Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár BMX kilépő

BMX kilépő, peg a legjobb trükkökhöz. Csúszásmentes stabil megoldás a legjobb BMX biciklire. Első és hátsókeréktengelyre szerelhető 3/8-os és 14-es tengely mérethez. Használhatod bringa parkba korláton csúszásra vagy ugráláshoz, forgáshoz, hogy te legyél a legjobb Rider. A BMX kerékpár elterjedésével egyre több trükk és egyre látványosabb forgások láttak napvilágot. A kilépő ezeket a trükköket segíti és teszi látványosabbá.

Rendezés:

A BMX kilépővel képes vagy olyan forgásokat, egyensúlyozást, ugrálást megcsinálni, ami látványos és kivételes, de ehhez sok gyakorlás szükséges. Az trükkökhöz, csövön csúszáshoz viszont nem elég a 14-es megerősített keréktengely.  A BMX keréknek is ellenállóbbnak, erősebbnek kell lenni. Ezért készítenek 48 küllővel BMX kereket a hagyományos 32 küllős kerékkel szemben. A 48 küllős BMX kerék így sokkal ellenállóbb arra, hogy nyolcas vagy tojás kerüljön a kerékbe, amit centrírozni kell. Érdemes továbbá felvenned biciklis védőfelszerelést, biciklis fejvédő sisakot. Hogyha ezeket a védőfelszereléseket beszerezted keressél fel kisebb BMX parkokat. Próbálj ellesni a figurákat a többiektől és tanulj tőlük. Gyakorolj sokat, hogy te legyél a legjobb Rider.  

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.