Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár teleszkóp villa

Kerékpár teleszkóp kategóriában találsz Cross trekking, Trekking, MTB felhasználáshoz többféle olajos, levegős teleszkópot, amik megvédik a kerékpárt a felütéstől. Országúti kerékpár, fitness kerékpár, Gravel kerékpárhoz pedig merev villát, carbon villát találsz. Teleszkóp alkatrész, felújító készlet, patron és egyéb kerékpár teleszkóp alkatrész is megtalálható bicikli webáruházunkban. A kerékpár teleszkópokat márkák szerint csoportosítottuk a könnyebb keresés miatt. Megfelelő kenéshez a legjobb kerékpár teleszkóp olajok választékát találod.

Rendezés:

Kerékpár villa típusok alá tartoznak a teleszkópok és a merev villák, amik készülhetnek acélból, alumíniumból, carbonból és magnéziumból. A kerékpár teleszkóp fajták alatt MTB, DH, Trekking, cross trekking teleszkópok a legelterjedtebbek. Az egyszerűbb teleszkópban csak kerékpár teleszkóp rugó található, míg a komolyabbak olajos teleszkópok. Ezek keménységét teleszkóp pumpával tudod szabályozni. Kerékmérettől függően válasz teleszkópot, mint például Kerékpár teleszkóp 26, teleszkópos villa 28, Mtb teleszkóp 26. Hogyha olajos teleszkóppal szerelt a bringád és sokáig nem használod például téli időszakban, akkor érdemes fejjel lefelé állítanod a bringát pár hetente 1-2 napra. Ezzel kenést kap a felső szimering, ami így nem szárad ki. Ezt villa típustól függetlenül érdemes megcsinálni, mert ha kiszárad a szimering akkor elkezdi ereszteni a teleszkóp olajat, amit orvosolni kell kerékpár szervizben. Merev villák közül érdemes megemlíteni a carbon villát, hiszen nem csak súlyban különbözik acél társaitól, de meg van az a jó tulajdonsága is, hogy tompítja a kisebb úthibák miatt kapott ütéseket is. Nem rugózik, de nem érezzük annyira a bicikli kormányon a felütéseket, mint egy hagyományos kerékpár villánál. A Trekking, cross trekking teleszkópok kisebb rúgóúttal dolgoznak, hiszen nincs szükség nagy igénybevételre könnyűterepen vagy kerékpárúton. A teleszkóp le is zárható egy mozdulattal ha nincs rá szükséged. Ez a Lockout kerékpár teleszkóp. Ez azért jó mondjuk egy sík kerékpárúton, mert az erőnk közvetlenül a hajtásra megy, és nem veszik el egy része azzal, hogy a kerékpár teleszkóp dolgozik fel és le tehát elveszi egy részét a hajtásenergiának. Van olyan Lockout kerékpár teleszkóp, ami a villanyaknál zárható le és van olyan kivitel, ami bowdenen keresztül egy karral a kormányról zárható.

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a klubtagság kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.