Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Klubtagság

Vásárlás utáni Hűségpont | Dynamic klubtagoknak extra 2 % kedvezmény | Törzsvásárlóknak további kedvezmények...

Megszeretnénk köszönni ezzel a rendszerrel hűséged. Azon dolgozunk, hogy ne csak a kiválasztott termék okozzon örömöt, hanem a nálunk töltött időd is.

Nem kell mást tenned, mint regisztrálni. Ezzel létrehozod, saját fiókod ahol nyomon tudod követni vásárlásaid és az ezzel járó hűségpontjaid. Belépés után automatikusan 2%-kal olcsóbb árakat találsz, amiből szintén jár akciós árnál a kedvezmény és ezenfelül tovább gyűjtöd hűségpontjaid, amit felhasználhatsz fizetésre következő vásárlásodnál.

Amennyiben 100.000 Ft értéket meghaladja akár az összes vásárlásod akár egyszeri vásárlásod vagy csak többször vásárolsz nálunk akkor automatikusan törzsvásárlóvá válsz. Erről emailben kapsz értesítést miután a rendszer átléptet Törzsvásárlói státuszba. Itt belépés után alapból még kedvezőbb árakat találsz, amiből szintén jár akciós árnál a kedvezmény és ezenfelül tovább gyűjtöd hűségpontjaid, amit felhasználhatsz fizetésre vásárlásodnál.

A vásárláskor kapott pontokat felhasználhatod már a következő vásárlásodkor, de legfeljebb 180 napon belül. Tehát akár a teljes vételárat kifizetheted pontjaiddal. Mindig az utolsó 180 nap pontjaid lesznek fiókodban, tehát ha nem vásárolsz, akkor sem veszik el az összes pontod.

Hűségpontrendszer:

Rendelés után az áruérték alapján számítódnak a pontok. Ezek a pontok összeadódnak, melyet a fiókodban tudsz megnézni. A pontokat a pénztár oldalon tudod fizetésre használni. 1 pont 1 Ft-ot ér.

A pontokat akkor írjuk jóvá, amikor rendelésed teljesült. Vagyis fizetve lett és a csomagodat átvetted. Amíg ezek nem teljesültek addig ezek a pontok nem kerülnek jóváírásra tehát addig nem használható fel következő vásárlásodnál.

Felhasználási feltételek:

A szállítási költséget nem számítjuk fel pontalapként.

A pontok Kizárólag online vásárláshoz használhatóak fel, 180 napon belül.

A pontokat nem lehet készpénzre váltani, és nem lehet más vásárlónak átadni.

Lemondott vagy át nem vett rendelésért (mely törlésre kerül), nem jár pont.

*Fenntartjuk a jogot a pontok átváltási értékének változtatására előzetes értesítés nélkül.

Itt tudsz regisztrálni.

Jó vásárlást!