Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

MBH SZÉP kártya

Így használd online vásárlás esetén MBH SZÉP kártyádat!

 

1.      Válaszd ki a webáruházból a vásárolni kívánt terméket/ termékeket, és tedd a kosárba.

2.      Ha már biztos, hogy nem szeretnél módosítani rendeléseden, akkor válaszd ki az MBH SZÉP Kártyás fizetést, és a megjegyzés rovatba írd be a kártyán szereplő AZONOSÍTÓ számot. Az azonosító számot ne keverd össze a kártyaszámmal!

3.      Ezek után kapni fogsz egy automatikus e-mail üzenetet, melyben a fizetési igényedet kell jóváhagynod. Mindeközben csapatunk, már dolgozza fel rendelésed, melyet összekészítenek és csomagolnak.

4.      A gördülékeny ügyintézés érdekében, küld el nekünk e-mailben (dynamicsport@vnet.hu) a befizetést igazoló bizonylatot.

5.      Amint jóváhagytad a kifizetést, csapatunk átadja csomagod a futárszolgálatnak.

6.      Elfordulhat, hogy nem a saját MBH SZÉP Kártyával fizeted a vásárlásodat. Ilyen esetben kérünk, hogy a megrendelés után küld el nekünk e-mailben (dynamicsport@vnet.hu) a kártyatulajdonos nevét és a megrendelés számát. Ha ezt elmulasztod, nem tudjuk melyik rendelés lett kiegyenlítve.

 

Futárszolgálatnál fizethetek utólag MBH SZÉP Kártyával?

MBH SZÉP Kártyával kizárólag a Dynamic Sport kerékpár webáruház oldalán, vagy személyesen, a Dynamic Sport kerékpár szaküzletében tudsz fizetni. A futárszolgálatnál vagy csomag automatánál nem lehetséges az MBH SZÉP Kártyás fizetés.

 

MBH SZÉP Kártya információk

Ha MBH SZÉP Kártya birtokos vagy, akkor ezen a linken tudsz belépni, illetve, ha bármi kérdésed van MBH SZÉP Kártyával kapcsolatban, akkor ezen a számon tudsz informálódni: munkanapokon 9:00 - 15:00 óra között (+36 1 268 72 72)

 

Bármit megvehetsz MBH SZÉP kártyával

A Dynamic Sport webáruházban és szaküzletünkben egyaránt bármilyen termék megvásárolható MBH SZÉP kártyával. A legkisebb csavartól a prémium kategóriás kerékpárokig.

 

Bármit bérelhetsz MBH SZÉP kártyával

Sport szaküzletünkben lehetőséged van tetőboxot, kerékpárszállítót, sílécet, sífelszerelést, kiegészítőket és snowboardot bérelni. A bérlés díját fizetheted MBH SZÉP kártyával.

 

Szolgáltatásainkat is fizesd MBH SZÉP kártyával

Síléc -és Snowboard szerviz szolgáltatásunk (csiszolás, élezés, waxolás) szezonálisan igénybe vehető, melyet szintén fizethetsz MBH SZÉP kártyával.

 

Elállás, MBH SZÉP kártyás fizetés esetén

Természetesen MBH SZÉP kártyás vásárlás esetén is jogod van elállni a terméktől. Az általános jogszabályok itt is érvényben vannak, de nem a bankszámládra, hanem arra az MBH SZÉP kártyára utalunk vissza, ahonnan a rendelés ki lett fizetve. Az elállási nyilatkozatot itt töltsd le.