Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerékpár nyereg

Bicikli nyereg kategóriában bicikli nyereg fajtái, bicikli nyeregcső és bicikli nyeregbilincs található. Mtb kerékpár nyereg, országúti kerékpár nyereg, gyerek bicikli nyereg, BMX nyereg, komfort nyereg, bicikli nyereghuzat különböző szélességgel kapható. Gel nyereg, memória habos nyereg és további fejlesztések bemutatása a dynamic-sport bicikli webshopban a legjobb komfortérzet megtalálásáért. Minden méretben találsz nyereg csövet és nyeregbilincset. Tesztelési lehetőséget biztosítunk üzletünkben számodra a nyereg választásnál. Ezzel kockázatmentesen tudsz választani bicikli nyerget. 

A bicikli nyereg és bicikli nyeregszár vagyis bicikli nyeregcső testünk támasza a kerékpáron. Összeköt minket a kerékpárral és biztosítja a nyeregmagasság, dőlésszög és hosszanti elhelyezkedésünket, vagyis a hátra nyúlás pontos beállítását. A helyes pozíció beállítása  hatással van a leadott teljesítményünkre is. Viszont akármilyen jó a beállítás altáji fájdalmakkal még a profi versenyzők is néha küzdenek. A kerékpárnyereg két pálcából, műanyagtartólapból, szivacs rétegből és huzatból áll. A nyeregtest lehet kabonszállal erősített a pálca titán karbonkompozit anyagból. A szivacsrétegen kívül alkalmaznak gélt, memória habot vagy egyéb kényelemfokozó anyagot.  A nyergek még méretükben és rugózásukban térnek el egymástól.

A bicikli nyereg megfelelő beállítását a  bicikli nyeregszáron tudjuk elvégezni. A bicikli nyeregcső felső végén találjuk a rögzítőbilincset, amelybe a nyeregpálca fogható. Itt állíthatunk 5 cm-es távolságot előre, hátra tehát itt állítjuk be a kerékpáros súlypontját. A bicikli nyereg dőlés szögét is a nyeregbilincs rögzítése teszi lehetővé. A vázszögek nem egyformák ezért a bicikli nyereg megemelése egyben hátra nyúlással is jár. A nyeregbilincs lehet egy vagy két csavaros. Ez biztosítja a hátra nyúlást a nyeregpálcán. Mivel mindenkinek más az ideális bicikli nyereg beállítás ezért azt mondom, hogy akkor állítottad be számodra a legjobban bicikli nyergedet, ha bringázás közben legideálisabban érzed magad. Nem hat fájdalom a válladra, hátadra és a térdedre. Mivel mindenkinek más az ideális bicikli nyereg beállítás ezért azt mondom, hogy akkor állítottad be számodra a legjobban bicikli nyergedet, ha bringázás közben legideálisabban érzed magad. Nem hat fájdalom a válladra, hátadra és a térdedre. Hogyha sport nyerget választasz kerékpárodhoz körülbelül két három bringázás alatt szokod meg a bicikli nyerget. Addig ezért ne várj komfortérzetet, de utána már kényelmesebbnek érzed új bicikli nyergedet.

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.