Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Tetőbox bérlés

Tetőbox bérlés - THULE Tetőbox

Kölcsönözz prémium minőségű tetőboxot, tetőcsomagtartót kaució nélkül, most plusz egy napos ingyenes használattal! A Dynamic Sport kerékpár webáruház  szakértő csapata készséggel segít a választásban és a tetőbox díjmentes felszerelésében.

 

Dynamic Sport tetőbox bérlés

 

Mi az a tetőbox?

Tetőboxnak nevezzük azt a dobozt, amit biztonságosan a tetőcsomagtartóhoz tudsz rögzíteni és csomagjaid szállítására tudsz használni.

 

Mit szoktak szállítani a tetőboxban?

A tetőbox babakocsi, bőrönd, sporttáskák szállítására alkalmas. Sokan használják sportfelszerelések szállítására is. Síléc, snowboard, védőfelszerelések, síbakancs és síruha szállítására is alkalmas. Nyári időszakban horgászfelszerelések szállítására is kiváló. Tehát nyaraláshoz, síeléshez, kiránduláshoz egyaránt ki lehet használni a tetőboxot.

 

Miért érdemes tetőboxot bérelni?

Nem kell a tárolással foglalkoznod. Mindig újszerű állapotban lévő új típusú tetőboxok vannak a kölcsönzőnkben. Nagyjából 12 hétig kell kibérelni a boxot, amikor visszahozza az árát. Ez kb. 10 év használat, és ebben az esetben még nem spóroltál a bérléshez képest semmit. Viszont a 10 éves tetőbox már elavultnak számít és értéktelenné válik ez idő alatt.

 

Tetőbox bérlés SZÉP kártyával

OTP  /  MBH  /  K&H SZÉP kártyával lehet fizetni helyben és utalva. A foglalót és a kölcsönzési díjat is lehet SZÉP kártyával fizetni egyaránt.

 

Milyen esetekben érdemes tetőboxot használni?

Nem csak akkor jön jól a tetőbox, ha nem férsz el a csomagtartóban. Megkíméled az autódat, ha a sílécekről, síbakancsokról nem a lehajtott ülés kárpitjára olvad le a hó. Akkor is hasznos lehet a tetőbox ha nem akarod összenyomni csomagjaidat a csomagtartóban. Tehát megkíméled autódat és megkíméled csomagjaidat a tetőbox használattal.

 

Szeretnél mégtöbbet megtudni a tetőboxokról? Olvasd el a tetőbox kisokost! Kiváló segítség, akár bérelsz vagy vásárolsz.

 

Milyen márkájú tetőboxot lehet a Dynamic Sport kerékpár webáruház és szaküzletben bérelni?

A Dynamic-sport szakértő csapata 2002 óta foglalkozik tetőbox bérbeadással. Kezdetektől THULE tetőboxokkal dolgozunk, hogy a legjobb minőséget nyújthassuk Neked!

 

THULE Touring L

A Thule Touring tetőboxok minden utazó és sportoló funkcionális igényeit kielégítik.

  •         Szabadalmazott FastClick (gyorsrögzítő rendszer, beépített nyomatékjelzővel) rögzítése gyorsan és egyszerűen alkalmazható.
  •         DualSlide nyílása biztosítja számodra a kényelmes be -és kipakolást. (mindkét oldalról nyitható,zárható)
  •         A tetőboxok központi zárral ellátottak, így maximális biztonságot nyújtanak. A Thule comfort kulcsokat csak akkor lehet eltávolítani, ha minden zárási pont biztonságosan be van zárva.
  •         A Thule Touring tetőboxok speciális AeroSkin fedele stílusos megjelenéssel növeli a biztonság és élmény színvonalát.

 

 

A ThuleTouring L műszaki paraméterei

A Thule Touring L-es méretű tetőbox 420 literes, melynek külső méretei 196X78X43 cm, belső méretei 190X73X39 cm. Terhelhetősége 50kg, saját súlya 15kg. A Thule Touring tetőboxban (sítartó adapter közreműködésével) 4-6 pár (max. 180cm hosszú) síléc vagy 3-4 snowboard szállítható benne biztonságosan.

 

THULE Touring L

THULE Touring L

 

THULE Motion XT

Bárhová is vezet utad, a Thule Motion XT tetőbox hasznos társad lesz.

Felhasználóbarát funkciói közé tartozik a gyors és biztonságos rögzítés, valamint a DualSlide nyithatóság a könnyű hozzáférés érdekében. A Thule Motion XT tetőboxra a legnagyobb nyugalommal bízhatod poggyászod szállítását, legyen az utazótáska, babakocsi, sífelszerelés, snowboard vagy bármilyen más sportfelszerelés.

További előnye, hogy a tetőbox kialakításánál figyelembe vették a kortárs autók harmonizáló sziluettjeit is. Jellegzetes formáját számítógépes szimulációval optimalizálták annak érdekében, hogy az üzemanyag fogyasztást és a menetzajt csökkentsék. A Thule Motion XT tetőbox megalkotásával egy új mérce jelent meg a piacon. Henrik Eriksson, a Thule tervezési igazgatója egy stílusos, csendes és könnyen használható tetőbox-al teszi szebbé és biztonságosabbá utazásod és autód egyaránt.

 

 

A Thule Motion XT L műszaki paraméterei

A Thule Motion XT L-es méretű tetőbox 450 literes, melynek külső méretei 195X89X44 és belső méretei 182X80X36 cm. Terhelhetősége 75kg, saját súlya 20kg. A Thule Motion XT tetőboxban (sítartó adapter közreműködésével) 5-7 pár (max. 180cm hosszú) síléc vagy 3-5 snowboard szállítható benne biztonságosan.

 

THULE Motion XT

Tetőbox kölcsönzés menete

Kölcsönzés előtt foglald le a kiválasztott THULE tetőboxot. A foglaló díját (5.000Ft) személyesen vagy átutalással fizetheted be. A tetőbox bérlés fennmaradó részét elvitelkor kell teljesíteni. Ha a kiválasztás során elbizonytalanodsz, készséggel állunk rendelkezésedre  a +36 30 333 70 73 telefonszámon.

Bankszámlaszám: https://www.dynamic-sport.hu/elore-utalas-58

 

Thule Touring L bérlés árak

 

Thule Motion XT l tetőbox bérélés árak

 

Mik a tetőbox előnyei?

A tetőbox áramvonalas kialakítása miatt nincs nagy szélzaj és 1 literen belül marad felhelyezése miatt a fogyasztás. Kétoldalról nyitható a teőbox, ezért könnyedén eléred csomagjaidat. A tetőcsomagtartó 50-75 kg-ig terhelhető, ami gépkocsi függő. A tetőbox is eddig terhelhető. Nem kell lassabban haladnunk tetőbox szállítás miatt autónkkal az úton. 

 

THULE tetőbox

 

Mit kell figyelembe venni a tetőbox méretének kiválasztásánál?

A tetőbox hossza akkor a legoptimálisabb, ha a szélvédő felső vonalától indul, és még kilehet nyitni a csomagtartót anélkül, hogy hozzáérne a tetőboxhoz. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet használni a tetőboxot ha kinyúlik ebből a tartományból.

 

 

Mennyi és mi fér bele az eltérő űrtartalmú tetőboxokba?

Tetőboxok 300L alatt (kis méretű): ezeket rövid tetejű autókra ajánljuk, hiszen ezek a tetőboxok szélesek és rövidek. Kis kocsikhoz ideálisak.

Tetőboxok 300-500L között (közepes méretű): ezek a legelterjedtebb méretű tetőboxok. Kölcsönzőnkben Thule Touring L-es méretű 420 literes tetőbox bérelhető. Ez a tetőbox 196x78x45cm. ami a legideálisabb méretű családi tetőbox télen, nyáron.

Tetőboxok 500 L felett (nagy méretű): ezek a tetőboxok nagycsaládosok számára ideálisak. Hosszúságuk, szélességük, magasságuk miatt sokkal több mindent el tudunk magunkkal vinni, mint alapesetben csak a csomagtartóban.

 

THULE

 

Minden autótetőre kompatibilis a tetőbox?

Normál, fixpontos, tetőkorlátos, tetősínes, t-profilos csomagtartó felfogatások vannak a gépkocsiknál. Szakértő kollégáink segítenek az autótípushoz megfelelő csomagtartó kiválasztásában, és ha szükséges felszerelésében. A tetőbox erre a csomagtartóra kerül felszerelésre. A tetőbox felfogató rendszere bármely csomagtartósínnel kompatibilis. Tehát bármelyik tetőcsomagtartóra felszerelhető.

 

Hogyan kell a tetőboxot rögzíteni?

A tetőboxot a csomagtartóra helyezzük, ezután a 4 adaptert a helyére illesztjük a tetőboxban úgy, hogy a csomagtartó rudat áthidalja alul az adapter. Az adapter felső részén van egy tárcsa, amit az óramutató járásával megegyező irányba tekerünk így a csomagtartó rudat alulról körbe öleli az adapter rögzítő része. Addig tekerjük, amíg a megfelelő nyomatékot el nem érjük. Ilyenkor a tárcsa racsnizni kezd, mert maga az adapter egy nyomatékkulcs. Ezt a műveletet mind a 4 adapternél megismételjük. Levételkor csak ellenkező irányba meglazítjuk az adaptert és kinyílnak a rögzítő fülek.

 

Csomagtartó árlista

 

Szükségem lesz külön tetőbox alkatrészt vagy kiegészítőt bérelni?

Nem! Nincs szükség egyéb alkatrészre. A tetőboxhoz 2 db kulcsot adunk. Ezeket viszont érdemes különböző helyen tartani utazás alatt.

 

A tetőbox márkák közötti különbség miben mutatkozik meg?

A Dynamic-sport szakértő csapata 2002 óta foglalkozik tetőbox bérbeadással. Kezdetektől a THULE márkával dolgozunk, de a magasabb ár miatt mellette próbálkoztunk olcsóbb tetőboxok értékesítésével. Ezeket nem tettük be a kölcsönzőbe, mert nem volt tapasztalatunk velük. Nem írok márkát, mert nem rosszak voltak azok a tetőboxok, hanem olcsóbbak, amit tükrözött a minőség. Emlékszem, hogy 4 db tetőboxot értékesítettem és mind a négy tetőboxnál volt garanciális ügyintézés. 1 év után lejárt a garancia és a 4 vásárló nem jelentkezett többet üzletünkben. Természetesen én sem foglalkozok azóta sem más márkával. A Thule termékekre amúgy 5 év garancia van.