Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Szilikon bicikli lámpa

A biciklire rögzíthető szilikon lámpák kiváló választást jelentenek a kerékpárosok számára, akik egyszerű, praktikus és hatékony megoldást keresnek a biztonságos közlekedés érdekében. Könnyen felszerelhetők és eltávolíthatók, nincs szükség speciális szerszámokra vagy szakértelemre. Kis méretűek és könnyűek, így egyszerűen magaddal viheted őket, ha a kerékpárt nem használod, vagy ha más járműre váltasz. Zsebedben, kistáskában - bárhol elférnek, a szállításukkal sincs gond. Általában LED technológiával készülnek, amely energiatakarékos és hosszú élettartamú, egyetlen elem vagy akkumulátor töltése hosszú órákra elegendő világítást biztosít. Különböző világítási üzemmódokkal rendelkeznek, például folyamatos fény, villogó vagy pulzáló üzemmódokkal. Ez lehetővé teszi, hogy az adott út és időjárás körülményeihez igazítsd a világításodat. És hogy kiknek ajánljuk? Görgess le!
Rendezés:

Villogó VELOTECH 2LED KÉK

1.790 Ft 1.659 Ft
131 Ft

A szilikonos biciklilámpák kiváló választás lehet sok olyan hobbi kerékpáros számára, akik éjszakai vagy rossz fényviszonyok között kerékpároznak. Ugyanakkor az sem titok, hogy nem a prémium kategóriás kerékpár lámpatestek csapatát erősítik. Kevésbé erőteljes fénnyel rendelkeznek, ezért olyan terepekre, ahol nagy fényerőre vagy szélesebb fényszögre van szükség, ahol például a teljes környezet megvilágítása fontos, nem alkalmasak. A szilikon lámpák ideálisak lehetnek a városi vagy rövid távú kerékpározás során, de nem feltétlenül elegendőek hosszú távú kerékpártúrákhoz vagy extrém kerékpáros tevékenységekhez. Azok számára, akik komolyabb kihívásokkal szembesülnek rendszeresen, (köd, rossz látási viszonyok, csapadékos időjárás, stb.) más típusú lámpát érdemes választaniuk.

A gyerekbiciklikre tökéletes megoldás, hiszen a kezelhetősége nem okoz gondot az apróságoknak sem. Természetesen nem helyettesíti a láthatóságit, de mindenképp előny, ha van gyermeked biciklijén elöl és hátul is szilikonos lámpa.

Ha rendszeresen olyan helyen kerékpározol, ahol van közvilágítás (legyen az park, kis mellékutcák esetleg fő útvonal) akkor elegendő a szilikonlámpa is. Praktikus, mert gyorsan leszerelheted a bicikliről, és nyugodtabb szívvel hagyod ott bárhol kerékpárodat. A lámpák kis helyen is elférnek, így nem csak biztonságodat hanem kényelmedet is növelik.

A kerékpárra szerelhető szilikonos lámpákból is léteznek egyszerűbb és prémium kategóriás szériák is, érdemes ezekről az adott termék oldalán informálódni.

 

 

Tudj meg többet vásárlás előtt a kerékpár lámpákról!

Megnézem!