Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár visszapillantó tükör

Kerékpár visszapillantó tükör e-bike, Trekking bicikli túrához és biztonságos közlekedéshez. Speciális tükröződésgátló bevonat és többféle felfogatási rendszer. Helmet tükör sisakra és teljes Kerékpár visszapillantó tükör választék bicikli kormányra a szakértő Dynamic sport csapatától. Városi közlekedésnél elengedhetetlen, hogy tudjad milyen az autós forgalom körülötted. Többféle méretben találsz ehhez segítséget bicikli webshopunkban.  

Rendezés:

Kerékpár visszapillantó tükör felfogatásában többféle megoldást találsz. Vannak olyan bicikli visszapillantó tükrök, amik kisebb méretűek és a kormányvégbe diós megoldással rögzül. Ennek az az előnye, hogy kerékpárod legszélső pontján van, ezért nem takar ki a vállad a látótérből semmit. Könnyen beállítható praktikus megoldás. Hátránya, ha eldől a kerékpár, akkor nem védi semmi a visszapillantót.

Kormányra szerelhető kerékpár visszapillantó tükör esetében több közül választhatsz. Itt a legnagyobb a választék és talán ez a legelterjedtebb modell. Ez a kerékpár visszapillantó tükör nem szimmetrikus.  Van külön balos és jobbos tükör. Erre figyelj majd a vásárlásnál. Érdemes hosszabb szárral választanod a visszapillantót, mert a fékkar és a váltókar mögé tudod felfogatni a bicikli kormányon a tükröt. Hogyha rövid a bicikli visszapillantó szára, akkor nehéz beállítanod a látószöget úgy, hogy ne legyen benne takarásban a vállad vagy a karod, de mégis mindent lássál a tükörben. Ezeket a masszív kerékpáros visszapillantó tükröket e-bike kerékpárra is felteheted.

A sisakra tehető biciklis visszapillantó tükör öntapadós ragasztóval helyezhető fel a sisakra. Ez egy kisméretű tükör mégis nagy hasznát veheted a közlekedésben. Érdekesség képen ebből egyre több rendelést kapunk bicikli webshopunkban.

 

 

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.