunkban is van lehetőséged SZÉP kártyával fizetni!

A Dynamic Sport kerékpár webáruházban és veresegyházi bicikli boltunkban egyaránt felhasználhatod OTP, K&H vagy MBH SZÉP kártyádat. Óriási előny, hogy 2023. január 1-től a SZÉP-kártya három zsebének (szabadidő, vendéglátás és szállás) felosztása megszűnt, így a kártyádon található összegek összeadódnak, azaz szabadon felhasználhatod az éves kereted bármire. 
Érdemes számon tartanod SZÉP-kártyádra utalt összegek felhasználásának idejét, mely egy év. Ha egy éven belül nem sikerül elköltened juttatásaid, úgy a bank 15%-os díjat számít fel. 
Most itt a lehetőség, hogy kerékpárt SZÉP kártya elfogadó helyen vásárolj. A Dynamic Sport kerékpár webáruház és bicikli bolt minden lehetőséget biztosít számodra, hogy ezt megvalósíthasd. Sőt, nálunk lehetőségeid szinte korlátlanok, hiszen kerékpáros szolgáltatásokat, bérlési lehetőségeket is tudsz igénybe venni MBH, K&H vagy OTP SZÉP-kártyával.

 

Kerékpárt SZÉP kártyával!

Kerékpárt SZÉP kártyával is vásárolhatsz a Dynamic Sport kerékpár webáruház oldalán online, és személyesen is a veresegyházi bicikli boltunkban. Legyen szó OTP SZÉP kártyáról, MBH vagy K&H SZÉP kártyáról, természetesen elfogadjuk mindhármat. Felhasználásukról szóló leírást a linkre kattintva találsz. Minden SZÉP kártyával vásárolt kerékpárra ugyanúgy érvényes a garancia, az elállás ill. az ASZF-ben foglaltak, valamint SZÉP kártyás fizetésnél - elállás esetén - SZÉP kártyára utaljuk vissza az összeget. 

Milyen kerékpárt vásárolhatsz SZÉP kártyával?

Kerékpár kínálatunk között a kezdőtől a profiig mindenki megtalálhatja a számára legoptimálisabb darabot. Jellemzően családbarát igényeket elégítünk ki, így a gyerekbicikli, női kerékpár, férfi kerékpár számos típusaival találkozhatsz webáruházunkban. A teljesség igénye nélkül had említsünk pár közkedvelt kerékpár típust: Országúti, Trekking, Cross Trekking, Gravel, MTB, Városi kerékpár, Elektromos kerékpár, Camping bicikli.

 

Kerékpáros szolgáltatások SZÉP kártyával

Számos bérlési lehetőséget biztosítunk, úgy, mint kerékpárszállító, tetőbox, sí -és snowboard felszerelés. Ezen lehetőségek előnyekén szolgál, hogy nem kell megvásárolnod olyan kerékpáros -és sportfelszereléseket, melyeket csak egy évben egyszer-kétszer használsz. További prioritást élvez a bérlés, hiszen nem neked kell tárolnod és karbantartanod az adott terméket, ugyanakkor kipróbálhatsz újdonságokat is. Aktuális utazási és sportolási tervekhez igazíthatod az eszközök méretét és szakszerű tanácsokat kaphatsz azok használatáról. Környezetbarát megoldás a bérlés, valamint költséghatékony is, mindezek mellet az összes sport -és kerékpáros szolgáltatásainkat fizetheted SZÉP kártyával is.

 

OTP szép kártyás fizetés

Online vásárlás esetén, miután leadtad a rendelésed -lépj be a SZÉP kártya weboldalára

https://szepkartya.otpportalok.hu/fooldal/

és az elfogadó helyek közül válaszd ki a Dynamic Sport 2002 Kft-t. A megjegyzés rovatba írd be a megrendelés számot, és utald át az összeget. A folyamat végeztével nyomd meg a bizonylat elküldése gombot, így azonnal értesítést kapunk, hogy megtörtént az átutalás.

Részletes tájékoztató

 

K&H SZÉP kártyás fizetés

Lépj be a K&H Szép kártya felületére.

https://www.kh.hu/napi-penzugyek/bankkartya/szep-kartya

A bejelentkezés után add meg fogadó azonosítónk, és a közlemény mezőbe írd be rendelésed számát. A mezők helyes kitöltése után már át tudod vezetni megrendelésed  pontos végösszegét.

( Ha nincs regisztrációd, akkor hívd a K&H Telecentert: 06 -1/20/30/70/-335-3355 –  és válaszd a 7-es menü pontot. (K&H SZÉP KÁRTYA Ügyfélszolgálat)

Miután adataidat egyeztetted, a tranzakció ellenérétkét átutalják a Dynamic Sport 2002 Kft. számlájára. A visszaigazolás után küldjük megrendelésed.

Részletes tájékoztató 

 

MBH SZÉP kártyás fizetés

A leadott megrendelésed megjegyzés rovatába írd be egyedi azonosítódat (a kártyaszám alatt találod). A rendelésed feldolgozása alatt az MBH bank rendszerétől kapsz egy e-mailt, ahol rendelésed pontos végösszegét tudod kifizetni.

Részletes tájékoztató

 

Így add le rendelésed, ha SZÉP kártyával szeretnél fizetni!

Adj le egy átlagos rendelést azzal a szállítási móddal, ami Neked ideális, és a fizetési módnak válaszd a SZÉP kártyás online fizetést (a megjegyzés rovatba jelöld milyen kártyát alkalmazol: OTP, K&H vagy MBH SZÉP kártya)

 

Üzletünkben személyesen terminálon keresztül tudsz fizetni.