Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpárszállító bérlés

THULE Kerékpárszállító bérlés

Kerékpárszállító vásárlás

Útmutató kerékpárszállító vásárláshoz, bérléshez 

Kerékpárszállító SZÉP Kártyával

 

THULE Kerékpárszállító bérlés

Kerékpárszállítóval kényelmesen és biztonságosan szállíthatod kerékpárjaid hosszabb vagy rövidebb utazásokra egyaránt. A kerékpárszállító bérlésnél és vásárlásnál is több tényezőtől függ, hogy melyik kerékpárszállító számodra az ideális. Függ az autód típusától, a kerékpárok számától és az utazási igényeidtől, valamint márkahűségedtől is.

A Dynamic Sport weboldalán Vonóhorogra szerelhető -és Tetősínre szerelhető kerékpárszállítót tudsz bérelni.

 

Miért érdemes nálunk bérelni kerékpárszállítót?

Mert 1 napot ajándékba adunk és nem kérünk kauciót!

 

A kerékpárszállító bérlés feltételei és menete

  1. Ha már tudod a bérlési szándékod pontos időpontját, és kiválasztottad melyik kerékpárszállítót szeretnéd kibérelni, töltsd ki az alábbi letölthető dokumentumot, és küld el e-mail címünkre. dynamicsport@vnet.hu
  2. Kitöltöm a foglalási adatlapot!
  3. Csapatunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot e-mailben és telefonon is.
  4. Amint visszaigazolást kaptál a bérelt termékről és a bérlés időpontjáról, átutalással erősítsd meg, véglegesítsd szándékod.
  5. A foglaló díja 5000 HUF, tehát ennyit kell átutalnod bankszámlaszámunkra. Természetesen a foglaló rendezésére személyesen is van lehetőséged.
  6. A bérlés díjának fennmaradó részét a bérelt termék elvitelekor kell teljesíteni.

 

Előre utaláshoz, foglaláshoz szükséges adatok:

Cégnév: Dynamic Sport 2002 Kft.

Bankszámlaszám: 10700196-26678405-51100005

A közleménybe írd be: 

  • bérlésnél: "kölcsönzés-foglaló" 
  • vásárlásnál: a rendelésszámot 

 

A Kerékpárszállító bérlés teljes összegét SZÉP Kártyával is fizetheted! További részletes információt a SZÉP Kártyás fizetésről SZÉP Kártya elfogadóhely menü pontban találsz.

További bérléssel kapcsolatos hasznos információkért katt IDE, vagy hívd a +36 30 333 70 73 telefonszámot. Csapatunk készséggel segít!

 

 

Kerékpár szállító kölcsönzési díjak
 Vonóhorgos szállító 
 4 kerékpárhoz
(Thule 926)
 Tetőre szerelhető 
 kerékpárszállító (Thule 532)
   
7000 Ft 2000 Ft   1 nap
10.000 Ft 3500 Ft   2 nap
13.000 Ft 5000 Ft   3 nap
16.000 Ft 6000 Ft   4 nap
19.000 Ft 7000 Ft   5 nap
22.000 Ft 8000 Ft 6 nap
25.000 Ft 9000 Ft   7 nap
28.000 Ft 10.000 Ft   8 nap
31.000 Ft 11.000 Ft   9 nap
33.000 Ft 12.000 Ft   10 nap

 

Tetősínre szerelhető kerékpárszállító bérlés

Ezt a típus a tetősínre vagy tetőcsomagtartóra tudod felszerelni, így kerékpárod az autód tetején "utazik". Ez a lehetőség akkor előnyös számodra, ha azt szeretnéd, hogy autód hátsó részét semmi ne akadályozza. Érdemes figyelembe venned, hogy a tetőn lévő kerékpárok a légellenállás miatt nagyobb fogyasztást és zajt is okozhatnak.

 

Tetősínre szerelhető kerékpárszállító

 

Thule Freeride 532 típusú kerékpárszállító

A Thule Freeride 532 típusú kerékpárszállító egy könnyűsúlyú, állítható adapterrel rendelkező tetősínre szerelhető kerékpárszállító, amelyet a svéd Thule cég gyárt. Egy darab kerékpár szállítására alkalmas. A kerékpár rögzítése hevederekkel történik, amelyek erősen fogják a kerékpárt szállítás során.

A Thule Freeride 532 kerékpárszállítót könnyen és gyorsan fel tudod szerelni a tetősínre. Az állítható fogó révén különböző típusú tetősínekhez is tud illeszkedni, és az egész szerelési folyamatot egy kézmozdulattal el tudod végezni. Kompatibilis különböző típusú és méretű kerékpárokkal, beleértve az országúti kerékpárokat, hegyi kerékpárokat és városi kerékpárokat is. A heveder állítható, így könnyen alkalmazkodik a különböző biciklik méreteihez és alakjaihoz. Rendelkezik biztonsági zárral is, mely nagy segítség egy-egy nagyobb pihenő alkalmával (is). További információkat a Thule Freeride 532 kerékpárszállítóról ITT olvashatsz!

 

Vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító bérlés

A autód vonóhorgára szerelhető fel, és több kerékpárt (3-4 db) is képes szállítani. Robosztus és biztonságos, és nem befolyásolják a légellenállást vagy az autó magasságát. Azonban vedd figyelembe, hogy ez az opció csak akkor működik, ha autód rendelkezik vonóhoroggal.

 

Vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító bérlés

 

Thule 926 VeloCompact kerékpártartó bérlés

 

A Thule 926 VeloCompact típusú vonóhorogra szerelhető kerékpártartó egy könnyűsúlyú, összecsukható és állítható kerékpárszállító rendszer, amelyet a svéd Thule cég gyárt.

A Thule 926 VeloCompact kerékpártartó legfeljebb 4 kerékpár szállítására alkalmas. A kerékpárok rögzítését kampókkal és hevederekkel tudod megoldani, amelyek maximális biztonságosan tartják a bicikliket a szállítás során. A tartókarok állíthatod is, így különböző méretű és típusú kerékpárokhoz is alkalmazhatóak. Felszerelése egyszerű és gyors, az eredmény biztonságos. A Thule 926 VeloCompact kerékpártartó az autós szabályoknak megfelelően rendelkezik világítással is, valamint biztonsági zárral. További információkat a Thule 926 VeloCompact kerékpártartóról ITT olvashatsz.

                                           

 

 

Útmutató az autóra szerelhető kerékpártartókhoz

Megmutatjuk, melyik a számodra legjobb kerékpárszállító.

 

Kerékpártartó autóra? Itt a válasz, hogy neked melyik való.

Közeleg a tavaszi szünet, és hamarosan a nyár is beköszönt. Remélhetőleg az egyik fő tevékenységed, amit a családoddal együtt tervezel az, hogy kerékpártúrára indultok. Sőt, még ha nincs gyereked, érdemes messzebbre is elindulni, akár pároddal vagy baráti társasággal egy igazi kalandos tekerésre, amíg süt a nap. Ilyenkor a fő kérdés az, hogy melyik a legjobb kerékpárszállítási lehetőség autóval?

Alapvetően háromféle kerékpártartó áll rendelkezésedre: hátulra szerelhető, vagy a csomagtartóhoz rögzíthető, vagy ferdehátú; tetőre szerelhető, tetőrudakhoz rögzíthető; vagy vontatási pontra szerelhető, akár vonóhoroghoz, akár vonóhoroghoz rögzíthető. Megfelelő felszereléssel bármely autó bármilyen típusú hordozót használhat, de érdemes megjegyezni, hogy ezek a felszerelések többletköltséget jelentenek. Ugyan a tetőrudak is befektetést jelentenek, de a vonóhorog vásárlása és felszerelése, valamint a hozzá tartozó elektromos tápegység lényegesen többe kerül.

 

Kerékpár szállító hátsó ajtóra

A hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartónál költséghatékonyabb megoldást nehezen találsz. A hátulra szerelt rack általában egy viszonylag alapvető kialakítást követ – egy fémváz, amely az autó hátuljához ül, négy vagy hat hevederrel, amely a csomagtartó vagy a ferdehátú széleihez akasztja, és két kar, amelyen a kerékpárok lógnak.

Hátsó kerékpárszállító

A hátulra szerelt hordozók látszólagos egyszerűsége ellenére van néhány dolog, amitől óvakodni érdemes. Nem minden állvány jó minden autótípushoz. A gyártó útmutatásai alapján ellenőrizd, hogy a megvásárolni kívánt típus kompatibilis-e az autóddal, valamint a gyártási évével. Ezután szánj időt a felszerelés gyakorlására. Húzd meg az összes hevedert amennyire csak lehetséges az első felszerelés során, majd ellenőrizd újra, miután az összes kerékpár a helyére került. Használj párnázást a kerékpárok között a sérülések elkerülése érdekében, majd igazítsd meg összes kerékpárt. Nézd át újra a hevedereket, ha attól tartasz, hogy a hordozó túlzottan lötyög vezetés közben, de ne légy paranoiás – egy kicsit inogni fognak! Végül győződj meg arról, hogy semmi nem takarja el az autód lámpáit vagy a rendszámtáblát.

 

A hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó előnyei

·       Olcsóbban megveheted, mint más kerékpár szállítókat.

·       A legegyszerűbb módja több kerékpár szállításának.

·       Nem kell erősnek vagy magasnak lenned a használatához.

·       Könnyen tárolható a kerékpár.

 

A hátsó ajtóra szerelhető kerékpártartó hátrányai

·       Olyan modellt kell vásárolnod, amelyik kifejezetten a te autódhoz illeszkedik.

·       Egy kis időt, átgondolást és felkészülést igényel az illesztés gyakorlása.

·       Még a legbiztonságosabb, hátul elhelyezett hordozók is kissé ingatagnak tűnhetnek használat közben.

·       Általában legfeljebb három kerékpárt vihetsz magaddal, bár már előfordul a piacon négy kerékpáros változat is.

·       Nem tudod kényelmesen használni a csomagtartót.

·       A kerékpárok eltakarhatják a hátsó lámpákat és/vagy a rendszámtáblát, ezért szükség lehet a rendszám táblás világítótáblára és a hátsó elektromos tápellátásra a közúti jogszerűség érdekében.

·       A kerékpárok mindkét oldalon kilóghatnak, ezért ügyelned kell a megnövekedett jármű szélességre.

·       Egyes rögzítőlapok – még a meglehetősen drága hordozóknál is – ledörzsölhetik a festéket az autó karosszériájáról.

 

Tetőre szerelhető kerékpártartó

A tetőre szerelhető kerékpártartók egyszerűen rögzülnek azokra a sávokra, amelyeket vízszintesen el lehet helyezni az autó tetőjén. Számos különböző módon rögzítheted a kerékpárt a tetőre szerelhető kerékpártartókra. A két leggyakoribb lehetőség közül az egyik egy forgatható kar, amelyet a kerékpár alsó vázára tudsz rögzíteni, míg a másik lehetőség egy elülső sáv, amelyre rögzítheted a villa kihajtásait, miután eltávolítottad az első kereket. Bár ez utóbbi lehetőség vonzó lehet az országúti versenyzők számára, mert hasonlít azokhoz a rendszerekhez, amelyeket a csapatok használnak a Tour de France-on, de azt javasoljuk, hogy a legtöbb szabadidős és családi kerékpáros ne fájdítsa a fejét, hogy közben hol tárolja a leszerelt kerekeket. Még a legolcsóbb, alsó csőre rögzített, tetőre szerelhető kerékpártartó is elég biztonságosan képes rögzíteni a kerékpárt.

tetőre szerelt kerékpártartó

Az egyik előnye a tetőre szerelhető kerékpárszállítók használatának az, hogy annyit vásárolhatsz és felszerelhetsz belőle, amennyire éppen szükséged van. Az autód méretétől függően, nagyjából max. négy darab ideális mennyiség. Ne felejtsd, hogy az optimális tetőtér kihasználása érdekében fel és le kell fordítanod a kerékpárokat – azaz váltakozó irányban sorakoztatni őket. Emellett viszonylag erősnek és magasnak kell lenned ahhoz, hogy kihasználd az egész tetőteret. Továbbá a látogatás egy többszintes parkolóba drága hiba lehet.

 

Tetőre szerelhető kerékpárszállító előnyei

·       Biztonságos és stabil.

·       Általában mérsékelt áron vásárolhatók, és a tartókat egyenként is be lehet szerezni.. Hozzáférsz az autó csomagtartójához.

·       A tetőre szerelt kerékpárok nem takarják el az autó fényeit vagy rendszámtábláját.

·       Gyári zárral rendelkezik, de további biztonsági zárakat is használhatsz.

·       Gyorsan fel- és leszerelhető a gyakorlottaknak.

·       Könnyen tárolható, ha nem használod.

 

Tetőre szerelhető kerékpárszállító hátrányai

·       Az autó tulajdonosainak viszonylag magasnak és erősnek kell lenniük ahhoz, hogy fel tudják szerelni a kerékpárokat a tartóra.

·       Szükséged lesz tetősínekre az autódon - további költség.

·       Legfeljebb négy kerékpárt lehet felszerelni a legtöbb autó tetejére, kis autók esetén lehet, hogy csak hármat.

·       Nem túl aerodinamikus hatékonyságú - enyhén befolyásolja az autó üzemeltetési költségeit használat közben.

·       Ne felejtsd el, hogy a kerékpárok fent vannak! A magasságkorlátozású területek most már tiltottak.

 

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó

A vonóhorogra vagy a gépkocsi hátuljára szerelhető kerékpártartók rendkívül kiváló eszközök, amelyek szilárdan rögzülnek az autóhoz, nagyon stabil és könnyű hozzáférést biztosítva a kerékpárokhoz. Néhány esetben a modern vonóhorogra szerelhető kerékpártartók sikerrel küzdötték le korábbi negatívumukat. Például, nehézkesek és körülményesek voltak használaton kívül, de néhány modern vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító könnyebben összecsukható, illetve hiába robosztus, mégis minimalista tervezésűek. Hasonlóképpen, hagyományosan lehetetlen volt hozzáférni a csomagtérhez, amikor a kerékpárok felszerelésre kerülte, de sok modern vonóhorogra szerelhető biciklitartó már egyszerre dől — még a kerékpárok felszerelésekor is —, hogy hozzáférhess a csomagtérhez.

Vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító

Messze a legnagyobb hátránya az, hogy szükséged van egy vontatóhorogra vagy vontatógömbre. Ezek ugyan nem éppen olcsónak mondhatóak, ami a beszerelést illeti, de ha az autódnak már van egy, és van mellé egy elektromos csatlakozópont a rendszámtábla világító táblához – (néhány vonóponton szerelhető tartóhoz még beépített világító tábla is tartozik) - akkor kiváló lehetőséget kínálnak, és talán a legbiztonságosabb módot nyújtják egy kerékpárcsalád szállítására.

 

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó előnyei

·       Nagyon biztonságos és stabil.

·       Gyors és könnyű a kerékpárok felrakása.

·       Sok modern változat előre dönthető, így hozzáférhetsz a csomagtérhez.

·       Akár öt kerékpárt is szállíthatsz.

 

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó hátrányai

·       Általában drágább a többi kerékpárszállítóhoz képest.

·       Szükséged lesz egy vontatóhorogra, ami nem olcsó kiegészítő az autódhoz - valamint hátsó elektromos ellátásra a rendszámtábla világító táblához.

·       Lehet, hogy nehéz lesz tárolni, ha nem használod.

·       Bizonyos régebbi típusoknál előfordulhat, hogy nem férsz hozzá a csomagtérhez.

·       A kerékpárok kiállhatnak mindkét oldalról, így figyelned kell az autó megnövekedett szélességére.