Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerékpár kosár

Nagyméretű levehető kerékpár kosarak kormányra és hátsó kerékpár kosár csomagtartóra. Stílusos rattan bicikli kosár szettek könnyen kezelhető adapteres megoldással a gyors le és felszerelésért. Bellelli plaza kosarunkhoz a kosár adaptereknél találsz távtartót e-bike-hoz. Színes műanyag bicikli kosarak és fémhálós kosarak, gyerek bicikli kosarak teljes választákával segít a Dynamic sport szakértő csapata. Praktikus és biztonságos megoldást kínálunk ezzel csomagok és háziállatok szállítására.  

Stílusos kerékpár kosár, könnyű adapteres le-és felszereléssel, több méretben a dynamic-sport bicikli webshop bicikli kosár választékában. Rattan bicikli kosár, színes műanyag bicikli kosár, mintás színes vászon bicikli kosár kosarak alumínium merevítéssel és sűrű szövésű fém bicikli kosaraknál találsz könnyen kezelhető kosár adaptert. Ezt egy csillag csavarhúzóval kell egyszer a kerékpár kormányhoz erősíteni és utána szerszám nélkül egy kattintással lehet a bicikli kosarat le és felpattintani. Maga az adapter fennmarad a bicikli kormányon fixen, akkor is, ha nem viszel magaddal kosarat. Ezzel a megoldással a hölgyek könnyen elboldogulnak. Az adapteres kerékpár kosár teherbírása 5 kg. Gyakorlatilag, ami elfér a kosárban, azt elbírja.

Stílusos városi kerékpárok nélkülözhetetlen kiegészítője a bicikli kosár. Színessé, fiatalossá varázsolja egy szép első kosár a kerékpárt. Kisállatszállító kosarak is megtalálhatók ebben a kategóriában.

 
A csomagtartóra szerelhető hátsó kerékpár kosár több méretben választható. Méretkülönbség inkább magasságban van a kosarak között. Itt is megtalálható a kisállatszállító is, amit a bicikli csomagtartójára tudsz rögzíteni. A hátsó kerékpár kosár rattanból, műanyagból és sűrű szövésű fémből készül. Egyes bicikli kosarak rögzítése fixen történik a bicikli csomagtartóhoz.
Ehhez a tartozékokat csomagban kapod a kosárral együtt. Csillag csavarhúzóra lesz szükséged hozzá. Miután felszerelted a kosarat a csomagtartóra, már használhatod is. Ez nem levehető adapter megoldás, ezért a bicikli kosár a csomagtartón marad akkor is, ha épp nem használod.

A MIK vagy Carry more csomagtartó rendszerrel az adapteres kerékpár kosár egy mozdulattal felcsatolható és levehető. Ennél a rendszernél bevásárló bicikli kosarat, kisállatszállító kosarat és tároló kosarat is találsz. Itt kihasználható a csomagtartó maximális 27 kg teherbírása.

Gyerek bicikli kosarak legtöbbször két kis pánttal rögzíthetők a bicikli kormányra. Ezek a bicikli kosarak kisméretűek. Játékokat, babákat tehetnek bele a gyerekek. Műanyagból készülnek legtöbbször, ezért rugalmasan bírják a kisebb ütéseket.

Kosár alkatrészt, kiegészítő adaptert tudunk biztosítani legtöbb kosarunkhoz. E-bike kerékpárhoz is itt találsz kosár adaptert.