Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár csomagtartó

Kerékpár csomagtartó gyereküléshez, csomagtartó bicikli táskához, csomagtartó hátsó bicikli kosárhoz. Előre szerelhető csomagtartó megoldások, csomagtartó tárcsafékes kerékpárhoz, MIK csomagtartó gyorscsatlakozási rendszer, csomagtartó nyeregcsőre, kerékpár csomagtartó doboz, kisállatszállító és gumipók, leszorító gumi teljes kínálatát találod a szakértő Dynamic sport bicikli webshop kínálatában. Gravel vagy Trekking kerékpárodat ideálisan kialakíthatod magadnak első és hátsó csomagtartó típusokkal a kerékpár túrára. Hátsó kerékpár csomagtartó esetében akár max. 27 kg teherbírással számolhatsz.

Kerékpár csomagtartó a legjobb megoldásokkal. Gyerekülés szállításhoz biztonságos, alumíniumból készült csomagtartók közül választhatsz, max. 27 kg teherbírással. Tehát már a saját bringáján fog biciklizni, mire kinőné a gyerekülést vagy a súlyhatárt.

Túratáskákhoz olyan csomagtartót találsz, ami úgy van kialakítva, hogy eltartja a bicikli táskát a küllőktől. Ezekre a csomagtartókra felszerelhető csomagtartó táska, egyrészes csomagtartó táska, kétrészes csomagtartó táska és háromrészes csomagtartó táska. Érdemes felszerelned a bicikli csomagtartóra szerelhető hátsó lámpát, mivel a táska eltakarhatja adott esetben a nyeregcsőre rögzített biciklilámpát.

Stabil és biztonságos felfogatással tudod rögzíteni az előre szerelhető csomagtartót. Az első csomagtartón lévő táskába igyekezz könnyebb tárgyakat pakolni és a kerékpár hátsó részébe a nehezebbeket, mert a súlyelosztás miatt nehezebbé, instabilabbá válik a kormányzás. Nem számottevő dologról írok, de egy hirtelen irányváltásnál érezhető a különbség.

Tárcsafékes kerékpár csomagtartó. Ennél a típusnál ki van szélesítve az alsószár, hogy a féktesttől is stabilan lehessen rögzíteni a vázhoz. Általában állítható magasságú az alsószár, ami így 24-29-es kerékpár méretig használható.    

Kerékpár csomagtartó doboz többféle űrtartalommal és felfogatási rendszerrel kapható.

Kerékpár kisállatszállítót találsz előre, kormányra szerelhető kivitelben.  Adapteres rögzítés miatt ezek a kisállatszállítók levehetőek egy mozdulattal illetve visszapattintható. A csomagtartóra szerelhető kisállatszállítóknál fixen a csomagtartóra vagy gyorskioldós rendszerrel tudod rögzíteni a dobozt. A kisállatszállító kosárhoz pedig tudsz választani biztonsági rácsot.

A nyeregcsőre szerelhető csomagtartó teherbírása max. 10 kg. Itt is megtalálható a praktikus Carry more gyorsrögzítés rendszer. Némelyik modell oldal merevítéssel szerelt, ami a biciklis túratáskát eltartja a küllőktől.

A csomagtartó pánt, gumipók hasznos kelléke a csomagtartónak, ha nem csomagtartó táskát teszel fel, hanem egyéb kiegészítőt amire épp szükséged van. Ezek a gumi pántok fix rögzítést biztosítanak csomagodnak.

 

 

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.