Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Hosszú ujjú biciklis mez S-es méret

Rendezés:

A mai technikai ruházat annyira más lett akárcsak az 5 évvel korábban elérhető kerékpáros ruházatnál, hogy meglepődünk mi is milyen fejlesztések mennek végbe ebben az iparágban. Könnyű súlyuk ellenére a nyári ruhák masszív anyagból vannak, de kiválóan szellőznek. Az izzadságot már teljesen elvezetik és védik a bőrünket az UV sugárzástól.

 A téli ruházat pedig nem engedi be sem a szelet sem a vizet sem a hideget. Ezzel szemben melegen és szárazon tartja testünket. Ami feltűnt még a tesztelés során, hogy ezek a mai ruhák sokkal komfortosabbak. Nem szúrnak, nem vágnak, nem mozdulnak el a testen. Jó érzés bennük kerékpározni.  Mondanám, hogy 10 pont, de nem állt meg a fejlesztés.

A kerékpáros cipőknél már 30% a hatékonyság. 30%-al több erőt tudunk a hajtásra vinni patent pedállal és kerékpáros cipővel. Itt számítsunk arra, hogy minél komolyabb cipőt nézünk az annál szűkebb építésű lesz, hiszen a versenysportban minden mozdulatunkat a pedálra kell vetíteni. Ott már nem mozoghat feleslegesen lábunk a cipőben.

A sisak kiválasztásánál fejkerületünket vegyük figyelembe, amit a szemöldökünk fölött 1,5 cm-re mérjünk körbe. Ennek megfelelően válasszunk S – M – L – XL – XXL-es sisakot. Azért mert egy sisak tele van, szellőzőnyílásokkal nem veszít védelmi szintjéből és a nyári hőségben nagyon jóleső érzés, ha átjárja a levegő. A legtöbb sisakba már integrált hátsó világítás van beépítve, de ezt kiegészíthetjük bukósisakra szerelhető lámpával, illetve tehetünk a sisakra visszapillantó tükröt is. Van olyan gyártó, aki érzékelőt épít sisakjaiba és egy esésnél applikáció segítségével vészhívást indít telefonunkról egy megadott számra.