Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerékpár világítás

Kerékpár világítás legjobb megoldásai, amik nem csak erősfényű biciklilámpák, de szélesen is bevilágítják a kerékpárutat, hegyi utat. Legújabb fejlesztések hatékony USB biciklilámpa készletünkben. Minden igény kielégítő kerékpár lámpa választékot találsz a szakértő Dynamic sport csapatánál. Kerékpár lámpa szettszilikonos biciklilámpaBukósisakra szerelhető biciklilámpakerékpár fejlámpakerékpár hátsó lámpaagydinamós lámpa és ezek alkatrészei bicikli webshopunk kínálatában. Tesztelhető modellek üzletünkben!

Kerékpár lámpa vásárlás előtt állsz? Tesztelési lehetőség üzletünkben! USB biciklilámpa kínálatunkban megtalálhatók a legújabb fejlesztések. Nagy fényerőjű biciklilámpa teljes kínálatát mutatjuk be Dynamic sport bicikli webáruházunkban. Biciklilámpa tulajdonságban a végére hagyom a legjobb választást.

Sokak által kedvelt a szilikon biciklilámpa. Ezt a villogó típust cseppálló szilikon borítása, könnyű elemcseréje és könnyű kezelhetősége tette közkedvelté. Tökéletes megoldás arra, hogy téged lássanak. Ezek a szilikon biciklilámpák nem képesek viszont az utat bevilágítani, de a led miatt egész jól látszódnak. Többféle formában és színben tudsz közöttük választani.

Az elemes kerékpár lámpa már bevilágítja az utat és menő is lett az izzós lámpák után a led erős fénye miatt. Ezek a biciklilámpák városon belül vagy olyan helyen ahol közvilágítás van, tökéletesen ellátják a feladatukat. Hátrányuk az, hogy nem jelzik ha merül az elem csak egyre halványabban világítanak és nem világítják meg az utat eléggé szélességben sem.  Árban viszont sokkal kedvezőbb az áruk az USB lámpákhoz képest.

USB tölthető kerékpár lámpa lett a legelterjedtebb. Nagy fényerő jelzi, ha merül az akkumulátor, szélesen világítja be az utat. A legtöbb USB kerékpár lámpát többféleképpen tudod beállítani. 2-4 fokozatban állítható a fényerő és 2-4 fokozatban a villogó funkció. Németországban a villogó funkció használata tiltva van, hogy ne zavarja a látásban az autósokat ezért például a Német Trelock lámpa nem is rendelkezik ilyen lehetőséggel.

Kerékpáros lámpa, ami 6,5 kilométerről is látszik? 

A német Trelock prémium kerékpár lámpák sokban különböznek a hagyományos akkumulátoros kerékpár lámpáktól. A bennük levő fényforrás sokkal profibb és nem veszít a fényerőből a lámpa teljes élettartama alatt. A lámpák tervezésénél a foncsorozásra, azaz fényerőelosztásra is figyeltek. A kínálatban nem csak fényerőben lesz különbség, hanem tudásban, funkciókban. Bemutatunk olyan modellt, ami percre pontosan megmutatja, meddig bírja az akkumulátor vagy mutatja lámpánk ideális dőlésszögét, hogy ne vakítsuk el a szembejövőt.

 


 

 

Trelock LS-360 I-GO ECO 25     

 

A Trelock LS-360 I-GO kerékpár lámpa belépőmodell is már 45 méter látótávolságot biztosít és 2750 méterről látható szemből. 8 óra működésre képes. A Trelock kerékpár lámpa nem csak szemből látható. Oldalról is világít egy kis csíkban, ezért oldalirányból is láthatóak vagyunk. Ez városi közlekedésnél kiemelkedően fontos. Itt is találkozunk már a fényerőelosztás optimalizálásával, ami az összes lámpánál elérhető.

 


 

 

Trelock LS-460 I-GO       

 

Az LS 460 I-GO lámpa már 60 méter látótávolságot biztosít és 3500 méterről látható szemből.

Két fényerőszintet állíthatunk be rajta az eco gomb megnyomásával.  

 

A Trelock LS-460 I-go már teljesen más látást biztosít, mint egy erősebb hagyományos kerékpár lámpa. A fényerőelosztása olyan, ahol a fókuszált középpontot emeli ki láthatóságban és halványabban láthatjuk az út szélén lévő dolgokat.

Így nem alakul ki csőlátásunk.                      

Az LS -460 I-GO is olyan fényforrással rendelkezik, ami nem veszít fényerejéből az évek alatt. Mindig ugyanolyan fényerővel fog világítani, mint új korában.

 


 

 

Trelock LS 560 I-GO® Control    

+ LS 720 akkumulátoros első+hátsó kerékpár lámpa

Az LS 720 I-GO kerékpár lámpán már sokkal több kis ledet találunk. 3 különböző világítási fokozata van és 3 különböző rubrikában mutatja nekünk az akku töltöttségét. Ez a kerékpár lámpa is nagyon jól látható oldalról. 10 óra üzemidővel használható a leggyengébb világításnál. 70 méter látótávolságot biztosít és 4000 méterről látható szemből. Az előző modellekhez hasonlóan kitűnő fényerőelosztással találkozhatunk és évek alatt sem gyengülő fényerővel.

 


 

Trelock LS 950 Control ION  

+ LS720 akkumulátoros első+hátsó kerékpár lámpa

A Trelock LS 950 Control ION 70 Lux, 5 fokozatban állítható.
LCD kijelzővel, amely mutatja az akkumulátor hátralévő működési idejét percre pontosan, az akkumulátor állapotát és a világítás fokozatot. A lámpa oldalról is látható, ezzel hozzájárul a biztonságunkhoz.

90 méter látótávolság, 5000 méterről látható. Üzemidő: max. 45 óra!!! Ez eco módban, ami városban bőven elég akár egy hónap is lehet, mire lemerül.

Elképesztő láthatóságot biztosít!    

 


 

 

Trelock LS760 I-GO Vision  

+ LS740 Vector Signal első+hátsó kerékpár lámpa

A Trelock LS 760 I-GO Vision lámpa szett is percre pontosan kiírja neked, hogy mennyi ideig bírja az akkumulátor az adott világítási fokozaton. 120 méter látótávolságot biztosít és 6,5 kilométerről látható. Be tudod állítani az optimális dőlésszögét a kerékpár lámpának, ugyanis a kijelzőjén van egy ilyen funkció. Így nem vakítod el a veled szemben közlekedőt. Nem csak tölthető USB-ről, de van hozzá egy speciális átalakító, amivel Power bankká alakíthatod a lámpád és egyéb USB-vel tölthető eszközeid feltöltheted vele. PL. a telefonod. A kijelző az időt is mutatja és jelzi, hogy az 5 féle fényerő közül melyiket használod.

 

 

Trelock LS 740 Vector signal  

 

Trelock LS 740 Vector signal kerékpár lámpa féklámpa funkcióját gyorsulásmérő szenzor érzékeli a fékezés folyamatánál és felkapcsol egy további LED-et.

 

 

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.