Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár sárvédő

Kerékpár sárvédő, ami hatékonyan véd a sártól, de levehető, ha nincs rá szükséged. Kerékméreten belül több szélességben a külső gumiköpeny szélességéhez igazodva. Pálcás sárvédők stabil tartásért Trekking kerékpárra. Cross sárvédők akár külön is elérhetők előre és hátra MTB kerékpárokhoz. Hatékony és könnyen tisztítható e-bike sárvédő megoldások akár csomagtartóval együtt. Gyerek bicikli sárvédők minden mérethez a piciknek. Bicikli sárvédő alkatrész és toldalék széles választéka.

Rendezés:

Kerékpár sárvédő, ami hatékony védelmet nyújt sár ellen. Könnyen le és felpattintható, ha nem szeretnéd, hogy állandóan a kerékpárodon legyen. Legjobb sárvédők gyermek biciklitől az országúti kerékpárig bicikli webshopunkban.

A bicikli sárvédő nem csak akkor jó, ha esik az eső. Lehetnek nedves aszfaltrészek kertlocsolástól, kocsi mosástól, ködös időben és ilyenkor sáros lesz a biciklis ruhád, aminél egy technikai bicikli ruha esetében sajnos minden mosással ártasz a benne lévő membrán rétegnek. Nyáron pedig bármikor bele kerülhetsz egy nyári záporba. Szóval, aki itt az üzletben azt mondja, hogy ő esőben nem biciklizik, az mindig mosolyt csal az arcomra. Senki sem szeret nyakig vizes, sáros lenni, de van amikor a semmiből jön ilyen szakasz egy pár órás kerékpározásnál. Minden kerékmérethez van bicikli sárvédő a bicikli webshopunkban. Gyerek biciklire 12-24” kerékméretig szettben tudsz választani bicikli sárvédőt. Ezek egy kis sínbe futnak, amit hátul a felső villarésznél lévő furatban tudsz felfogatni. Elöl pedig a villanyak alsórészén találsz furatot, amihez fogatni tudod az első bicikli sárvédőt. Amikor nem akarod használni, csak ki kell húznod a felfogatásból. Gyerekbicikliken érdemes rajta hagyni, mert a gyerekeknek élmény ha belemennek a pocsolyába.

Városi kerékpárra pálcás bicikli sárvédőt 26” és 28”-os mérethez is tudunk adni. Ezeket pálcás rögzítéssel lehet a vázon és a villán található furatokba felhelyezni. Fém és plasztik anyagból készülnek és stabilak maradnak a pálcák miatt. Fekete, ezüst és króm színben választható.

Trekking kerékpárra van sportos, pálca nélküli bicikli sárvédő, de ezekre a kerékpárokra inkább a kereket nagymértékben körbe ölelő pálcás kerékpár sárvédőt ajánlom. Gyárilag is ilyen kerékpár sárvédővel vannak szerelve a Trekking biciklik. Stabilan tart rázós útszakaszon is, hatékonyan véd a felverődő víztől. Ezeknél a pálcás bicikli sárvédőknél viszont nincsen gyors le és felpattintásra lehetőség. Fixen van felszerelve a sárvédő a kerékpárra.

Cross Trekking kerékpárra sportos pálca nélküli sárvédő illik. Ezek a sárvédők levehetők, ha nincs szükség rájuk. A 45-55 mm széles, plasztik bicikli sárvédő sportos külsőt ad kerékpárodnak és hatékonyan véd a víz felverődéstől. Hogyha vékonyabb külső gumival használod cross trekkinged, akkor a fitness kerékpárokhoz való keskenyebb sárvédő is elég lehet.

Mtb 26, 27,5, 29-es kerékmérethez többféle bicikli sárvédő közül választhatsz. Itt már nem kell szetthez ragaszkodnod. Össze tudod válogatni az első és hátsó bicikli sárvédőt külön is. Az első sárvédő vagy a villához rögzül a villanyaknál megtalálható furaton vagy alulról a villanyakba diós rögzítéssel teheted fel a sárvédőt. A hátsó bicikli sárvédőt hátul a felső villarésznél lévő furatban tudod felfogatni vagy a nyeregcsőre bilincs segítségével. Többféle kialakítást találsz webshopunkba. A 29-es MTB bicikli sárvédő szélessége legalább 65 mm a szélesebb külső gumi miatt.

Országúti és fitness kerékpár sárvédő rendszereknél már találsz olyan felfogatást, aminél egy gyorsrögzítő kallantyút kell csak elmozdítanod. Ezzel le illetve fel tudod tenni a bicikli sárvédőd. Egész vékony áramvonalas kialakítást találsz ennél a rendszernél. Van villára bilincsel rögzíthető szett is, ami praktikus megoldás.

Sárvédő Blog.

 

 

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.