Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Síléc -és Snowboard kölcsönzés/bérlés

Sí -és Snowboard felszerelés kölcsönzés

 

2023/24-es szezon

Sí-és Snowboard felszerelés bérlés

Mindenki várja már, hogy ismét megkarcolja a hegyeket és átélhesse a sízés örömét!?

Óriási készletünkből válaszd ki nálunk sí-és snowboard felszerelésed! Kiváló minőségű, gondosan szervizelt, újszerű állapotban lévő felszerelésekkel várunk Téged is!

SZÉP kártya elfogadóhely!

Csapatunk készséggel segít a választásban!

Ezért éri meg Neked a síléc kölcsönzés, snowboard bérlés:

 • Gyermekednek és a család többi tagjának mindig az épp aktuális méretben tudsz sífelszerelést bérelni
 • Nem kell eladással, cserével, vásárlással vagy esetleg javíttatással foglalkoznod az utolsó pillanatban
 • Nem öregszik meg évek alatt a sífelszerelésed. Nincsenek törött csatok és egyéb kellemetlenségek, valamint így követheted a design trendeket is
 • Nem áll sífelszerelésben a pénzed, amit egy évben csak egyszer-kétszer használsz, ugyanakkor költséghatékonyabb a prémiumkategóriás termékek bérlése
 • Nem kell tárolással foglalkoznod az év nagy részében

Tehát, ha nem ragaszkodsz különösképp olyan saját felszereléshez, ami idő előtt értékét és hasznát veszti, akkor a számodra legjobb megoldás, újszerű HEAD sí-és snowboard felszerelés kölcsönzése a Dynamic Sport webáruházban.

 

Ne ragaszkodj, mert lemaradsz az új és izgalmas dolgokról!

 

Íme 5 érv, amiért érdemes nálunk kölcsönöznöd sí-és snowboard felszerelésed

 1. Mindig élezett, waxolt sílécet, snowboardot adunk át, így a síszervizzel nem kell foglalkoznod.
 2. Nálunk újszerű Head sí, snowboard felszerelések és bukósisakok között tudsz válogatni.
 3. A síkötések oldási értékét pontosan beállítjuk, sítudás, testsúly, lábhossz és 21. síszezonunk tapasztalata alapján.
 4. Síbakancs méretválasztásnál sablont használunk így biztos lehetsz benne, hogy a saját méreted kapod.
 5. Nálunk nincs kaució, bizalom van.

A Dynamic Sport csapata készséggel segít kiválasztani a számodra legbiztonságosabb, legkényelmesebb sí -és snowboard felszerelést.

Blog: Karcoljuk meg a hegyeket!

 

Dynamic Sport árukészlet

 

Így válassz sílécet!

Ezekre érdemes figyelned!

Sítudásnak megfelelően válassz mindig sílécet. Puha, közepes és kemény lécek között tudsz választani. Minél keményebb egy síléc, annál nagyobb sítudás kell hozzá. Viszont a legnagyobb élményt a keményebb sílécek nyújtják.

Hosszúság kiválasztása:

Kezdő síelőknek vagy azoknak, akik középhaladók és kényelmes, nyugodt tempóban szeretnek síelni állig érő síléchossz lesz az ideális.

Középhaladók és haladók, akik nagyobb tempóban, lendületesen, hosszabb íveket szeretnek húzni orrig érő sílécet válasszanak. 

A legtöbb esetben szájig érő síléc választás az ideális. Kisebb íveket és könnyű kezelhetőséget biztosít ez a síléchossz.

 

Dynamic Sport árukészlet

 

Így válassz sícipőt!

Sífelszerelésnél legfontosabb dolog a jó sícipő választás. A sícipő szerepe a boka, sarok és lábfej stabilan tartása. Sícipő választásnál vedd figyelembe a méreted, testsúlyod, sítudásod és a felhasználási területet. Becsatolt sícipőben a sarkad néhány millimétert emelkedhet, de a bokádnak oldalirányú mozgása nem lehet. A lábujjad ne érjen hozzá elől a béléshez. Kell, hogy legyen légrés különben fázni fog a lábad. Fontos, hogy oldalirányból se nyomjon a sícipő. Érdemes addig a sícipőben maradnod próbánál, amíg bemelegszik benne a lábad.

 

Dynamic Sport árukészlet

 

Milyen az ideális bukósisak?

Sisak választásnál a legfontosabb a jó méretválasztás, hiszen, ha nem jó a méret nem véd a sisak. Szemöldöktől felfelé 1 cm-re mérd körbe a fejkerületed. Az itt megkapott értéket keresd sisak méretben magadnak. A símaszk anyagvastagsága nem befolyásolja ezt a méretet. A szíjat annyira kell csak feszesre húznod, hogy az álladnál a mutatóujjad beférjen a szíj alá.

 

Újdonságaink a 2023/2024-es szezonra!

Ebben a síszezonban Head sí és snowboard felszerelések, Thule síbox, Scott sí szemüveg és síkesztyű, valamint Nordica sízokni készletünket bővítjük újdonságokkal. 

A bérleti díj a megjelölt elvitel és vissza hozatal között eltelt időre a termék foglalására szolgál.

Kauciót nem kérünk.

 

Sífelszerelés és snowboard bérlés árak.

 

Sporteszköz kölcsönzés szabályzat

 1. A bérlő hozzájárul személyes adatainak bérbeadó által történő kezeléséhez.
 2. A felszereléseket rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban, a bérlő által megadott paramétereknek megfelelő beállítással adja át a bérlőnek.
 3. A beállításokról, illetve annak korrigálási módjáról elszállításkor az ügyfélnek kötelessége meggyőződni, ennek elmulasztásából származó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 4. A bérleti díj a megjelölt elvitel és vissza hozatal között eltelt időre a termék foglalására szolgál, így az el nem szállított, de le nem mondott, vagy az elszállított, de nem használt termékre is meg kell fizetni, mivel az a bérlőnek van fenntartva.
 5. Amennyiben bérlő az előjegyzéssel lefoglalt felszerelést 3 nappal a bérlés előtt nem mondja le (személyesen vagy e-mailben), a foglalót a bérbeadó jogosult visszatartani.
 6. Bérbeadó a bérlőnek használatába adja a kölcsönzési lapon megnevezett felszereléseket a szerződésben rögzített időtartamra.
 7. A felszereléseket rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotban, a bérlő által megadott paramétereknek megfelelő beállítással adja át a bérlőnek.
 8. A bérlő teljes felelősséggel tartozik a felszerelésekért, ezért bármilyen kárt, legyen az szándékos vagy gondatlan károkozás következménye, azt teljes egészében köteles megtéríteni!

 

Dynamic Sport árukészlet

 

Dynamic Sport árukészlet

 

Megnézem a tetőbox bérlés árait is!