Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Női - férfi kerékpárok - Dynamic Sport

Legújabb női-és férfi bicikli modellek óriási választékban, kedvezményekkel, garanciával, ingyenes kiszállítással. Óriási kerékpár választékunkban prémium kategóriás és kedvelt bicikli márkákat találsz egy helyen különböző felhasználásra.

Kerékpár választásnál mindig vedd figyelembe azt, hogy milyen célra használod majd a bringád. Nyújtson élményt, ha te az erdőbe szeretsz kirándulni bringával és hasítson, ha kerékpárúton, országúton fedezed fel a tájat. Figyelj még arra is, hogy a kerékpárok különböző felszereltséggel vannak ellátva. Hogyha már az elején megfordul a fejedben, hogy a kiválasztott bringán lecseréled a váltót egy jobbra vagy kicseréled, majd rajta a hajtóművet akkor nézd meg a következő felszereltségi szintet, mert az olcsóbb, amit gyártó kínál csomagban. Minden esetben drágábban jössz ki egy utólagos alkatrész cserénél.

Biciklis boltunkba kisgyerekes családoknak tudunk bicikli gyerekülést felszerelni, fényvisszaverő matricát felhelyezni. Nem csak biciklis sisak próbára van lehetőség, de bicikli utánfutó tesztelésre is. Gyerek bicikli 3 éves kortól kapható, de futó bicikli 2 éves kortól már használható. A gyerekbiciklire bicikli duda, bicikli első kosár és kitámasztó kerék is kapható.  A gyerek bicikli vázméret helyes kiválasztásában segítünk és akciós bicikli árak várják a családokat. A gyerekektől szoktunk kapni bicikli rajzot. Ezeket az ajándékokat nagy becsben tartjuk és megosztjuk csatornáinkon.

Továbbá a bicikli bolt gondol a túrázókra is. Mivel legtöbbször a bicikli utakig el is kell jutni a bicikli szállító bérlés nagy segítség lehet ilyenkor.  Vonóhorgos bicikliszállító és tetőre szerelhető biciklitartó is bérelhető bicikli boltunkban. A bicikli webshop pedig teljes kínálatot nyújt bicikli szállításhoz.

A kerékpárokhoz bicikli táska, bicikli kosár, biciklilámpa, bicikli csomagtartó, komfortos bicikli nyereg, bicikli pumpa, bicikli kormány markolat, bicikli csengő, bicikli csomagtartó táska és bicikli térkép teljes kínálatát hozzáértő szakembereink segítenek kiválasztani. A bicikli kiegészítők, bicikli alkatrészek technikai információiról szakértő kollégánk ad felvilágosítást.

Gondolnunk kell a megfelelő bicikli ruházatra, bicikli sisakra is. A biciklis nadrág, biciklis kesztyű komfortosabbá teszi a kerékpározást. A bicikli sisak pedig ránk vigyáz.

A bicikliket el is kell helyeznünk otthon. Bicikli tároló, bicikli tartó, bicikli zár, bicikli ponyva, és bicikli takaró teljes választéka kapható a dynamic-sport bicikli webshop kerékpártárolók kategóriában.

A bicikli alkatrészek kínálatából nem hiányozhat a bicikli kormány, bicikli kerék, bicikli pedál, bicikli lánc, bicikli gumi, bicikli szelep, bicikli belső, bicikli váz, bicikli fék, bicikli tárcsafék, bicikli görgő, bicikli küllő és a bicikli hajtómű sem.

A bicikli karbantartás, bicikli ápolás, bicikli javítás különösen fontos. Ehhez szükséges a bicikli szerelőállvány. A bicikli váltó beállítása, bicikli fék beállítása, bicikli lánc tisztítás szinte kötelezően a bicikli karbantartáshoz bicikli javításhoz tartozik. A bicikli lánc olaj tapasztalatunk szerint akár 1000 km-rel is megnöveli a lánc élettartamát. Bicikli belső cserénél a bicikli külső oldalfalán látjuk a bicikli méretet. Pl. 26x1.95. Ebben az esetben a 26-os belső gumi méret lesz jó, ami 26x1.75-2.125-ig pumpálható. Belső cseréhez mindig használj gumileszedő szerszámot. a kanál, villa nem az.

A dynamic-sport.hu webshopban MTB kerékpár, országúti kerékpár, trekking kerékpár, cross trekking kerékpár, BMX kerékpár, gyermek kerékpár, camping kerékpár, városi, city kerékpár, cyclecross kerékpár, gravel kerékpár, fitness kerékpár, ebike kerékpár kapható. Kerékpáralkatrész és kiegészítő széles kínálatát találod nálunk. 

Mi is kerékpározunk, ezért olyan sporteszközöket, kerékpáros ruházatot, védőfelszerelést kínálunk, amiket mi is szívesen használunk. Fogyó és kopó alkatrészekben is nyújtunk megoldást, mint gumi külső vagy fékbetét, lánc, hajtómű.  A kerékpárválasztáshoz segítséget nyújtó cikkünket itt olvashatod. Ebben a kategóriában City, városi, gyermek, MTB, enduro, cross trekking, trekking, országuti, gravel, fitness és természetesen e-bike kerékpárok is megtalálhatók.