Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bicikli táska

Bicikli táska megoldások, amire szükséged lehet tároláshoz, szállításhoz. Kormányra, vázra, villára, nyereghez, csomagtartóra tehető bicikli táskák, Gravel táskák több méretben. Túra bicikli táska, bicikli oldaltáska több részes kivitelben. Ivótasak, övtáska, kerékpár hátizsák, keréktáska és kerékpárszállító bőrönd teljes választéka bicikli webshopunkban. Telefontartók, szerszám dobozok, bicikli zár konzol, esővédő huzat és egyéb bicikli kiegészítők a szakértő Dynamic sport csapatától.

Rendezés:

Bicikli táska, amire szükséged van. Könnyen hozzáférhető, gyorsan levehető, többrekeszes bicikli táskára minden kerékpárosnak szüksége van. Haladjunk elölről hátra felé. Első villára szerelhető táska igazán jó megoldás Gravel kerékpárodhoz. A táska tartozéka a felfogató rendszer. Ebbe a bicikli táskába érdemes könnyebb súlyú csomagot pakolni, hogy a kormányzást ne nehezítse nagyobb súly az első villán. Vízlepergető anyaga van a táskának, amit tisztítani is könnyű.

A kormány táskát egy adapterrel tudod rögzíteni a kormányhoz, ami segítségével egy kattintás és lent vagy fent van a táska vagy tépő záras felfogatás van. Adapternél az adapter fixen a  bicikli kormányon marad és a bicikli kormány táskát tartozék vállpánttal a  válladon tudod vinni. Egyes típusokhoz esővédő huzat is jár.  Van még olyan kormány táska, melynek tetején térképtartó fólia található, de ez már nem jellemző. Gravel kerékpárhoz is van kormánytáska, ami szélesebb kialakítású, hogy több csomag beleférjen. Itt is megtalálható többrészes kormánytáska és a divatos kormány táska városi kerékpárra.

Telefontartó táska és kormánykonzol megoldást közvetlenül a kormányra vagy a felső vázcsőre tudsz tenni. Míg a telefontartóba csak telefont tudsz elhelyezni, úgy a telefontartó táska felső fóliás részébe a telefont, alá a táskarészbe pedig személyes holminak tökéletes tárolórekeszt találsz. A telefontartó olyan fóliával van ellátva, hogy tudod fólián keresztül kezelni az érintőképernyőt. A telefontartó táskáknál is megtalálható egyes modelleknél az esővédő huzat.

A kerékpáros táska vázra egy olyan megoldást kínál, ahol több méretben találsz táskát. Kisebb méretű bicikli táskától szinte az egész háromszöget betöltő táskáig. Ennek méret kiválasztásánál vedd figyelembe a kulacstartó, kulacs használatát, és ha van bicikli zár felszerelve a vázra, akkor annak le és felszerelését is vedd figyelembe. Kényelmesen legyen használható minden. Maga a bicikli váztáska tépő zár segítségével rögzül, ami nem zavarja a bowdenek működését.

A bicikli nyeregtáskán elérhető tépő zár, csatos, gyorszár és pálcás felfogatás. A csatos felfogatáshoz megegyező márkájú ülésnek kell lennie, mert gyárilag az ülés rendelkezik nyeregtáska csattal. Ide csak be kell pattintani és a nyeregcsőhöz tépő zárazni a bicikli nyeregtáskát és kész. A többi felfogatás az összes kerékpár nyereggel kompatibilis. Több méretben és több rekesszel találsz nyeregtáskát a dynamic-sport bicikli websopban. Van olyan nyeregtáska, amihez esővédő húzat jár és van olyan, aminek a zipzárja le van hegesztve és víztaszító anyagból készült. Így nem tud beázni. A világítást a táska hátsó részén kialakított helyre tudod elhelyezni, hiszen takarná a nyeregtáska a nyereg csövön elhelyezett világítást. A nyeregtáska könnyen tisztítható.  

A bicikli csomagtartótáska tépőzár segítségével helyezhető a csomagtartóra, de egyes modellek MIK adapterrel MIK rendszerű csomagtartóra felpattinthatók. Több méretben kaphatóak ezek a bicikli csomagtartó táskák és van amelyik belseje thermobélésű, üdítők, kaják hidegen tartása miatt. A lámparögzítési pont itt is megtalálható. Fényvisszaverő csík, esővédő huzat vagy vízlepergető anyag jellemzi őket. 15 liter körüli űrtartalommal éred el a bicikli csomagtartó táskát. Könnyen tisztítható.

1 részes kerékpár oldaltáska, 2 részes kerékpár oldaltáska és 3 részes kerékpár oldaltáska közül tudsz választani biciklis túratáskák közül. Többféle felfogatással tudod stabilan, biztonságosan rögzíteni a bicikli csomagtartóhoz a túratáskát. Vízlepergető anyagból készülnek, de egyes modellekhez esővédő huzat jár. Könnyen tisztítható és könnyen pakolható, nagyméretű bicikli táska kínálatunk között találsz olyan 3 részes bicikli túratáskát, aminek a felső táskarésze levehető és vállpánttal külön táskaként is használható.   

 

 

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot és  élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.