Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

K&H SZÉP kártya

Így használd online vásárlás esetén K&H SZÉP Kártyádat!

 

A K&H SZÉP Kártyával történő vásárlás pontos és részletes menetét ebben a PDF-ben olvashatod el. Vizuális segédlete révén, teljes képet kapsz mind a fizetés -és előleg utalásáról is.

 

1.      Miután rendelésedről megkaptad visszaigazoló e-mailünket, a K&H SZÉP Kártyarendszer weboldalán utald át rendelésed végösszegét.

2.      A K&H SZÉP Kártya elfogadó hely felületén be kell írnod a Dynamic Sport azonosító számát, mely a következő: 84065323

3.      Ezzel a művelettel, már be is azonosította a bank, hogy hová szeretnél utalni.

4.      A gördülékenyebb ügyintézés érdekében küld el e-mail címünkre a befizetést igazoló bizonylatot! Köszönjük!

 

Előfordulhat, hogy nem saját K&H SZÉP Kártyáddal fizeted a vásárlást. Ilyen esetben, kérünk, hogy a rendelésed után küld el e-mail címünkre a kártyatulajdonos nevét és a megrendelés számát! Ha ez a metódus elmarad, akkor nem fogjuk tudni, melyik rendelés lett kifizetve. 

 

Bármit megvehetsz K&H SZÉP kártyával

A Dynamic Sport webáruházban és szaküzletünkben egyaránt bármilyen termék megvásárolható K&H SZÉP kártyával. A legkisebb csavartól a prémium kategóriás kerékpárokig.

 

Bármit bérelhetsz K&H SZÉP kártyával

Sport szaküzletünkben lehetőséged van tetőboxot, kerékpárszállítót, sílécet, sífelszerelést, kiegészítőket és snowboardot bérelni. A bérlés díját fizetheted K&H SZÉP kártyával.

 

Szolgáltatásainkat is fizesd K&H SZÉP kártyával

Síléc -és Snowboard szerviz szolgáltatásunk (csiszolás, élezés, waxolás) szezonálisan igénybe vehető, melyet szintén fizethetsz K&H SZÉP kártyával.

 

Elállás, K&H SZÉP kártyás fizetés esetén

Természetesen K&H SZÉP kártyás vásárlás esetén is jogod van elállni a terméktől. Az általános jogszabályok itt is érvényben vannak, de nem a bankszámládra, hanem arra az MKB SZÉP kártyára utalunk vissza, ahonnan a rendelés ki lett fizetve. Az elállási nyilatkozatott itt tudod letölteni.

 

A 2023-as K&H SZÉP Kártya változásokról ITT informálódhatsz bővebben!

 

K&H SZÉP Kártya információk

A K&H Bank külön telefonos ügyfélszolgálatot üzemeltet a K&H SZÉP Kártyával rendelkező ügyfelek számára a 06 1 335 3355 / 06 20 335 3355 / 06 30 335 3355 vagy 06 70 335 3355 telefonszám felhívásával elérhető 7-es menüpontban.

Az ügyfélszolgálat 7 és 22 óra között hívható. Éjszaka, tehát 22 és 7 óra között is elérhető az ügyfélszolgálat, de ebben az idősávban csak sürgősségi ügyintézést (elsősorban K&H SZÉP Kártya letiltása és engedélyezése) végez.

E-mailben a szepkartya@kh.hu e-mail címen fordulhatsz a K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálathoz.

 

Általános információk a K&H SZÉP Kártya fizetési lehetőségeiről és feltételeiről

o   a kártyát K&H SZÉP Kártya elfogadó helyeken tudod használni, banki POS terminálokon, internetes felületen, a kereskedő internetes oldalán, vagy telefonon keresztül

o   a kártyához PIN kód nem tartozik, a fizetéskor aláírásoddal, fényképes igazolvánnyal tudod igazolni a személyazonosságodat

o   internetes felületen végzett tranzakciónál a kártyához tartozó jelszót is meg kell adnod

o   telefonos ügyfélszolgálton keresztül végzett tranzakciónál biztonsági kérdésekkel történik a beazonosítás

o   a POS terminálon és az internetes tranzakciókról bizonylat készül vagy kérhető

o   a kártya készpénzfelvételre nem jogosít