Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK Menü

Kerékpár szállítók

Könnyen kezelhető prémium kerékpár szállítók a szakértő dynamic-sport csapatától.

Vonóhorogra szerelhető bicikli szállító és tetőre szerelhető bicikli szállító bérlés a szakértő dynamic-sport csapatától. Prémium Thule bicikli szállító bérlés kaució nélkül bicikli boltunkban.

A legszebb kerékpárutakra el kell jutnunk és nem mindegyik van a közelünkben. TOP 11 kerékpárút Magyarországon.

Kerékpárszállításnál 3 lehetőségünk van és mindhárom lehetőségnél a kővetkezőket vegyük figyelembe vásárlás előtt.

A tetőre szerelhető kerékpártartóból max. 4 db-ot tudunk feltenni a csomagtartóra, de csak elforgatva. Az egyiknél a kormány előre néz a másiknál hátra. 4 db-nál már legalább 125 cm-es csomagtartórúdra lesz szükség. Érdemes olyat választani, amit lezárhatunk a csomagtartóhoz és a kerékpárt is lezárhatjuk a kerékpártartóhoz. Vásárolhatunk külön úgynevezett 1 kulcsos zárbetét készletet. Pl. a Thule esetében a csomagtartót és a kerékpártartóinkat, de akár a tetőboxot is 1 kulcs nyitja így 6 féle helyett.

A hátsó ajtóra rögzíthető kerékpártartó választásnál a legfontosabb, hogy ezek autó specifikusak, ami azt jelenti, hogy más kell egy kombira, mint egy sedanra vagy épp egy SUV-ra. Vannak olyan autók, amiknek a hátsóajtajuk műanyagból készült emiatt nem bírják el a kerékpárok súlyát. Vásárlás előtt erről tájékozódjunk. Amire még felhívnám a figyelmet, hogy ezeknél a szállítóknál a kerékpár eltakarja a rendszámot vagy akár a világítást, amit a rendőrök nem néznek jó szemmel.

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó mindközül a legkönnyebben kezelhető. Mind a tartó felrakásánál, mind a kerékpár felrakásnál a tartóba, mind a szállításnál. Itt már e-bike-ot is szállíthatunk. Érdemes vásárlás előtt megnézni hány pólusú a csatlakozónk 7 vagy 13, és ennek megfelelően választhatunk, de átalakítót is vehetünk. Nézzük meg a szállító teherbírását és azt is, hogy billenthető e mert ha valamit ki kell venni a csomagtartóból akkor ne kelljen lepakolni mindent.