Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK Menü

Kerékpár alkatrészek, kerékpár tartozékok

Kerékpár alkatrészek, amik erőssé, gyorssá és könnyűvé teszik biciklidet. Prémium minőség, hatékonyság és élmény, amit használat során kapsz ezektől a bicikli alkatrészektől.

Kerékpár alkatrészek. Ezt így leírni nagyon egyszerű, de ezekből áll össze a legjobb biciklid. A biciklikerék gördülése, hajtómű merevsége, csapágyazása, pedál minősége, kormány csapágyazása, bicikli hátsó váltó nagyon sokat számit a kerékpárúton vagy a hegyen. Prémium minőségi bicikli alkatrészekből sosem elég, ahogy szoktam mondani.

Kerékpározás közben mindig észrevesszük melyik a bicikli gyenge pontja, de nem feltétlenül kell ezeket az alkatrészeket egyből kicserélni. Sok forgó és mozgó alkatrész van a biciklin, amik előbb utóbb elkopnak. Ezeknél az alkatrészcseréknél kell egy prémium bicikli alkatrészt beszerezni a bicikli boltból és beépíteni egy bicikli szervizben vagy adott esetben saját magunk is kitudjuk cserélni az alkatrészt.

A kerékpár szerelőzsír a barátunk. Az új alkatrészeket bezsírozva szereld össze, mert a kenést meghálálja a bicikli alkatrész és a következő cserénél könnyebb az alkatrész bontása.