Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár utánfutó

Könnyen kezelhető, biztonságos kerékpár utánfutó típusok teljes választéka a szakértő dynamic-sport csapatától.  

Rendezés:

47.980 Ft 45.590 Ft

A kerékpár utánfutó egy nagyszerű megoldás gyerekek szállítására. Biztonságos, könnyen kezelhető, könnyen tisztántartható bicikli utánfutó kínálatunkban többfunkciós kerékpár utánfutó is megtalálható. Ezeket az utánfutókat könnyű átalakítással futáshoz is tudjuk használni. Tehát futás edzéshez vagy sétához is magunkkal tudjuk vinni a gyerekeket ezekben az utánfutókban.  

A kerékpár utánfutó vásárlás előtt a következőkre figyelj.

Nézd meg, hogy adnak e hozzá hosszú, utánfutóhoz való gyorsszárat. Amikor az adaptert a kerékhez rögzíted, gyorsszáron keresztül az tengelyszélesség miatt nem lesz elég hosszú hozzá a kerékpárod gyorsszára.

 Lehetőleg ne egyszerű vászonból készüljön az anyaga, hanem erős membrános, impregnált legyen. Se az UV se a szél, se az eső ne zavarja a gyerekeket. Te is biztos láttál olyan utánfutót, ami valami hupilila színű volt. Na, az piros volt tavaly.

Egyszerűen és gyorsan legyen átalakítható. Lehetőleg szerszám nélkül. Amikor leszereljük a kerékpár utánfutót biciklinkről akkor néhány mozdulattal kis kocsivá alakíthatóak melyben tovább szállíthatjuk gyermekeinket. Többször van olyan élethelyzet, amikor le kell akasztani az utánfutót akár úgyis, hogy még a gyerekek benne ülnek. Ilyenkor nem mindegy, hogy egy mozdulattal 3 kerekű kiskocsid van vagy kitudja sikerül e megoldanod.