Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpárszállító bérlés

THULE Kerékpárszállító bérlés

 

THULE Kerékpárszállító bérlés

Kerékpárszállítóval kényelmesen és biztonságosan szállíthatod kerékpárjaid hosszabb vagy rövidebb utazásokra egyaránt. A kerékpárszállító bérlésnél és vásárlásnál is több tényezőtől függ, hogy melyik kerékpárszállító számodra az ideális. Függ az autód típusától, a kerékpárok számától és az utazási igényeidtől, valamint márkahűségedtől is.

A Dynamic Sport weboldalán Vonóhorogra szerelhető -és Tetősínre szerelhető kerékpárszállítót tudsz bérelni.

 

Miért érdemes nálunk bérelni kerékpárszállítót?

Mert 1 napot ajándékba adunk és nem kérünk kauciót!

 

A kerékpárszállító bérlés feltételei és menete

  1. Ha már tudod a bérlési szándékod pontos időpontját, és kiválasztottad melyik kerékpárszállítót szeretnéd kibérelni, töltsd ki az alábbi letölthető dokumentumot, és küld el e-mail címünkre. dynamicsport@vnet.hu
  2. Kitöltöm a foglalási adatlapot!
  3. Csapatunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot e-mailben és telefonon is.
  4. Amint visszaigazolást kaptál a bérelt termékről és a bérlés időpontjáról, átutalással erősítsd meg, véglegesítsd szándékod.
  5. A foglaló díja 5000 HUF, tehát ennyit kell átutalnod bankszámlaszámunkra. Természetesen a foglaló rendezésére személyesen is van lehetőséged.
  6. A bérlés díjának fennmaradó részét a bérelt termék elvitelekor kell teljesíteni.

 

Előre utaláshoz, foglaláshoz szükséges adatok:

Cégnév: Dynamic Sport 2002 Kft.

Bankszámlaszám: 10700196-26678405-51100005

A közleménybe írd be: 

  • bérlésnél: "kölcsönzés-foglaló" 
  • vásárlásnál: a rendelésszámot 

 

A Kerékpárszállító bérlés teljes összegét SZÉP Kártyával is fizetheted! További részletes információt a SZÉP Kártyás fizetésről SZÉP Kártya elfogadóhely menü pontban találsz.

További bérléssel kapcsolatos hasznos információkért katt IDE, vagy hívd a +36 30 333 70 73 telefonszámot. Csapatunk készséggel segít!

 

 

Kerékpár szállító kölcsönzési díjak
 Vonóhorgos szállító 
 4 kerékpárhoz
(Thule 926)
 Tetőre szerelhető 
 kerékpárszállító (Thule 532)
   
7000 Ft 2000 Ft   1 nap
10.000 Ft 3500 Ft   2 nap
13.000 Ft 5000 Ft   3 nap
16.000 Ft 6000 Ft   4 nap
19.000 Ft 7000 Ft   5 nap
22.000 Ft 8000 Ft 6 nap
25.000 Ft 9000 Ft   7 nap
28.000 Ft 10.000 Ft   8 nap
31.000 Ft 11.000 Ft   9 nap
33.000 Ft 12.000 Ft   10 nap

 

Tetősínre szerelhető kerékpárszállító bérlés

Ezt a típus a tetősínre vagy tetőcsomagtartóra tudod felszerelni, így kerékpárod az autód tetején "utazik". Ez a lehetőség akkor előnyös számodra, ha azt szeretnéd, hogy autód hátsó részét semmi ne akadályozza. Érdemes figyelembe venned, hogy a tetőn lévő kerékpárok a légellenállás miatt nagyobb fogyasztást és zajt is okozhatnak.

 

Tetősínre szerelhető kerékpárszállító

 

Thule Freeride 532 típusú kerékpárszállító

A Thule Freeride 532 típusú kerékpárszállító egy könnyűsúlyú, állítható adapterrel rendelkező tetősínre szerelhető kerékpárszállító, amelyet a svéd Thule cég gyárt. Egy darab kerékpár szállítására alkalmas. A kerékpár rögzítése hevederekkel történik, amelyek erősen fogják a kerékpárt szállítás során.

A Thule Freeride 532 kerékpárszállítót könnyen és gyorsan fel tudod szerelni a tetősínre. Az állítható fogó révén különböző típusú tetősínekhez is tud illeszkedni, és az egész szerelési folyamatot egy kézmozdulattal el tudod végezni. Kompatibilis különböző típusú és méretű kerékpárokkal, beleértve az országúti kerékpárokat, hegyi kerékpárokat és városi kerékpárokat is. A heveder állítható, így könnyen alkalmazkodik a különböző biciklik méreteihez és alakjaihoz. Rendelkezik biztonsági zárral is, mely nagy segítség egy-egy nagyobb pihenő alkalmával (is). További információkat a Thule Freeride 532 kerékpárszállítóról ITT olvashatsz!

 

Vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító bérlés

A autód vonóhorgára szerelhető fel, és több kerékpárt (3-4 db) is képes szállítani. Robosztus és biztonságos, és nem befolyásolják a légellenállást vagy az autó magasságát. Azonban vedd figyelembe, hogy ez az opció csak akkor működik, ha autód rendelkezik vonóhoroggal.

 

Vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító bérlés

 

Thule 926 VeloCompact kerékpártartó bérlés

 

A Thule 926 VeloCompact típusú vonóhorogra szerelhető kerékpártartó egy könnyűsúlyú, összecsukható és állítható kerékpárszállító rendszer, amelyet a svéd Thule cég gyárt.

A Thule 926 VeloCompact kerékpártartó legfeljebb 4 kerékpár szállítására alkalmas. A kerékpárok rögzítését kampókkal és hevederekkel tudod megoldani, amelyek maximális biztonságosan tartják a bicikliket a szállítás során. A tartókarok állíthatod is, így különböző méretű és típusú kerékpárokhoz is alkalmazhatóak. Felszerelése egyszerű és gyors, az eredmény biztonságos. A Thule 926 VeloCompact kerékpártartó az autós szabályoknak megfelelően rendelkezik világítással is, valamint biztonsági zárral. További információkat a Thule 926 VeloCompact kerékpártartóról ITT olvashatsz.