Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Női elektromos kerékpár

Az elektromos kerékpár kiváló választás olyan hölgyek számára, akik szeretnének egészséges életmódot folytatni, környezettudatosan közlekedni és élvezni az aktív szabadidős tevékenységeket. Ha olyan közlekedési megoldást keresel, amellyel elkerülheted a dugókat és az egyéb tömegközlekedési problémákat, akkor jó helyen jársz!

Hogyan támogatja az elektromos kerékpár életmódodat, hétköznapokon vagy szabadidődben? Mutatjuk!

  • Hello business Woman! Ha szeretnéd elkerülni a hosszú kocsisorokat, a parkolási lehetőségekkel járó bosszankodást és a vele járó anyagi költségeket, valamint szeretnél egészségesebben és stresszmentesebben élni, akkor az elektromos kerékpár lesz a leghűségesebb társad.
  • „Anya, anya, anyaaa”!!! Íme a varázseszköz, amivel biztonságosan és könnyedén viheted az aprónépet magaddal, legyen szó kerékpárra szerelhető gyermekülésről vagy utánfutóról.
  • Amazonok!  Aktív sportoló vagy, aki szeretne javítani a teljesítményén? Fokoznád az edzés egy kis plusz erővel?  Visszatérő sportsérüléseid vannak, és szeretnél támogatást a biztonságos és egészséges kerékpározáshoz? Egyértelműen az elektromos kerékpárt ajánljuk!
  • Túrák szerelmesei! Oda vagy a vadregényes tájakért? Az elektromos kerékpárral úgy tudod felfedezni új és extrém úticéljaidat, hogy közeben kényelmesen és biztonságosan közlekedhetsz. Nem kell megállnod pihenni, vagy megerőltetni magad, (ha nem akarod) – élvezheted a tájat izzadáscseppek nélkül is.
  • Green Peace Woman! Ha olyan környezettudatos nő vagy, aki szeretné csökkenteni a föld szén-dioxid kibocsátását, és környezetbarát életmódot is folytatsz, akkor - az elektromos kerékpár nagyon nagy barátod lesz!

További hasznos információkért görgess le! 

Rendezés:

 

Az elektomos női kerékpárt Neked találták ki, ha:

  • Szeretnéd aktívvá tenni mindennapjaid, de nem szeretnél túlzottan megterhelő fizikai erőnlétet kifejteni (mindig) kerékpározás közben
  • Szeretnéd élvezni a környezetet, kerékpározni a szabadban
  • Környezettudatos vagy, és szeretnéd csökkenteni a szén-dioxid lábnyomodat
  • Sérülés vagy mozgásszervi problémáid miatt szeretnél kisegítő segítséget kapni a kerékpározáshoz

 

Női elektromos kerékpárok a dynamis-sport.hu oldalán

 

Töltéstől számítva, milyen hosszú ideig bírja az elektromos kerékpár a használatot?

Az elektromos kerékpárok akkumulátora általában 20-100 kilométert tudnak megtenni, egyetlen töltéssel, attól függően, hogy milyen típusú elektromos kerékpárról van szó, és milyen területen használják. Az akkumulátorok kapacitása, illetve a megtehető távolság jellemzően az adott kerékpár típusától, a motor teljesítményétől, hőmérséklettől valamint az akkumulátor típusától függ.

A legtöbb elektromos kerékpár akkumulátora töltésenként általában 4-8 órát igényel a teljes feltöltéshez. Fontos azonban megjegyezni, hogy az akkumulátor élettartama, és az egy töltéssel megtett távolság nagyban függ az használati körülményektől, például a terheléstől, a domborzati viszonyoktól, az időjárási körülményektől és egyéb tényezőktől.

Ha az elektromos kerékpárt rendszeresen használják, akkor általában 3-5 évig tart az akkumulátor élettartama. Azonban, ha az akkumulátor rendszeres karbantartást kap, például időnként lemerítik és újra töltik, és nem hagyják hosszabb ideig üresen, akkor az élettartama hosszabb lehet.

Az elektromos kerékpár élettartama és az egy töltéssel megtett távolság jelentősen függ az akkumulátor típusától és minőségétől, a kerékpár minőségétől és állapotától, valamint azoktól a tényezőktől, amelyek befolyásolják az akkumulátor élettartamát. Ezért javasoljuk, hogy mindig kövessétek a gyártó által javasolt karbantartási és használati útmutatókat, és rendszeresen ellenőrizzétek vagy ellenőriztessétek az elektromos kerékpárotok állapotát.

 

Hogyan épül fel a női elektromos kerékpár vázgeometriája?

A női elektromos kerékpárok vázgeometriája általában eltér a férfiakétól, mivel a nők testfelépítése és testméretei mások. A női elektromos kerékpár kerékpározási pozíciója kényelmesebb és stabilabb, így könnyebben kezelhető.

A női elektromos kerékpár váza alacsonyabb, mint a férfi kerékpároké. Ez lehetővé teszi, hogy a női kerékpárosok könnyedén felszálljanak az elektromos biciklire, és kényelmesebb legyen a pozíció is. A váz általában enyhén lejtősen vagy szögletesen van kialakítva, hogy használatuk komfortos legyen, és megállásoknál a hölgyek könnyebben érjék el lábukkal a talajt.

 

Női elektromos kerékpár _ Dynamic Sport webáruház

 

Általában milyen gyári fék van a női elektromos kerékpárokon?

A női elektromos kerékpárok gyári fékrendszere általában attól függ, hogy milyen árkategóriába tartozik a kerékpár, illetve, hogy milyen területen fogják használni. Általánosságban azonban a női elektromos kerékpárokon tárcsafék van, hogy biztonságosabb legyen a megállás.

Az olcsóbb női elektromos kerékpárokon általában mechanikus tárcsafékek vagy V-fékek vannak, amelyek megfelelő teljesítményt nyújtanak, de nem annyira erőteljesek, mint a drágább hidraulikus tárcsafékek.

A középkategóriás női elektromos kerékpárokban már találhatunk hidraulikus tárcsafékeket, amelyek megbízhatóbbak, erősebbek és jobban kezelhetők, mint a mechanikus fékek.

A prémium kategóriás női elektromos kerékpárokban gyakran megtalálhatóak a legmodernebb fékrendszerek, mint például a Shimano XT, a Shimano Deore XT vagy a Magura fékrendszerek, amelyek még erősebbek és biztonságosabbak a kerékpárosok számára.

És ne menjünk el amellett sem, hogy a kerékpár vázának típusa, a kerekek mérete, a gumik vastagsága és a tervezett használat is befolyásolhatja a gyári fékrendszer típusát. Tehát a női elektromos kerékpár fékrendszere mindig a kerékpár típusától és a gyártó által ajánlott használati feltételektől függően változhat.

 

Milyen női elektromos kerékpár fajták vannak?

A női elektromos kerékpárok különböző típusokba sorolhatóak a tervezési koncepciójuk, a használati céljuk és a vázgeometriájuk alapján. Az alábbiakban a legnépszerűbb típusokat mutatjuk be neked!

Női City elektromos kerékpár

Az egyszerű, kényelmes és praktikus vázgeometriájú city elektromos kerékpárt városi közlekedésre tervezték. Általában magasabb kormánnyal és szélesebb üléssel rendelkezik, hogy a hölgyek kényelmes testtartással tudjanak közlekedni.

Női Trekking elektromos kerékpár

A női trekking elektromos kerékpárok túrázáshoz vagy hosszabb utakhoz alkalmasak. Ezek a biciklik általában nagyobb akkumulátorkapacitással rendelkeznek, és kényelmes, de dinamikus vázgeometriával vannak ellátva.

Női Mountain elektromos kerékpár

A női mountain elektromos kerékpárok keményebb terepen való használatra lettek tervezve. Az erős, stabil vázgeometriájuk és a nagyobb kerekeik a hegyi utakhoz való alkalmazkodást segítik elő.

Női összecsukható elektromos kerékpár

Az összecsukható női elektromos kerékpár praktikus városi közlekedési megoldás, amely lehetővé teszi a kerékpár könnyű tárolását és szállítását. Ezeknek a kerékpároknak általában kisebb méreteik és alacsonyabb súlyuk van, hogy könnyebben hordozhatóak legyenek.

Női Fatbike elektromos kerékpár

A női fatbike elektromos kerékpárok extra széles gumiabroncsainak köszönhetően alkalmasak nehéz terepen való közlekedésre is, például homokos vagy havas talajon. Ezek a kerékpárok nagyobb súllyal rendelkeznek, hogy jobb tapadást és stabilitást biztosítsanak a nehezebben járható utakon is.

Ezen kívül vannak még számos más típusú női elektromos kerékpárok is, amelyek a felhasználásukhoz igazodva különböző vázgeometriával és felszereltséggel rendelkeznek.

 

Elektromos Női kerékpárok a dynamic-sport.hu webáruházban

 

Íme 7 kiegészítő, ami hasznos a női elektromos kerékpárhoz!

Amikor női elektromos kerékpárt használsz, számos kiegészítőre lehet szükséged, hogy biztonságosan és kényelmesen közlekedhess.

Kormánytáska

A kisebb méretű kerékpár táskát a kormányra is felszerelheted, így fontos dolgaidat (telefon, pénztárca, kulcsok, stb.) könnyedén és biztonságosan szállíthatod.

Kerékpáros sisak

A kerékpáros sisak az egyik legfontosabb biztonsági kiegészítő, valamint érdemes használni nehezebb terepeken könyök és térdvédőt is!

Kerékpáros lámpa

Elhagyhatatlan kiegészítő, hogy jól látható legyél, és jól láss a sötétben! Biztonságosabbá teszi nem csak az éjszakai kerékpározást, hanem a ködös és esős útjaidat is!

Kerékpár zár

Szerezz be egy olyan kerékpár zárat, amely segít megvédeni biciklidet a rövidebb és hosszabb távolléteidben is.

Kerékpáros kesztyű

A kesztyű megvédi a kezeidet, és javítja a fogást a kormányon. Kényelmesebbé teszi a hosszabb kerékpártúrákat, felszívja a nedvességet és meggátolja a bőrkeményedés kialakulását.

Kerékpáros szemüveg

Védd a szemedet a napfénytől és a „menetszéltől” –nem kell hunyorognod a gyönyörű napsütésben, és a bogárpilóták sem tudnak a retinádra ragadni. Javítja a koncentrációt, komfortos sportolási lehetőséget biztosít.

Kerékpáros mez és nadrág

A kényelmes és lélegző anyagból készült kerékpáros ruházat javítja a mozgásszabadságot, és csökkenti a bőr kidörzsölését hosszabb utak során.

Most csak néhány példát említettünk a hasznos biciklis kiegészítőkből, amelyekkel kényelmesebbé és biztonságosabbá teheted az elektromos kerékpározást. Természetesen a kiegészítők kiválasztása az egyéni preferenciáidtól és használati céljaidtól függ.