Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

SZÉP kártya elfogadóhely

SZÉP kártya elfogadó hely - Dynamic Sport webáruház

Webáruházunkban és üzletünkben is van lehetőséged SZÉP kártyával fizetni.

 

OTP szép kártyás fizetés

Online vásárlás esetén, miután leadtad a rendelésed -lépj be a SZÉP kártya weboldalára

https://szepkartya.otpportalok.hu/fooldal/

és az elfogadó helyek közül válaszd ki a Dynamic Sport 2002 Kft-t. A megjegyzés rovatba írd be a megrendelés számot, és utald át az összeget. A folyamat végeztével nyomd meg a bizonylat elküldése gombot, így azonnal értesítést kapunk, hogy megtörtént az átutalás.

 

K&H SZÉP kártyás fizetés

Lépj be a K&H Szép kártya felületére.

https://www.kh.hu/napi-penzugyek/bankkartya/szep-kartya

A bejelentkezés után add meg fogadó azonosítónk, és a közlemény mezőbe írd be rendelésed számát. A mezők helyes kitöltése után már át tudod vezetni megrendelésed  pontos végösszegét.

( Ha nincs regisztrációd, akkor hívd a K&H Telecentert: 06 -1/20/30/70/-335-3355 –  és válaszd a 7-es menü pontot. (K&H SZÉP KÁRTYA Ügyfélszolgálat)

Miután adataidat egyeztetted, a tranzakció ellenérétkét átutalják a Dynamic Sport 2002 Kft. számlájára. A visszaigazolás után küldjük megrendelésed.

 

MKB SZÉP kártyás fizetés

A leadott megrendelésed megjegyzés rovatába írd be egyedi azonosítódat (a kártyaszám alatt találod). A rendelésed feldolgozása alatt az MKB bank rendszerétől kapsz egy e-mailt, ahol rendelésed pontos végösszegét tudod kifizetni.

 

Így add le rendelésed, ha SZÉP kártyával szeretnél fizetni!

Adj le egy átlagos rendelést azzal a szállítási móddal, ami Neked ideális, és a fizetési módnak válaszd a SZÉP kártyás online fizetést (a megjegyzés rovatba jelöld milyen kártyát alkalmazol: OTP, K&H vagy MKB SZÉP kártya)

 

Üzletünkben személyesen terminálon keresztül tudsz fizetni.