Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kölcsönzési szabályzat

Sporteszköz kölcsönzés szabályzat

Bérlő hozzájárul személyes adatainak bérbeadó által történő kezeléséhez. Bérbeadó a bérlőnek használatába adja a kölcsönzési lapon megnevezett felszereléseket a szerződésben rögzített időtartamra. A felszereléseket rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban, a bérlő által megadott paramétereknek megfelelő beállítással adja át a bérlőnek. A beállításokról, illetve annak korrigálási módjáról elszállításkor az ügyfélnek kötelessége meggyőződni, ennek elmulasztásából származó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A bérlő teljes felelősséggel tartozik a felszerelésekért, ezért bármilyen kárt, legyen az szándékos, vagy gondatlan károkozás következménye, azt teljes egészében köteles megtéríteni! A bérleti díj a megjelölt elvitel és vissza hozatal között eltelt időre a termék foglalására szolgál, így az el nem szállított, de le nem mondott, vagy az elszállított, de nem használt vagy előbb visszahozott termékre is meg kell fizetni, mivel az a bérlőnek van fenntartva. Bérlő a szerződés aláírásával hozzájárul és elfogadja a jelen szerződésben foglalt valamennyi feltételt. 

 

Bérléssel kapcsolatos gyakori kérdések

 

Milyen feltételei vannak a bérlésnek?

Kizárólag 18. életévét betöltött személy bérelhet felszerelést, amihez fényképes igazolvány és lakcímkártya szükséges.

 

Mit bérelhetek?

Sí, Snowboard felszerelést, bukósisakot, tetőboxot, kerékpárszállítót tetőre és vonóhorogra, tetőcsomagtartót hosszkorlátós gépkocsira.

 

Online is lehet foglalni a bérelni kívánt termékeket? 

Igen. Az alábbi adatlapot töltsd ki, és küld el nekünk a dynamicsport@vnet.hu e-mail címre!

Letöltöm és kitöltöm ITT a foglaláshoz, bérléshez szükséges adatokat!

A visszaigazolásunk tartalmazza a foglaló összegét melyet előre kell utalni részünkre. Az utalás beérkeztével véglegesítjük bérlési szándékod. A fennmaradó bérleti díjat a kölcsönzés kezdetekor, személyes átvétel-átadáskor kérjük. 

 

A bérlés összegét SZÉP Kártyával is tudom rendezni?

Igen, a Dynamic Sport webáruházban (előre utalással) és szaküzletben (terminálon keresztül) is tudsz SZÉP Kártyával fizetni. (OTP, K&H, MKB)

 

A bérlés díját utólag is fizethetem?

Nincs lehetőség utólagos fizetésre. A bérlés díját elvitelkor kell teljesíteni.  Bizalmi kedvezményünk számodra a kauciómentes bérlési lehetőség, így plusz költséggel nem kell számolnod.

 

Hosszabb időre is lehet bérelni?

Igen, de ezt minél előbb jelezd felénk, hogy azt/azokat a terméket/ termékeket ne adjuk ki további foglalási időszakra.  

 

Mi történik, ha pár nappal később hozom vissza a bérelt eszközt? Csak a plusz napok általános bérleti díját kell fizetni, vagy egyéb plusz költséggel is jár?

Hogyha nincs foglalás a bérelt eszközre akkor csak a plusz napok általános bérleti díját kell fizetni. Amennyiben foglalás van a kölcsönzött termékre és nem tudjuk teljesíteni az eszköz bérbeadását a következő bérlőnek, arra nekünk a foglaló kétszeresét kell visszafizetni. Mivel a következő kölcsönzést nem tudjuk teljesíteni ezért annak a teljes bérleti díját és a visszafizetett foglaló kétszeresét kell megfizetni ebben az esetben részünkre. Javasoljuk, hogy ilyen esetben minél előbb tájékoztassanak bennünket telefonon, hogy lehetőség legyen megoldást találnunk a fennálló helyzetre. 

 

Mi történik, ha hamarabb hozom vissza a bérelt eszközt? Visszakapom a fennmaradó összeget? 

A bérleti díj a megjelölt elvitel és vissza hozatal között eltelt időre a termék foglalására szolgál, így az el nem szállított, de le nem mondott, vagy az elszállított, de nem használt vagy előbb visszahozott termékre is meg kell fizetni, mivel az a bérlőnek van fenntartva.

 

Mi történik, ha a bérelt eszköz megsérül, vagy tönkre megy?

Minden esetben tájékoztass minket az eszköz sérüléséről. A sérülésről és javításról jegyzőkönyv készül. A bérlő teljes felelősséggel tartozik a felszerelésekért, ezért bármilyen kárt, legyen az szándékos, vagy gondatlan károkozás következménye, azt teljes egészében köteles megtéríteni!

 

Mi történik, ha a bérelt eszközt ellopják?

A bérlő teljes felelősséggel tartozik a felszerelésekért, ezért bármilyen kárt, legyen az szándékos, vagy gondatlan károkozás következménye, azt teljes egészében köteles megtéríteni!

 

Van mód a bérelt eszközre biztosítást kötni?

Igen! Ezzel kapcsolatban keresd fel biztosítódat.