Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár alkatrészek, kerékpár tartozékok

A kerékpár alkatrészek teljes kínálatát találod ebben a kategóriában. Bicikli fék különböző típusai a biztonságos és hatékony fékezéshez. Bicikli hajtómű fajtái, hogy jobb áttételezést és merevebb hajtóművet tudjál használni. Bicikli kerék és a hozzátartozó alkatrészek, gumik a jobb gördüléshez, tapadáshoz. Bicikli kormány és alkatrészei a stabil irányításhoz. Bicikli nyereg különböző felhasználásra. Kerékpár rugóstag, ami a bringádat a talajon tartja. Kerékpár váltás minden alkatrésze és kerékpár villa, teleszkóp, amik védenek a felütéstől. Ha bővebben szeretnél olvasni a kerékpár alkatrészekről, görgess a lap aljára, vagy nézd meg blog oldalunkat!

A kerékpár alkatrész választást mindig körültekintően végezd. Rengeteg forgó, mozgó alkatrészt tartalmaz a kerékpárod, amik használat során elkopnak, elhasználódnak és idővel cserére szorulnak. A bicikli alkatrész webshop nagyon jó áttekintést nyújt neked ahhoz, hogy számodra a legjobb bicikli alkatrészt válaszd.

Itt találsz Merida kerékpár alkatrészt, Kross kerékpár alkatrészt, Montana kerékpár alkatrészt, Neuzer kerékpár alkatrészt, M-bike kerékpár alkatrészt, Rock machine kerékpár alkatrészt, Adriatica kerékpár alkatrészt és gyerek bicikli alkatrészt.

Bicikli webshopunkban találsz bicikli fék kategóriát. Itt kerékpár fék fajtáit találod. Például BMX kerékpár fék, országúti kerékpár fék, MTB kerékpár fék, Trekking kerékpár fék, gyerek bicikli fék. Megtalálod a legáltalánosan elterjedt kerékpár v-fék, mechanikus tárcsafék, hidraulikus tárcsafék fajtáit, bicikli fékalkatrészeket, bicikli fékpofát, bicikli fékbetétet. Kerékpár fékkar teljes választéka minden kerékpár típushoz. Tárcsafék átalakításhoz szükséges kerékpár féktárcsa, kerékpár fékadapter, kerékpár centerlock adapter és az ezekhez tartozó csavarok is elérhetők. A bicikli fék a legfontosabb alkatrész kerékpárodon. Hatékonyságával megtudod előzni a balesetet egy vészfékezésnél, de egy hosszú lejtőn sem kezd elfáradni, csúszni a féked, ha jó minőségű. A fékbeállítást bízd szakemberre. Hiába van márkás csúcs féked, ha nincs jól beállítva. De ez fordítva is igaz. Hogyha egy gyengébb fék tökéletesen van beállítva, akkor jó fékhatásod lesz. Tehát ha nem fordítasz a kerékpár fékre nagy figyelmet akkor kellemetlen helyzetbe kerülhetsz egy vészfékezésnél.

Bicikli hajtómű kategóriában az Mtb kerékpár hajtómű, országúti kerékpár hajtómű, Trekking kerékpár hajtómű, Bmx kerékpár hajtómű, gyerek bicikli, hajtómű, városi kerékpár hajtómű és ezek kerékpár hajtómű alkatrészei találhatók. Bicikli bal hajtókar, bicikli pedál, bicikli középcsapágy, bicikli lánc, kerékpár hátsó fogaskeréksor és az összes kerékpár hajtómű alkatrész megtalálható. Monoblokk, integrált kerékpár csapágy, patent pedál, könnyített kerékpár hajtómű, és ebike akkumulátor választék kerékpár építéshez. Hajtómű választásnál törekedj arra, hogy minél merevebb hajtóművet válasz. Erre azért lesz szükséged, hogy az erőd teljesen átmenjen a hajtásra. A lánctányér méretével, fogszámával tudsz az áttételen változtatni. Hogyha ez tökéletes volt felhasználás során, amit használtál akkor nem érdemes változtatni rajta.

Kerékpár váltás

Bicikli kerék kategóriában bicikli kerékagy alkatrész, bicikli kerékagy, bicikli felni, abroncs, bicikli kerék, kerékpár külső gumi, kerékpár belső, bicikli felniszalag, bicikli defekt javítás, Tubeless, küllő, küllőanya széles kínálatát találod. A bicikli kerék választásnál számit szinte legtöbbet a súly. Egy könnyű carbon kerék meglepően gyorsabbá teszi kerékpárod. Hogyha nem szánsz annyi pénzt a bicikli kerekekre, akkor a kerékagyak cseréje egy jó csapágyazással is sokat segít könnyű gurulásban.

Bicikli kormány kategóriában a stabil irányításhoz különböző szélességű bicikli kormány típusokat találsz bicikli kormány alkatrészekkel. Bicikli kormány fajtái, bicikli kormánymarkolat, bicikli kormánybandázs, bicikli kormányszár, bicikli kormányszarv, bicikli kormánycsapágy választékkal nyújtunk segítséget neked kormány alkatrészek cseréjéhez. Kormány választásnál fontos a kormány szélessége. A kormányon találsz jelöléseket amennyiben szűkebb fogást szeretnél. Csővágóval tudod a jelölésnél rövidebre vágni a bicikli kormányt. MTB kerékpárnál viszont vedd figyelembe, hogy szélesebb kormányfogásnál stabilabban tudod nagysebességnél is irányítani a bringád.

Kerékpár kormány

Bicikli nyereg kategóriában bicikli nyereg fajtái, bicikli nyeregcső és bicikli nyeregbilincs található. Mtb kerékpár nyereg, országúti kerékpár nyereg, gyerek bicikli nyereg, BMX nyereg, komfort nyereg, bicikli nyereghuzat különböző szélességgel kapható. Gel nyereg, memória habos nyereg és további fejlesztések bemutatása a dynamic-sport bicikli webshopban a legjobb komfortérzet megtalálásáért. Tesztelési lehetőséget biztosítunk számodra a nyereg választásnál.

Kerékpár rugóstag kategóriában rugóstag alkatrészeket több méretben levegős rugóstag és hagyományos rugóstag választékot találsz Suntour, Rock Shox, DT Swiss gyártoktól.

Kerékpár váltás kategóriában bicikli váltó, bicikli váltókar, bicikli fék-váltókar, bicikli agyváltó, bicikli váltógörgő, bicikli váltóbowden, bicikli váltófül és ezekhez tartozó bicikli alkatrészek teljes választékát találod. A kerékpár váltó az egyik legfontosabb alkatrésze kerékpárodnak. Ezért érdemes átnézned milyen lehetőségek közül választhatsz. Melyik váltó melyik kazettás fogaskoszorúval kompatibilis.

Kerékpár teleszkóp kategóriában találsz Trekking, MTB felhasználáshoz többféle olajos, levegős teleszkópot. Országúti kerékpár, fitness kerékpár, Gravel kerékpárhoz pedig merev villát. Teleszkóp alkatrészek, felújító készlet, patron és egyéb kerékpár teleszkóp alkatrész  is megtalálható bicikli webáruházunkban.  

A 10 legfontosabb kerékpáralkatrész, amire szükséged van!

A most felsorolt legfontosabb kerékpáralkatrészek a biztonságot, komfortot és hatékonyságot segítik.

Az egyik legfontosabb kerékpáralkatrész a fék. A bicikli mechanikus fékrendszere három alkatrészből áll össze. Bicikli fékkar, bicikli fékbowden és bicikli féktest. Az olajos hidraulikus tárcsafékek szettben olajjal feltöltve vannak legtöbbször csomagolva. A v-fékes vagy mechanikus tárcsafékes kerékpárfékeknél külön alkatrész a fékkar a fékbowden és a féktest. A a cikk folytatása.

 

 

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.