Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár váltás / Kerékpár váltók a gyors és stabil váltáshoz

Kerékpár váltó legkeresettebb modelljei bicikli webshopunkban! Bicikli első váltó és bicikli hátsó váltó MTB, Trekking, városi és országúti kerékpárhoz. Bicikli váltókar és fék-váltókar a pontos és gyors váltáshoz. Bicikli váltóbowden, váltógörgő és egyéb váltó alkatrész. Agyváltó alkatrész és bicikli váltófül teljes kínálatát találod ebben a kategóriában. Nem csak fő elemeket mutatunk be hanem bowden vezetőktől kezdve minden kis alkatrészt, amire szükséged lehet a cserénél vagy javításnál. Széles skálát mutatunk be kerékpár váltó kategóriában ezért érdemes figyelned, hogy sebességszámhoz illő bicikli váltót vagy bicikli váltókart válasz.

Gyors és pontos bicikli váltó az álmod? Sok apró elemből áll össze a bicikli váltó és ezáltal maga a váltás. A váltókar már elfordul mire elkezd húzni a váltóbowden és mire a közel két méteres váltóbowden elmozdítja annyira a váltót, hogy a lánc átugorjon a másik fogaskerékre már le is tekertél vagy fél fordulatot a hajtóművel. Ezeken az elemeken tudsz változtatni minőségi alkatrészekkel, hogy ezt az utat hatékonyság kisérje ne nyúlás. A kerékpár váltó használata is nagyon fontos. Segíted a váltást, ha nem terheled váltásközben a hajtóművet. A kerékpár sebességfokozatok számát is optimálisan kell használnod. Így nem csak hatékonyan használod kerékpárod, de gyorsabbá is válsz hosszabb távon. Az országúti kerékpár áttételek az első hajtóműnél nagyobb fogszámúak, míg hátul a kazettatesten kisebb fogszámok találhatók. Ezzel az áttétellel nagyobb sebességet érsz el és kisebb áttételkülönbséget érzel váltásnál a hátsó váltó használatánál. Mit jelent a keresztbe váltás? Amikor az első hajtómű három lánctányéros és a legnagyobb lánctányéron fut a bicikli lánc és felváltasz a hátsó kazettasor legnagyobb fogaskerekére akkor keresztbe váltásról beszélünk, ami időelőtti láncnyúláshoz vezet.

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.