Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gumijavító, Tubeless alkatrészek, folt, ragasztók, ragasztókészletek

Ebben a kategóriában defektjavításhoz találod meg amire szükséged lesz. Foltok, ragasztók, komplett javító szettek.

A kerékpár tele van forgó és mozgóalkatrésszel, amit időnként kenni és tisztitani kell. Ehhez már kifejezetten kerékpárhoz találunk zsíroldó, kenő és féktisztító szereket. Lánchoz például teflonbevonatot képző kenőanyagokat és lánckenő waxot. Akár a hajtást akár a kerékagyakat tisztítjuk, kerüljük a nagy nyomású mosókat, mert kimossuk vele a kenőzsírt.

A defektet elkerülni nemnagyon tudjuk, de felkészülni ellene feltudunk. Defektjavító szettel, pótbelsővel és megfelelő szerszámmal párperces munka után tovább tudunk kerékpározni. Amennyiben el akarjuk kerülni a defektet, különböző defektgátlófolyadék áll rendelkezésünkre. Fontos, hogy ezek a megelőzést szolgálják, tehát még a jó belsőbe kell beletölteni a folyadékot.

Szerszám mindig legyen nálunk. Bármikor elszakadhat a lánc vagy meg kell húzni egy csavart. Egy jó szerszámkészlet sok kellemetlenségtől megkímélhet. A multifunkciós szerszámok kis helyen elférnek és szinte minden kis gyorsjavításra nyújtanak megoldást.  

Senki sem szereti folyton takarítani a bringáját. A kocsink ragyog belül, de valahogy a bringánkat álltalában csak nagyjából takarítjuk le. Pedig meghosszabbíthatjuk vele az alkatrészek élettartamát. Ehhez már sokféle tisztitószert, kenőzsírt, láncolajt és keféket kapunk segítségül és meghálálják a törődést az alkatrészek. Akár a hajtást akár a kerékagyakat tisztítjuk, kerüljük a nagy nyomású mosókat.

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.

A gyártókat itt találod: , BikeWorkx