Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár tisztítószer

Ebben a kategóriában tisztítószereket találsz hatékony tisztításhoz. Hajtás, váz és fék tisztítás.

Rendezés:

Park Tool rajztű készlet

20.990 Ft 19.890 Ft
1.100 Ft

Motorex sor tisztító kefe

4.400 Ft 4.179 Ft
221 Ft

A kerékpár tele van forgó és mozgóalkatrésszel, amit időnként kenni és tisztitani kell. Ehhez már kifejezetten kerékpárhoz találunk zsíroldó, kenő és féktisztító szereket. Lánchoz például teflonbevonatot képző kenőanyagokat és lánckenő waxot. Akár a hajtást akár a kerékagyakat tisztítjuk, kerüljük a nagy nyomású mosókat, mert kimossuk vele a kenőzsírt.

A defektet elkerülni nem nagyon tudjuk, de felkészülni ellene feltudunk. Defektjavító szettel, pótbelsővel és megfelelő szerszámmal párperces munka után tovább tudunk kerékpározni. Amennyiben el akarjuk kerülni a defektet, különböző defektgátlófolyadék áll rendelkezésünkre. Fontos, hogy ezek a megelőzést szolgálják, tehát még a jó belsőbe kell beletölteni a folyadékot.

Szerszám mindig legyen nálunk. Bármikor elszakadhat a lánc vagy meg kell húzni egy csavart. Egy jó szerszámkészlet sok kellemetlenségtől megkímélhet. A multifunkciós szerszámok kis helyen elférnek és szinte minden kis gyorsjavításra nyújtanak megoldást.  

Senki sem szereti folyton takarítani a bringáját. A kocsink ragyog belül, de valahogy a bringánkat álltalában csak nagyjából takarítjuk le. Pedig meghosszabbíthatjuk vele az alkatrészek élettartamát. Ehhez már sokféle tisztitószert, kenőzsírt, láncolajat és keféket kapunk segítségül és meghálálják a törődést az alkatrészek. Akár a hajtást akár a kerékagyakat tisztítjuk, kerüljük a nagy nyomású mosókat.

A gyártókat itt találod: , BikeWorkx