Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Bicikli Kulacs, kulacstartó

Kulacstartó, amit könnyen tudsz kezelni. Oldalról kihúzható kulaccsal gyerek vagy kisvázas kerékpárhoz. Kulacstartó adapterek többféle felfogatással, ha megoldást keresel kulacsod elhelyezésére. Thermo és hagyományos biciklis kulacs több méretben, színben, rengetek mintával, de gyerek biciklis kulacsokból is teljes a választék. 

Rendezés:

Kulacstartó legjobb megoldásai kisvázas vagy gyermek biciklire. Könnyen kezelhető pehelykönnyű kulacstartók, ami akár szerszámaid tárolására is alkalmas a szerszámtartó bicikli kulaccsal vagy akár 1,5 l-es palackot is beletudsz tenni.

Oldalról kihúzható kulacs vagy többféle kulacstartó adapter nyújt megoldást kulcsod elhelyezésére. Kerékpárodon egy, két esetleg három helyen van gyárilag kialakított hely kulacstartóhoz. Legtöbb esetben benne van a csavar a menetben. Ezek a felfogatási pontok szabvány méretűek a kulacstartókkal tehát nincs szükség rá, hogy hozzápróbáld. Biztos, hogy jó lesz kerékpárodhoz.

Nőivázas biciklinél vagy kisvázas junior biciklinél kevés hely van a váznál ahhoz, hogy kényelmesen ki be lehessen tenni a kulacsot ha egyáltalán befér. Erre a megoldás az oldalt nyitott és oldalról használható kulacstartó. Kicsit nehezebb ki be pattintani a kulacsot a hagyományos fölül kezelhető kulacstartóhoz képest, de egy nagyon praktikus megoldás. Gyerek bicikliknél pedig vannak olyan színes illetve mintás gyerek kulacsok, amihez gyárilag adnak adaptert, amivel a kormányra tudod tenni a kulacsot.

Hogyha nincs gyári kulacstartóhely kialakítva kerékpárodon, akkor a bicikli kulacstartó adaptert válaszd. Ezek között találsz üléscsőre szerelhető adaptert vagy kormányra szerelhető kulacstartó adaptert. Több megoldás közül választhatsz a Dynamic sport bicikli webshop kínálatában. Hogyha pedig szeretnél spéci kulacstartót, akkor válasz színes kulacstartó csavar kínálatunkból.

Kulacsok közül a Thermo kulacs duplafalu, ami melegben hűvösen, hidegben melegen tartja italod. Több méretben találsz kulacsokat szinte minden színben. Vannak kulacsok, amik védőkupakkal vannak ellátva. Ez csak egy lepattintható kupak, ami körbe öleli az ivó részt emiatt az nem lesz menetközben poros az úton. Ezáltal sokkal higiénikusabban tudod használni kulcsodat. Védőkupakos megoldással is találsz kulacsot több méretben webshopunkban.

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.