Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

MERIDA BIG NINE XT SÖTÉT/EPER/FEKETE/EZÜST

MERIDA BIG NINE XT SÖTÉT/EPER/FEKETE/EZÜST
1.090.000 Ft
1.009.000 Ft
Kedvezmény: 81.000 Ft
Méret
1.090.000 Ft
1.009.000 Ft
Kedvezmény: 81.000 Ft
Beszállítói készlet: Értesítést kérek beérkezéskor.
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: bf_2403218
Gyártó: Merida
Átlagos értékelés: Értékeld elsőként

Paraméterek

Szín SÖTÉT/EPER/FEKETE/EZÜST

RÉSZLETES LEÍRÁS

Tulajdonságok

Az igényesebb tereppályákhoz nagyobb teljesítményű kerékpárok kellenek - ezért készítettünk ilyeneket. Progresszív geometria párosul könnyű szénszálas vázzal, plusz extra gumiabroncs-férőhely a kényelem és a sebesség érdekében.
 
A modern cross-country versenypályák minden eddiginél igényesebbek, ezért a legújabb BIG.NINE XT-t is minden eddiginél jobb képességűvé tettük. A könnyű CF3 karbon váz 2,4"-os gumiabroncsok számára biztosít helyet, progresszív geometriával és AGILOMETER méretezéssel párosítva, ami extra kényelmet és kontrollt biztosít, miközben fenntartja a versenyzőknek szükséges, villámgyors emelkedő sebességet. A RockShox SID villa 100 mm feszesen szabályozható rugóutat biztosít a kormányra szerelt Lockout karral, míg a Shimano mércéül szolgáló 12 sebességes XT hajtáslánc tévedhetetlenül pontos váltásokat biztosít.
 
A hegyikerékpározás az egyik legváltozatosabb kerékpáros sportág, és valószínűleg a legigényesebb is, ami a felszerelést illeti. Míg a fully kerékpárok elképesztő vezetési tulajdonságokat kínálnak, a klasszikus hardtail továbbra is az egyik legtisztább eszköz a munkához. A 29er kerékkel felszerelt BIG.NINE kínálatunk karbon és alumínium kivitelben kapható, és többféle geometriával rendelkezik. A frissített CF karbon és LITE alumínium vázas BIG.NINE igazán modern geometriát kínál, megnövelt szabad állással és kezelhetőségi stabilitással, hogy jobban megbirkózzon a mai kemény versenypályákkal, a downcountry-ra kész TR opciókkal, amelyek növelik a villa rugóútját, valamint agresszív gumiabroncsokat és dropper nyeregszárat adnak hozzá. A BIG.NINE TFS és SPEED lazább geometriája kényelmesebb, felegyenesedett üléspozíciót biztosít. Klasszikus hardtailjeink alkotják kínálatunk gerincét, és megmutatják azt a hatalmas tapasztalatot és tudást, amelyet a kerékpárgyártás közel fél évszázada alatt szerezhettünk. A BIG.NINE termékcsalád a modern váztechnológia, a részletekre való odafigyelés és a "Made in Taiwan" kézművesség szimbiózisát szimbolizálja.
 
Váz/felszereletségverzió: III/1
Váz: Big.Nine CF3 III carbon 29x2.4 max 148x12
Lockout kar: Rock Shox OneLoc
Teleszkóp/Villa: Rock Shox SID SL Air 100 Tapered 2 position remote LO 29x2.4 max. 44 mm fork offset
Fék Első: Shimano XT 2p
Fék Hátsó: Shimano XT 2p
Féktárcsa Első: Shimano RT54 180mm
Féktárcsa Hátsó: Shimano RT54 160mm
Lánc: KMC X12
Hajtómű: Shimano XT 34T
Hajtókarhossz: 170 mm-S, 175 mm-M up
Középrész: Shimano BB-MT-801 24mm
V&aacut

A közkedvelt kerékpáros termékek üzletünkben tesztelhetők.

Vélemények a termékről

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.