Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Ingyenes csomag visszaküldés

Tényleg minden csomag ingyenesen visszaküldhető? Csere esetén, IGEN!

Ezzel a szolgáltatással, azokat a vásárlókat szeretnénk támogatni, akiknél a megrendelt termék kézhezvétele után derül csak ki, hogy az mégsem megfelelő számukra. Az indok számos lehet, így készséggel biztosítjuk a döntés újabb lehetőségét.

 

Így jelezd felénk, ha csomagodat ingyenesen szeretnéd visszaküldeni termék csere miatt:

 

o   Küldj egy e-mailt nekünk, (dynamicsport@vnet.hu) amiben jelzed ingyenes csomagvisszaküldési szándékod.

o   A levél tartalmazza a megrendelés számát és a visszaküldött termék(ek) cikkszámát.

 

Az ingyenes csomag visszaküldési lehetőség szempontjai:

 

o   Az ingyenes csomag visszaküldési lehetőséggel csak regisztrált felhasználóink élhetnek

o   Csomagodat a kézhezvételtől számított 14 napon belül tudod visszaküldeni

o   A terméket csak úgy tudjuk cserélni, ha sérülésmentesen, az eredeti csomagolásában küldöd vissza a számlával együtt!

o   A díjmentes csomag visszaküldés szolgáltatásunkat, csak egyszer tudod igénybe venni.

o   A terméket csak eredeti állapotában, hiánytalan mennyiségi, és minőségi állapotában vesszük vissza.

 

Csomag visszaküldés MPL futárszolgálattal

 

Kényelmes szolgáltatást, hiszen a futárt mi küldjük hozzád. Nincs egyéb teendőd, mint gondosan visszacsomagolni a terméket. A visszáru címkét a futár ragasztja fel a dobozra, miután átadtad neki.

 

Csomag visszaküldés Foxpost szolgáltatással

 

Kisebb csomagok esetében tökéletes választás. Időhöz nem kötött, (nem kell várni a futárt) akkor viszed a csomagod az automatához, amikor csak szeretnéd!

Egy csomag súlya maximálisan 25 kg és maximum 60 x 36 x 62 cm nagyságú lehet.

Ha a Foxpost automatába küldöd vissza a csomagod, akkor így küldd vissza:

https://foxpost.hu/uploads/documents/hu/foxreturn_tajekoztato.pdf

 

 

 

Elállási jog/ Visszaszolgáltatási garancia

ELÁLLÁSI NYILATKOZAT letöltése

A megrendelő a szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut megrendelte. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb a termék átvételétől számított 14 napon belül visszatéríteni.

A termék kipróbálására van lehetőség, de a Vásárló nem gyakorolhatja elállási jogát, amennyiben a megrendelt termék rendeltetésszerű használatát megkezdte.

A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.