Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár csengő

Bicikli csengő több színben és méretben szilikongumis felfogatási lehetőséggel vagy bilincses megoldással a legkisebb bicikli csengőtől a hagyományos kerékpár csengőig. Többféle szólamból a hölgyek többféle mintából választhatnak különleges színű bicikli csengőt. Gyerek bicikli csengő, gyerek bicikli duda és gyerek bicikli sziréna széles kínálatát találod itt.

1 ping-es pengetős csengő a legegyszerűbb, de hatékony bicikli csengő. Kis mérete, de nagy hangeröje miatt kedvelt. Többféle színben és felfogatással kapható a Dynamic sport biciklis webáruházban.

Ding dong bicikli csengő erőteljes hangzásával hívja fel magára a figyelmet. Nem csak sokféle színben kapható, de mérete miatt akár kedvenc matricádat is felragaszthatód rá. Városi biciklire, Trekking kerékpárra teljesen jó választás.

Elektromos kerékpár csengő a gyerekek kedvence. Szirénák, elektromos kürtők gyerek kerékpárra, amiket igazán szeretnek a gyerekek és remek kiegészítő gyerekbiciklire.

A forgófejes bicikli csengő hangzása különleges mivel finomabban oszlik szét a hangja. Vidám színekben kapható. Kerékpárod ékszere is lehet különleges kialakítása miatt.

Gyerekbicikli csengő. Ebben a kategóriában matricás, színes, vidám gyerek bicikli csengőket találsz több méretben, amiket szívesen használnak a gyerekek bármikor. J

Gyerek duda széles kínálata kedvenc állatfigurákkal, színes bicikli dudákkal. A gyerek duda úgy van kialakítva, hogy könnyen megszólaljon és ne csak ujjal, hanem az egész tenyérrel is lehessen használni őket. Rengetek vidám állatfigura közül választhatsz.

Kerékpár duda azoknak a bringásoknak, akiknek látványos mindennel felszerelt kerékpárjuk van. Az ilyen biciklikhez igazán illő nagy hangerőjű kerékpár duda az egyik kedvenc termékünk. Üzletünkben mindig megnyomják, és mindig mosolyt csal az arcokra a hangja.

Retro bicikli csengő. Régen nagyméretű ding dong csengőket lehetet csak kapni. Belegravírozták címerüket, logojukat a gyártók. Hogyha ilyen jellegű retro bicikli csengőt keresel, akkor nézd meg kínálatunkat, mert igazán szép csengőket találsz.

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.