Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár computerek

Kerékpár computer tökéletes konzollal, ami menti kirándulásod vagy edzésed összes adatát. GPS computer és vezeték nélküli computer érintőképernyős kivitelben. Telefonnal kommunikáló megoldások és a legújabb fejlesztések, amikre szükséged van. Tesztelési lehetőség üzletünkben! Applikáción keresztüli frissítési lehetőség és kerékpáros útvonalak feltöltése GPS computerre. Teljes kínálat alkatrészekből, kiegészítőkből. Computer szenzor, computer konzol, interface, küllőmágnes, jeladó mágnes, pulzusmérő alkatrész a szakértő Dynamic sport csapata ajánlásával. 

Kerékpár computer, ami menti kirándulásod, edzésed összes adatát. Érintőképernyője tükröződésmentes és te állíthatod be melyik oldalon milyen információt mutasson a menü. Feltölthetsz útvonalat, applikáción keresztül, amit GPS navigációval követhetsz kerékpározás közben. Képernyője megjeleníti telefonod hívásait, sms vagy Messenger üzeneteit. Nagy üzemidővel rendelkezik.

 A legjobb GPS computer főbb jellemzői:  Smart Trainer, Virtual Ride, Smart Workout, Live Track, E-Bike (LEV / Shimano Steps), Elektromos Váltórendszerek (Shimano Di2, SRAM, eTap, CAMPAGNOLO EPS), Bike Radar, Erőmérők, ANT+ / BLE szenzorok, Alkonyérzékelő szenzor, Személyre szabható Quick-Status menü, 24 óra akku-üzemidő, Zökkenőmentes adatrögzítés, Hangalapú keresés (telefonos mobilneten keresztül), OpenstreetMap (POI-kkal), Fejlett útvonaltarvező, Turn-by-Turn navigáció, Climb Challenge, Fejlett edzésfunkciók. Bryton Rider S500 T.

A vezeték nélküli computer és vezetékes computer között nem csak az adatátvitelben van különbség. Vezetékes computernél nincs lehetőség további bővítésre. Amit tud a computer funkcióban azzal kell megelégedned. Így ha vezetékes computer mellett döntesz érdemes minél több funkcióval választanod a computert. Sok információval szolgál a vezetékes computer is.

A vezetékes kerékpár computer felszerelése: A kerékméret beállítását követően, ami egy táblázaton található a dobozban lévő leírásban a küllőre kell felhelyezned a jeladó mágnest és a villára a jelvevőt. Kb. 3mm. távolságon belül kell, hogy elfusson egymástól a két érzékelő. A vezetéket a villára tekerve a kormányig vidd fel és a kormányon vagy középen a stucnin rögzítsed a computer tartót. Helyezd be a computert és forgasd meg a kereket. pár másodperc múlva érzékelnie kell a jelet és kiírni a mért adatokat.  

Vezeték nélküli computered tudod bővíteni pulzusmérő szenzorral, pedálfordulat mérővel, SPEED sebességmérővel, mellkas jeladó+szíj jeladó és egyéb kiegészítővel. Tehát sokkal szélesebb körben kitudod használni a vezeték nélküli computert.

Vezeték nélküli kerékpár computer felszerelése: A kerékméret beállítását követően, ami egy táblázaton található a dobozban lévő leírásban a küllőre kell felhelyezned a jeladó mágnest és a villára a jelvevőt. Kb. 3mm. távolságon belül kell, hogy elfusson egymástól a két érzékelő. Majd a stucnira vagy a kormányra, esetleg konzolra helyezd fel a kerékpár computert.

GPS computer esetében se kerékméret állítás, se küllőmágnes, se jelvevő nem kell. Csak a GPS kerékpár computert kell felszerelned a stucnira, kormányra vagy konzolra és műholdas adatátvitelen keresztül mutat pontosan minden adatot. 

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.