Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár alkatrészvédelem, kerékpár vázvédelem

Kerékpár hatékony vázvédelem bicikli vázvédő matricákkal, méretre szabott bicikli láncvilla védőkkel neoprén anyagból. Kerékpár vázvédő matrica szett, amely megvédi kerékpárod fényezését a bowdenek ki dörzsölésétől. Hatékony bicikli alsó vázcső védelem kavicsfelverődés ellen a szakértő Dynamis sport csapatától. A megelőzés mindig fontosabb!  

Rendezés:

Acor AOS-21201 vázvédő

1.390 Ft 1.319 Ft
71 Ft

Kerékpárod vázvédelemére többféle megoldás kínálkozik.  A bowdenek, fékcsővek ahol érintkeznek, mondjuk kormányzás közben a vázzal, előfordulhat, hogy a lakk réteget és a fényezést lekoptatják. Ezt érdemes megelőzni bicikli vázvédő matricával. Ezek a vázvédő matrica szettek tartalmaznak láncvillavédőt és bowdenek, fékcsőnek alá felhelyezhető matricákat, amik megvédik a kerékpár fényezését. Kavicsfelverődés ellen is van vázvédő matrica. Ez egy szélesebb, hosszabb matrica csík, amit a váz alsó részére tudsz felragasztani és hatékony védelmet nyújt a kavicsokkal szemben. Neoprén anyagból több méretben is találsz láncvilla védőt a Dynamic sport bicikli webshopban. Kerékpárod karbantartásával és vázvédelmével megőrzöd értékét és állagát, ezért minden esetben kifizetődőbb a megelőzés, mint a kerékpár javítás.   

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.