Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár

Ezen az oldalon széles választékban találsz női -és férfi kerékpárokat ill. gyermekbicikliket, így családod minden tagja felfedezheti a számára tökéletes kerékpárt. Legyen szó városi közlekedésről, egészséges életmódról vagy kalandos túrákról, biztos, hogy itt van a számodra legmegfelelőbb kerékpár. Ráadásul a kerékpárt SZÉP kártyával is megvásárolhatod.

Női kerékpár kollekciónk egyaránt kínálja az elegáns és stílusos bicikliket, melyek a kényelmet és kifinomultságot kombinálják, férfi bicikli választékunk erős és strapabíró modelleket tartalmaz városi és hegyi, országúti körülményekre egyaránt. A legkisebbektől a kamaszokig kiváló minőségű, biztonságos gyerekbiciklik közül válogathatsz, hogy már az alapoktól megszerethessék a kerékpározás élményét.
Fedezd fel a szabadságot és az egészséges életmód előnyeit, és ismerd meg a Dynamic Sport Kerékpár webáruház és bicikli bolt széles kínálatát.
Nem tudod milyen biciklit válassz? Pillanatok alatt kiderítheted, melyik lenne számodra a legideálisabb: • Bicikli vásárlási tippek •

Rendezés:

MERIDA BIG NINE 20 TEAL/KÉK/LIME

284.900 Ft 264.900 Ft
20.000 Ft

MERIDA CROSSWAY 20 FEKETE/EZÜST

284.900 Ft 264.900 Ft
20.000 Ft

Női kerékpár

A női kerékpárok egyedi tervezésre és kényelmi szempontokra helyezik a hangsúlyt. Általában a váz formája és a kormány elhelyezkedése azok, amelyek különböznek a férfi kerékpároktól, hogy kényelmesebb legyen a nők számára. Mindegyik fajtának megvannak a sajátosságai és előnyei, és a választás a felhasználó igényeire és terveire is épülhet. A női kerékpárok általában kényelmi szempontokat helyeznek előtérbe, hogy a biciklizés élvezetesebb legyen minden nő számára. Nézd meg a kategóriákban található kínálatot, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb női kerékpárt.

 

A Női kerékpárok fajtái:

 1. Női városi/napi használatú kerékpárok: Ezek a kerékpárok ideálisak a városi közlekedéshez és mindennapi használathoz. Általában kényelmes üléssel és egyenes kormánnyal rendelkeznek, ami segít a helyes testtartásban és a kényelmes közlekedésben.
 2. Női túra- és trekking kerékpárok: Ezek a típusok hosszabb távokra tervezettek. Robusztus vázuk van, ami tartós és stabil kerékpározást biztosít. Ezek a trekking kerékpárok általában kényelmes üléssel és csomagtartóval rendelkeznek, hogy hosszabb utakon is könnyedén szállíthasd a szükséges felszereléseket.
 3. Női monti/MTB/hegyi kerékpárok: A női hegyi kerékpárok kifejezetten technikásabb utakra tervezettek. Könnyű vázzal és speciális felfüggesztéssel rendelkeznek, hogy könnyedén kezelhetőek legyenek különböző terepeken.
 4. Női városi, retro stílusú kerékpárok: Ezek a kerékpárok gyakran a divatos megjelenésre összpontosítanak. Vintage ( Holland)  stílusúak, és jellemzően kényelmesen használhatóak városi környezetben.

 

Milyen a jó Női kerékpár? Női kerékpár típusok A-Z-ig

►Illik hozzád a női elektromos kerékpár? – Gyere és nézd meg!

 

Férfi kerékpár

A férfi kerékpárok erősebb vázzal és szilárdabb kialakítással rendelkeznek, ami a testtömeg nagyobb koncentrációját képes elviselni. A nyereg és a kormány pozíciója is eltérhet a női kerékpároktól, hogy megfeleljenek a férfiak testalkatának és igényeinek. Minden kerékpár fajtának megvannak a sajátosságai és előnyei, így a választás a felhasználó igényeitől függ. A férfi kerékpárok főként az erősebb váz és a testalkathoz igazított pozíció révén nyújtanak ideális vezetési élményt. Nézd meg a kategóriában található kínálatot, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb férfi kerékpárt!

 

A férfi kerékpárok fajtái:

 1. Férfi gravel és városi kerékpárok: Ezek a kerékpárok ideálisak a városi közlekedéshez és a mindennapi használathoz. Általában erősebb vázzal rendelkeznek és a kormányzás, valamint az üléspozíció a férfi testalkathoz lett tervezve.
 2. Férfi országúti kerékpárok: Ezek a kerékpárok a sebességre és a teljesítményre összpontosítanak. Könnyű, merev vázzal és keskeny, kényelmes üléssel rendelkeznek. Ideálisak hosszabb távú kerékpározáshoz és versenyzéshez is.
 3. Férfi hegyi kerékpárok: Ezek a kerékpárok a terepre tervezettek, erősebb vázzal és általában nagyobb kerekekkel rendelkeznek. Robusztus felépítésüknek köszönhetően alkalmasak terepkerékpározásra és kihívást jelentő terepek meghódítására.
 4. MTB (Mountain Bike) / terepkerékpárok: Ezek a MTB kerékpárok speciálisan a terepre tervezettek. Különleges felfüggesztéssel, könnyített vázzal és különféle sebességváltókkal rendelkeznek, hogy könnyedén alkalmazkodjanak a különböző terepviszonyokhoz.

 

►Gravel kerékpár, a terep kerékpározás új királya

 

Gyerekkerékpárok

A gyerekkerékpároknak is számos kategóriája és fajtája van. Kezdjük az alapoknál, melyet a legkisebbek használnak, a futóbicikli.

Futóbicikli

Mi is az a futóbicikli? A futóbicikli vagy futóbringa egy olyan eszköz, ami segíti a kisgyermekeket a mozgás és az egyensúly fejlesztésében. Ez egy olyan jármű, amelynek nincsenek pedáljai, és a gyermekek a lábukkal lökik magukat előre.

Gyermeked fejlesztésében is közreműködik. A futóbicikli remek eszköz a gyerekek motoros képességeinek fejlesztésére. Segít nekik megtanulni az egyensúlyt és a koordinációt, ami az első lépés a kerékpározás megtanulásához. A futóbicikli kényelmes és biztonságos. Könnyűek és kényelmesek, ergonomikusan tervezettek a gyermekek számára. Nincsenek rajtuk hegyes, éles részek, így minimálisra csökkentik a sérülés veszélyét. Különböző méretekben és stílusokban elérhetők, így könnyen választhatsz az életkorhoz és a gyermek méretéhez igazodva.

Felkészíti gyermeked a hagyományos kerékpár használatára. A futóbicikli használata segíthet a gyermekeknek megszokni az egyensúlyt, így amikor áttérnek a hagyományos kerékpárra, már magabiztosabban és könnyebben kezelik majd azt. Nem utolsó sorban fantasztikus ajándékok lehetnek a kisgyermekek számára, mivel nemcsak szórakoztatóak, de fejlesztik a mozgásukat és segítenek az önállóságuk fejlesztésében.

Tekintsd meg a kínálatunkat és válaszd ki a megfelelő méretű és stílusú futóbiciklit a kisgyermeked számára, hogy segíts neki az egyensúly és a biciklizés szeretetének elsajátításában!

 

► A gyerekkerékpárok kialakítása különleges figyelmet fordít a biztonságra és a könnyű kezelhetőségre. Ezek a biciklik kifejezetten a gyermekek igényeire vannak szabva, hogy segítsék őket a biciklizés elsajátításában és biztosítsák számukra a megfelelő védelmet. Mindegyik típusnak megvannak a sajátosságai és előnyei, így a választás a gyermek életkorára, képességeire és az ő igényeikre épül. A gyerek kerékpárok elsősorban a biztonságot és a könnyű kezelhetőséget helyezik előtérbe, hogy a gyermekek biztonságosan és örömmel biciklizhessenek. Kérlek, tekints körül a kategóriában található kínálatban, és válaszd ki a gyermeked számára legmegfelelőbb kerékpárt!

 

Gyerekkerékpár fajtái

 1. Gyermek bicikli (12”- 14” colos): Ezek a kisebb méretű kerékpárok a legkisebbek számára készülnek, gyakran kiegészítő kerekekkel a stabilitás érdekében. Általában könnyű alumínium vagy acél vázzal és egyszerű sebességváltóval rendelkeznek.
 2. Junior kerékpárok (16”- 20” colos): Ez a kategória már nagyobb méretű kerékpárokat foglal magában, amelyek  még megfelelnek a gyermekeknek. Ezeken a bicikliken általában már nincsenek kiegészítő kerekek, és több sebességfokozat is lehet rajtuk.
 3. Mountain Bike (MTB) / terep kerékpárok kiskamaszoknak: Ezek a biciklik a terepre tervezettek, szilárd vázzal és különleges felfüggesztéssel rendelkeznek. Olyan gyerekeknek ajánljuk, akik szeretnek terepen bringázni és kalandra vágynak.
 4. Gyerek BMX kerékpárok: Ezek a biciklik kifejezetten ugrásokra és trükkökre lettek tervezve. Robusztus vázzal és kisebb mérettel rendelkeznek, hogy megfeleljenek az extrém sportok iránt érdeklődő fiataloknak.

 

Cross Trekking kerékpár

A cross trekking kerékpárok rendkívül sokoldalúak és ideálisak városi utakon és könnyű terepeken való biciklizéshez. Ezek a kerékpárok erős vázzal és közepes méretű kerekekkel rendelkeznek, ami stabil és kényelmes tekerést biztosít. A komfortos ülés és kormány lehetővé teszi a hosszabb távok könnyebb megtételét, miközben megőrzi a teljesítményt és sebességet. A beépített sebességváltók egyszerűvé alakítják az adaptációt különböző terepekhez és a változó útviszonyokhoz. Ezen kívül, sok modell tartalmaz kiegészítőket, mint például csomagtartót vagy sárvédőt, hogy még praktikusabb legyen mindennapi használat során. Az megbízható fékrendszerekkel felszerelt kerékpárok biztosítják a hatékony fékezést és a biztonságos vezetést. Tekintsd meg kínálatunkat, és válaszd a számodra legmegfelelőbb cross trekking kerékpárt, hogy élvezd a városi közlekedést és könnyű terepezést egyaránt!

 

►Vagány anyuka vagy? -Akkor Cross Trekking!

 

Trekking kerékpár

A trekking kerékpárok sokoldalúak és kényelmesek, ideálisak városi és terepi használatra egyaránt. Erős vázzal és közepes méretű kerekekkel rendelkeznek, ami stabil és egyszerű manőverezést tesz lehetővé. A sebességváltó rendszerük könnyűvé alakítja az alkalmazkodást különböző terepekhez. Sok modell tartalmaz kiegészítőket, például csomagtartót vagy sárvédőt, ami növeli a praktikusságot. Megbízható fékrendszereik hatékony fékezést biztosítanak. Nézz körül a Dynamic oldalán, és találd meg a számodra ideális trekking kerékpárt, hogy élvezd a változatos biciklizés nyújtotta élményeket!

 

Elektromos kerékpár

Az elektromos kerékpárok forradalmasítják a kerékpározás élményét. Ezek könnyű használatú, segítve a gyorsabb haladást kevesebb fizikai erőfeszítéssel. Rugalmasan kezelhetők, sok modell rendelkezik sebességváltóval, így könnyedén alkalmazkodhatsz az útviszonyokhoz. Akkumulátorral működnek, amit otthon vagy munkahelyeden tölthetsz fel, és a hatótávolságuk változó. Különböző típusokban érhetőek el, így városi, hegyi vagy trekking változatok közül választhatsz. Környezetbarát alternatívát kínálnak az autózáshoz képest, ráadásul hosszú távon gazdaságosabbak is lehetnek. Fedezd fel kínálatunkat, válaszd ki az igényeidhez leginkább illő elektromos kerékpárt, hogy élvezd a könnyed és hatékony közlekedés új dimenzióját!

 

MTB Mountain bike

Az MTB (Mountain Bike) kerékpárok rendkívül robosztus vázzal és különleges felfüggesztéssel rendelkeznek, hogy könnyedén kezeljék a változatos terepet és az ütéseket. Ezek a biciklik nagy, fogazott kerekekkel rendelkeznek, amelyek biztosítják a jobb tapadást és stabilitást terepen. Különböző típusokban érhetőek el, mint például a Cross-Country, Enduro vagy Downhill, mindegyik saját jellemzőivel. Erős fékrendszerrel és változatos sebességváltókkal felszereltek, ami esszenciális a biztonságos és gyors reakcióhoz a kihívást jelentő terepeken. Ezek a kerékpárok kifejezetten terepkerékpározáshoz és kalandos útvonalak meghódításához lettek tervezve. Fedezd fel kínálatunkat, válaszd ki az MTB kerékpárt, ami a legjobban illeszkedik az igényeidhez és terepszeretetedhez!

 

Országúti kerékpár

Az országúti kerékpárok kiváló teljesítményükről híresek, amelyek ideálisak a sebesség és hatékonyság szerelmeseinek. Ezek a könnyű, mégis erős anyagokból, például alumíniumból vagy karbonból készült kerékpárok ergonomikus tervezéssel és aerodinamikai kialakítással rendelkeznek. Ezek teszik lehetővé a hosszabb távokon történő kényelmes és hatékony haladást. Az országúti kerékpárokról érdemes megemlíteni a változatos modellek és kategóriák széles választékát, legyen szó profi versenyekre szánt bringákról vagy kezdőknek, könnyebb városi használatra tervezett modellekről.

 

Gravel kerékpár

A gravel kerékpár egy rendkívül sokoldalú és robosztus bringatípus, mely ideális választás azoknak, akik különböző terepeken és útviszonyok között szeretnének biciklizni. Ezek a kerékpárok kifejezetten alkalmasak út és könnyű terep keverékére, például murvás vagy kavicsos utakra is, és erős vázzal és szélesebb gumikkal rendelkeznek, ami biztosítja a stabil és tapadóképes teljesítményt változatos környezetben. A gravel kerékpárok kényelmet és sokoldalúságot nyújtanak: kényelmes üléssel és geometriával rendelkeznek, ideálisak hosszabb utakhoz és kalandtúrákhoz, emellett a csomagtartók és sárvédők lehetőséget kínálnak a kiegészítők számára. A gravel kerékpározás a közösség és életstílus része, az emberek az új útvonalak felfedezésére és a kalandra koncentrálnak, ami ezen bringázási stílus lényege.

 

►Gravel kerékpár, a terep kerékpározás új királya

 

Városi kerékpár

A városi kerékpár a városi közlekedés kényelmes és praktikus eszköze, amely kiemelkedő jellemzőkkel rendelkezik az urbanizált környezetben történő közlekedéshez. Ezek a kerékpárok elsősorban a felhasználó kényelmét és praktikumát szem előtt tartva vannak tervezve, így gyakran rendelkeznek ergonomikus kialakítással és kényelmes üléssel. A városi környezet kihívásainak való ellenállás érdekében ezek a bringák erős vázzal és alkatrészekkel rendelkeznek, hogy könnyedén kezeljék az egyenetlen utakat és más városi környezeti tényezőket. A funkcionális kiegészítők, mint a csomagtartók, sárvédők és lámpák, tovább növelik a városi kerékpárok praktikumát, megkönnyítve a mindennapi szállítást és közlekedést. Emellett a könnyű karbantarthatóság és megbízhatóság jellemzi ezeket a kerékpárokat, ideálissá téve őket a városi közlekedés gyakori használatához és igénybevételéhez. A városi kerékpárok tervezése olyan jellemzőket ötvöz, mint könnyű és gyors manőverezhetőség, valamint egyszerű parkolhatóság, ezáltal optimalizálva a városi közlekedéshez. Végül, a városi kerékpárok környezetbarát és gazdaságos alternatívát jelenthetnek az autózáshoz képest, csökkentve a környezeti terhelést és a közlekedési költségeket a városi környezetben.

 

►Holland stílus lábnyomában: A városi kerékpárok

 

Camping kerékpár (összecsukható)

Ezek a camping kerékpárok praktikusan összecsukhatók, így kis helyen elférnek, ideálisak járművekben vagy sátorokban történő tároláshoz. Könnyű anyagokból, például alumíniumból készülnek, ezáltal könnyűek és könnyen kezelhetőek a szállítás során. Annak ellenére, hogy kisebbek és könnyebbek, megbízható teljesítményt nyújtanak erős vázzal és megfelelő alkatrészekkel. Különböző típusokban érhetőek el, így rugalmasan alkalmazkodnak a városi környezettől kezdve egészen könnyű terepekig. A könnyű összeszerelhetőség és beállíthatóság mellett a karbantartásuk is egyszerűbb, így ideális választás lehetnek azoknak, akik a kempingezés során szeretnék használni a kerékpárt a könnyű közlekedés vagy felfedezések céljából.

 

►Camping bicikli napjainkban

 

Női kerékpár vásárlás előtt

Női kerékpár vásárlás előtt fontos figyelembe venni néhány szempontot, hogy a legmegfelelőbb modellt tudd kiválasztani. Az alábbiakban megmutatjuk, mire kell figyelned vásárlás előtt, és hogyan érdemes választani.

Válaszd ki, milyen típusú kerékpárt szeretnél. Például Trekking, MTB, városi, elektromos, cross trekking stb. kerékpárok közül választhatsz. Fontos, hogy a kerékpár megfelelő méretű legyen számodra. Esetleg próbálj ki több modellt, ha még nem volt biciklid, vagy csak nagyon régen tekertél – és az évek során változtak az igényeid. A női kerékpárok általában könnyebben irányíthatók a váz geometria miatt. Mivel női bringások általában könnyebb testsúllyal rendelkeznek. Könnyebb bicikli könnyebb vezetést jelent.

Válassz olyan kerékpárt, amelynek váltórendszere megfelel az igényeidnek. Például, ha hegyi terepen szeretsz biciklizni, fontos lehet a több sebesség. Nézd meg, hogy a kormány és a kormányrugózás megfelelő pozíciót biztosít-e számodra, és kényelmesen vezethető-e. Az erős és hatékony fékrendszer elengedhetetlen a biztonságos biciklizéshez. Ellenőrizd a fékeket, és győződj meg róluk.

Fontolj meg olyan kiegészítők beszerzését, mint lámpák, sárvédők, és csengő, hogy növeld a biztonságodat és kényelmedet. Végül, ne felejtsd el az esztétikai szempontokat sem. Válaszd ki azt a biciklit, amelyiknek a designja és színe is tetszik neked.

 

Kerékpár gyerekülés női biciklire

A kerékpár gyerekülést úgy kell kiválasztanod, hogy megfeleljen a gyermek súlyának, méretének és kényelmének. Két fő típusú gyerekülés részesítenek előnyben a családok, ez pedig a hátsó biciklis gyerekülés és az első biciklis gyerekülés. A választás attól függ, hogy melyik felel meg legjobban a te és a gyermeked igényeinek.

 

Kerékpáros utánfutó női kerékpárhoz csatlakoztatva

A kerékpáros utánfutó előnyei és hátrányai:

Előnyök:

- Kényelmes helyet biztosít a gyermek számára, és akár több gyermek is elfér benne.

- Biztonságos, mivel a gyermekedet körbeveszi, és óvja a szél, az eső és egyéb elemi tényezők ellen.

- Több helyet kínál csomagok vagy felszerelések szállítására.

Hátrányok:

- A kerékpáros utánfutó nehezebb és nehezebben manőverezhető, mint egy kerékpárral szerelt gyerekülés.

- Előfordulhat, hogy szükség van egy erősebb kerékpárra a vontatáshoz.

- Drágább, mint egy egyszerű gyerekülés.

 

Általánosságban elmondható, hogy a kerékpáros utánfutók ideálisak hosszabb túrákhoz vagy kerékpáros kempingezéshez, míg a gyerekülések jók rövidebb utazásokhoz és városi közlekedéshez. Mindig gondosan válaszd ki a gyerek szükségleteinek és az utazás típusának megfelelő opciót.

 

Gyerekbicikli vásárlás tippek

Az optimális méretű gyerekbicikli kiválasztása fontos a gyermek biztonsága és kényelme érdekében. A megfelelő méret kiválasztásához kövesd ezeket a lépéseket:

1.      Mérés

Az első lépés az, hogy pontosan mérd meg gyermeked. A legfontosabbak a magasság és a lábhossz.

2.      Magasság

Kérd meg a gyermeked, hogy álljon egyenesen, és használj mérőszalagot vagy egy egyenes tárgyat, (fejtetőtől a talpig mérsz). A kerékpár méretét a gyermeked magasságához igazítsd.

3.      Lábhossz

A lábhosszt az ülő csontjától (a medencecsont felső részétől) lábfejig mérd. A lábhossz segíthet meghatározni a megfelelő kerékpár magasságát és lábtámaszát.

4.      Egy kis plusz ráhagyás

Ne felejtsd el hozzáadni egy kis pluszt a mérethez. A gyermekek hirtelen nőhetnek, és egy kicsit nagyobb kerékpárt hosszabb ideig tud használni.

5.      Személyes preferenciák

Vedd figyelembe, például a kormány és a nyereg magasságát. A kényelmes pozícióban történő kerékpározás fontos a gyerekek számára is.

Gyerekbiciklik különböző méretekben érhetők el, és a méretek általában a kerékpár kerékméretével vannak összefüggésben. Erről bővebben a gyerekbicikli kategóriában olvashatsz.

 

Mi a különbség a fiú és lány gyerekbicikli között?

A gyerekek számára tervezett biciklik közötti nemi alapú különbségek egyre kevésbé jellemzők a modern bicikliknél. A kerékpárgyártók törekszenek a szerkezeti felépítés különbségek minimalizálására, és sok gyerekbicikli gyakorlatilag unisexnek mondható. Természetesen azért bőven vannak még különbségek a kormány, nyereg és design, valamint kiegészítők tekintetében.

Néhány lánybiciklin (alapfelszerelésként) gyakrabban található kerékpártartó kosár, míg a fiúbicikliknél lehet, hogy nincs ilyen tartozék, és lehetőség sincs annak felszerelésére. A fiú gyerekbiciklik neutrálisabb gyári színezést kapnak, a kislány modelleknél előfordul a rózsaszín, pink és egyéb élénk meleg színek. Ezeket az alapszíneket nemhez igazítva díszítik feliratokkal, mesehősökkel és egyéb motívumokkal.

A gyerekbiciklik mérete és a váz geometriája lehet kissé eltérő a lány- és fiúkerékpároknál, de ezek a különbségek egyre inkább eltűnnek a modern tervezési irányzatok miatt. A kormány és a nyereg pozíciója még eltérhet annak érdekében, hogy a gyerekeknek kényelmesebb legyen a tekerés.

Tehát, legfontosabb a gyerek bicikli megfelelő méretének kiválasztása a gyermek kényelme és biztonsága szempontjából. A modern kis kerékpárok általában már olyan modellek, amelyek alkalmasak mind fiúknak, és lányoknak egyaránt.

 

 

Kerékpár választásnál mindig vedd figyelembe azt, hogy milyen célra használod majd a bringád. Nyújtson élményt, ha te az erdőbe szeretsz kirándulni bringával és hasítson, ha kerékpárúton, országúton fedezed fel a tájat. Figyelj még arra is, hogy a kerékpárok különböző felszereltséggel vannak ellátva. Hogyha már az elején megfordul a fejedben, hogy a kiválasztott bringán lecseréled a váltót egy jobbra vagy kicseréled, majd rajta a hajtóművet akkor nézd meg a következő felszereltségi szintet, mert az olcsóbb, amit gyártó kínál csomagban. Minden esetben drágábban jössz ki egy utólagos alkatrész cserénél.

Biciklis boltunkba kisgyerekes családoknak tudunk bicikli gyerekülést felszerelni, fényvisszaverő matricát felhelyezni. Nem csak biciklis sisak próbára van lehetőség, de bicikli utánfutó tesztelésre is. Gyerek bicikli 3 éves kortól kapható, de futó bicikli 2 éves kortól már használható. A gyerekbiciklire bicikli duda, bicikli első kosár és kitámasztó kerék is kapható.  A gyerek bicikli vázméret helyes kiválasztásában segítünk és akciós bicikli árak várják a családokat. A gyerekektől szoktunk kapni bicikli rajzot. Ezeket az ajándékokat nagy becsben tartjuk és megosztjuk csatornáinkon.

Továbbá a bicikli bolt gondol a túrázókra is. Mivel legtöbbször a bicikli utakig el is kell jutni a bicikli szállító bérlés nagy segítség lehet ilyenkor.  Vonóhorgos bicikliszállító és tetőre szerelhető biciklitartó is bérelhető bicikli boltunkban. A bicikli webshop pedig teljes kínálatot nyújt bicikli szállításhoz.

A kerékpárokhoz bicikli táska, bicikli kosár, biciklilámpa, bicikli csomagtartó, komfortos bicikli nyereg, bicikli pumpa, bicikli kormány markolat, bicikli csengő, bicikli csomagtartó táska és bicikli térkép teljes kínálatát hozzáértő szakembereink segítenek kiválasztani. A bicikli kiegészítők, bicikli alkatrészek technikai információiról szakértő kollégánk ad felvilágosítást.

Gondolnunk kell a megfelelő bicikli ruházatra, bicikli sisakra is. A biciklis nadrág, biciklis kesztyű komfortosabbá teszi a kerékpározást. A bicikli sisak pedig ránk vigyáz.

A bicikliket el is kell helyeznünk otthon. Bicikli tároló, bicikli tartó, bicikli zár, bicikli ponyva, és bicikli takaró teljes választéka kapható a dynamic-sport bicikli webshop kerékpártárolók kategóriában.

A bicikli alkatrészek kínálatából nem hiányozhat a bicikli kormány, bicikli kerék, bicikli pedál, bicikli lánc, bicikli gumi, bicikli szelep, bicikli belső, bicikli váz, bicikli fék, bicikli tárcsafék, bicikli görgő, bicikli küllő és a bicikli hajtómű sem.

A bicikli karbantartás, bicikli ápolás, bicikli javítás különösen fontos. Ehhez szükséges a bicikli szerelőállvány. A bicikli váltó beállítása, bicikli fék beállítása, bicikli lánc tisztítás szinte kötelezően a bicikli karbantartáshoz bicikli javításhoz tartozik. A bicikli lánc olaj tapasztalatunk szerint akár 1000 km-rel is megnöveli a lánc élettartamát. Bicikli belső cserénél a bicikli külső oldalfalán látjuk a bicikli méretet. Pl. 26x1.95. Ebben az esetben a 26-os belső gumi méret lesz jó, ami 26x1.75-2.125-ig pumpálható. Belső cseréhez mindig használj gumileszedő szerszámot. a kanál, villa nem az.

A dynamic-sport.hu webshopban MTB kerékpár, országúti kerékpár, trekking kerékpár, cross trekking kerékpár, BMX kerékpár, gyermek kerékpár, camping kerékpár, városi, city kerékpár, cyclecross kerékpár, gravel kerékpár, fitness kerékpár, ebike kerékpár kapható. Kerékpáralkatrész és kiegészítő széles kínálatát találod nálunk. 

Mi is kerékpározunk, ezért olyan sporteszközöket, kerékpáros ruházatot, védőfelszerelést kínálunk, amiket mi is szívesen használunk. Fogyó és kopó alkatrészekben is nyújtunk megoldást, mint gumi külső vagy fékbetét, lánc, hajtómű.  A kerékpárválasztáshoz segítséget nyújtó cikkünket itt olvashatod. Ebben a kategóriában City, városi, gyermek, MTB, enduro, cross trekking, trekking, országuti, gravel, fitness és természetesen e-bike kerékpárok is megtalálhatók.