Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

20 colos gyerekbicikli 7-9 éves korig 120-130 cm-es testmagassághoz

Széles választékban kínálunk magas minőségű 20 colos gyerekkerékpárokat, melyek ideálisak a fiatal kalandorok számára. A Neuzer, Merida, TransMontana, Kross és még számos más gyártó gyerekbiciklijei kiváló anyagokból készülnek, biztonsági funkciókban gazdagok, hogy garantálják a gondtalan és biztonságos kerékpározási élményt. Gyermek kerékpár vásárlás előtt görgess le, és informálódj méretekről, funkciókról, rugalmas fizetési lehetőségekről, szakértői tanácsadásról és a gyors szállításról.

Rendezés:

méretválasztó   I   bicikli méretei és súlya   I    biztonsági funkciók   I   állíthatóság   I   összeszerelés   I   kedvezményes ajánlatok   I   kiegészítők és alkatrészek

 

Ezek alapján válassz megfelelő méretű gyermek biciklit:

  • Elhagyhatatlan, hogy megmérd gyermeked magasságát! A legpontosabb mérés érdekében a gyermeked legyen mezítláb vagy viseljen olyan cipőt, amit a kerékpározás során is viselni fog.
  • A mérés eredményének megfelelően válaszd ki a gyermek bicikli mérettáblázatból azt az értékegyüttes, amely a legközelebb áll gyermeked méretéhez.
  • Természetesen nem kell hajszál pontos adatokhoz ragaszkodni, mert a gyermek kerékpároknál is rugalmas beállítási lehetőségek állnak rendelkezésre, például: a nyereg magassága, a kormány magassága és a kormány szögének állítása. Ezek a beállítások lehetővé teszik, hogy finom-hangold a kerékpárt gyermeked méreteihez és kényelméhez igazítva.
  • Gyermek kerékpár vásárlásakor érdemes figyelembe venni a gyermek fejlődését is.  Mivel folyamatos növés jellemzi még őket, így választhatsz kicsit nagyobb méretű kerékpárt is, hogy használható legyen néhány évig. (Ezt a futóbicikliknél még nem ajánljuk!
  • Ne feledkezz meg a biztonsági felszerelésekről sem, mint például a bukósisakról, könyök -és térdvédőkről vagy a csengőről.
  • Fontos, hogy a megfelelő méretű kerékpárt válaszd a gyermeked számára, hogy biztonságosan és kényelmesen tudjon biciklizni. Ez kiemelten fontos, amikor még csak tanul, ismerkedik a kerékpárral.

 

Gyermek kerékpár általános mérettáblázat

GYERMEK KERÉKPÁR MÉRETTÁBLÁZAT
Testmagasság Életkor Kerékméret
80-95 2-4 12
95-105 3-5 14
105-120 5-7 16
120-130 6-9 20
130-145 7-11 24
145+ 11-12+ 26

 

Milyen méretekkel és súllyal rendelkezik egy 20" gyerekbicikli?

Általában egy 20 hüvelykes gyerekbicikli átlagosan a következő méretekkel és súlyokkal rendelkezik:

A kerékpár magassága általában kb. 71-86 cm között van, a hossza pedig kb. 122-142cm között. A 20 colos gyerekbiciklik súlya  9-11 kg között lehet.

A pontos méretek és súlyok változhatnak a gyártótól és a modelltől függően. Ezek az értékek csak általános tájékoztatást nyújtanak, így mindig ajánlott a specifikus modell termékleírását vagy a gyártó által biztosított adatokat ellenőrizni.

 

A 20 colos biciklik biztonsági funkciói és kiegészítői

A 20 colos gyerekbiciklik, általában különböző biztonsági funkciókkal és kiegészítőkkel vannak felszerelve, hogy maximalizálják gyermeked biztonságát.

A 20 colos biciklik mindkét kereke rendelkezik fékkel. Ez általában lehet kézifék vagy hátsó kerékagyfék. Megfelelő működésük és karbantartásuk biztosítja a hatékony fékezést. Néhány bicikli visszapillantó tükörrel felszerelt, amely segíti a kiskamaszt a mögötte lévő forgalom figyelemmel kísérésében. A csengő segít jelezni magát a környezetének, ami növelheti a biztonságot, különösen forgalmas területeken. Az egyéb védő alkatrészek és sárvédők megóvják ruhájukat és a biciklit a kosztól és a sár, valamint a kisebb sérülésektől. A kormány és a nyereg megfelelő beállítása lehetővé teszi gyermeked számára, hogy kényelmesen és biztonságosan használhassa a biciklit, ami elengedhetetlen a megfelelő irányítás és egyensúly fenntartásához. A gyerekbiciklik általában szilikonlámpákkal rendelkeznek, ami segíti a láthatóságot és hozzájárul a biztonságosabb biciklizéshez, különösen rossz fényviszonyok esetén. Néhány biciklinek azonban beépített lámpája van, ami további láthatóságot biztosít az esti vagy éjszakai kerékpározáskor.

Ezek a funkciók és kiegészítők hozzájárulnak a biztonságosabb és kényelmesebb biciklizéshez, és fontosak a gyerekek biztonsága és védelme szempontjából. Fontos, hogy gyermeked mindig megfelelő védőfelszerelést viseljen, például bukósisakot, amikor biciklizik.

 

Milyen mértékben állíthatók a 20 colos biciklik a gyermek növekedésével párhuzamosan?

A 20 colos biciklik csekély mértékben állíthatók a gyermek növekedésével párhuzamosan, hogy biztosítsák a kényelmes és biztonságos használatot. A következő beállítási lehetőségek általában rendelkezésre állnak:

A legtöbb 20 colos bicikli nyeregének magassága állítható, általában az ülésrúd emelésével vagy csökkentésével, hogy gyermeked könnyedén hozzáférhessen a pedálokhoz. Van, amikor a kormány magassága is állítható, ami szintén a kényelmet és biztonságot kölcsönzi. Esetenként a biciklin lehetőség van a kormányszár hosszának és szögének beállítására is, hogy megfeleljen a gyermek változó testméreteinek és testtartásának.

Ezek a beállítási lehetőségek lehetővé teszik, hogy a gyermek növekedésével a bicikli kényelmesen és biztonságosan használható maradjon. Azonban érdemes tudni, hogy a beállítási lehetőségek és azok mértéke változhat a bicikli modelljétől és gyártójától függően. Ha pontos információra van szükséged egy adott bicikli beállítási lehetőségeiről, javasolt az adott bicikli termékleírásának vagy a gyártó által biztosított információknak a megtekintése.

 

Mennyire bonyolult összeszerelni a 20 colos gyerekbiciklit?

A 20 colos gyerekbicikli összeszerelése általában nem túl bonyolult, különösen akkor, ha a biciklit egy megbízható gyártó részletes összeszerelési utasításokkal szállítja. A pontos összeszerelési folyamat azonban attól függ, hogy mennyire vagy jártas a kerékpárok összeszerelésében és mennyire vagy jártas az alapvető szerszámok használatában.

Általában az összeszerelés magában foglalja az alábbi lépéseket:

1.Kerékpártartók összeszerelése: A váz, a kormány, a kerekek és a fékek összeszerelése.

2.Nyereg és kormány beállítása: A nyereg magasságának és szögének beállítása, valamint a kormány beállítása.

3.Kerekek felszerelése: A kerekek felhelyezése és megfelelő rögzítése.

4.Fékek és sebességváltók beállítása: A fékek és a sebességváltók finomhangolása és beállítása.

 

Fontos, hogy az összeszerelési utasításokat alaposan áttanulmányozd, és kövesd azokat lépésről lépésre. A legtöbb gyártó részletes és könnyen érthető útmutatókat biztosít az összeszereléshez, és néhány esetben még online videókkal is segíti az összeszerelés folyamatát. Ha bizonytalan lennél az összeszerelés során, érdemes lehet szakember segítségét kérned.

 

Kedvezményes 20" gyerekbicikli vásárláslás

Regisztrálj oldalunkra, hogy részese lehess a Hűségpont rendszernek, melyhez automatikusan -2%-os árengedményt adunk minden gyerekbicikli vásárlás után. Már az első rendelésednél, áruérték alapján íródnak jóvá pontjaid a profilodban, melyeket gyűjthetsz és 180 napon belül levásárolhatod bármikor. 1 pont- 1 forintot ér. További részleteket a kedvezményekkel kapcsolatban ITT olvashatsz.

A Dynamic Sport kerékpár webáruházban és veresegyházi bicikli boltunkban egyaránt felhasználhatod OTP, K&H vagy MBH SZÉP kártyádat gyerekbicikli vásárláshoz, vagy bármilyen más egyéb termékünkhöz, szolgáltatásunkhoz. További részletekért a SZÉP Kártya felhasználásával kapcsolatban kattints IDE.

 

Gyerekbicikli kiegészítők és alkatrészek

Nézz körül a gyerekbicikli kiegészítők és alkatrészek széles kínálatában, biztos lehetsz benne, hogy mindegyik olyan élményt nyújt majd a gyermekednek, amely emlékezetessé teszi a biciklizés minden pillanatát. Vigyázz a gyermekedre, és adj meg neki minden eszközt, amire szüksége lehet, hogy a biciklizés felfedezésének minden pillanata biztonságos és felejthetetlen legyen számára.

 

gyerekbicikli vontatórúd    •    utánfutó gyermeked szállításához    •    gyerekbicikli világítás    •    biciklicsengő kicsiknek    •    bicikli duda    •    gyerekbicikli kosár    •    láthatóság    •    gyereksisak    •    térd-és könyökvédő    •    kerékpáros kesztyű gyerekeknek   

 

Gyerekbicikli vásárlás előtt érdemes ezt is elolvasnod!

Biztonság és stílus, kicsiknek és nagyoknak.

A legjobb kerékpáros utak kisgyerekekkel is!