Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Biciklis gyerekülés

Bicikli gyerekülések biztonságos és zárható felfogató adapterrel, dönthető kivitelben, esővédőhuzattal a kényelmes, biztonságos, örömteli családi kerékpározáshoz. Előre szerelhető bicikli gyerekülés kisebbeknek és hátsó bicikli gyerekülés vázra, csomagtartóra nagyobb gyerekeknek a szakértő Dynamic sport csapata ajánlásával.  

Biztonságos bicikli gyerekülés családi kerékpározáshoz. Zárható stabil adapter, dönthető kivitel, mágneses becsatolás rásegítés, 5 pontos biztonsági öv, finomállítási lehetőséggel lábnál, övmagasság állítás, antibakteriális könnyen tisztítható betét, kézvédő oldaltámasz, ütéselnyelő héj, számos kiegészítő, mint például szélvédő a vagy esővédő. Ezek a fő ismérvei a minőségi gyerekülésnek. Kisebb gyerekeknek érdemes előre szerelhető gyerekülést választani. Itt szemelőt van a gyermek és igazi élmény a kerékpározás szülőnek, gyereknek egyaránt. Ezeknek az első gyereküléseknek 15 kg a teherbírása. Egyes modelleken van elől kormányhuzat alváshoz és egyéb kiegészítőket lehet választani hozzá a kerékpár gyerekülés alkatrészek kategóriában.  

 Kerékpár gyerekülés vázra szerelhető modelleknél van fix és dönthető kivitel. Egyes gyereküléseket lehet előre, hátra csúsztatni a konzolon és hátra dönteni. Egy kézzel öt fokozatban dönthető háttámla 20°–ig a kicsik kényelméért. Minden gyártónál más rendszerrel dönthető a bicikli gyerekülés, de hasonló szögben dönthető, ha elaludna gyermeked utazás közben. Van olyan bicikli gyerekülés, ami csomagtartóra szerelhető, de szintén dönthető. Itt az adaptert a csomagtartóra rögzítjük, és az ülést tudjuk mozgatni az adapteren. A csomagtartóra szerelhető gyerekülés fixen rögzül a csomagtartóra, míg a vázra szerelhető bicikli gyerekülés egy konzolon biztonságosan helyezkedik el a kerék fölött és egy párcenti mozgást enged. A csomagtartóra szerelhető bicikli gyerekülés előnye: Gyorsan áttehető egy másik kerékpárra a bicikli gyerekülés. Könnyedén levehető szállításnál. A csomagtartóra szerelhető gyerekülés hátránya: Mivel fixen van felszerelve a csomagtartóra ezért átveszi a kerékpár mozgását az úthibákon. Kivételt képeznek a rugós adapterrel szerelt gyerekülések. Hogyha gyerekülést kerékpárra előre szerelsz, akkor vedd figyelembe kerékpárod kormány befogását. Van olyan első gyerekülésadapter, ami vázra szerelhető előre. Ehhez nem minden vázméret stimmel. Azok a típusok, amik a kormánynyakra szerelhetők szinte az összes kerékpárhoz jók lesznek. Az első bicikli gyerekülés teherbírása 15 kg. A hátsó biciklis gyerekülés teherbírása 22 kg. Tehát már a saját biciklijével fog tekerni gyermeked mire súlyban kinőné a biciklis gyerekülést.

Nézd meg a kerékpár kiegészítőkkerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.