Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
TERMÉKKATEGÓRIÁK

Kerékpár fék

Válaszd a legjobb, leghatékonyabb bicikli féket a rövidebb fékúthoz. V-fék, kerékpár tárcsafék, fékalkatrészek a hatékony fékezéshez. Bicikli fékpofák, bicikli fékbetétek minden típushoz. Akár 30%-al nagyobb fékhatás! Kerékpár fékkar, fékadapter, bicikli féktárcsa, centerlock fékadapter teljes kínálata bicikli webshopunk bicikli fék kategóriában. Kerékpárod főalkatrésze a kerékpár fék! Minden bringázás előtt ellenőrizd a fékrendszert! Fejlesztések, újdonságok kiválasztásában segít a Dynamic-sport szakértő csapata!

Talán minden kerékpárosnak volt már valami élménye egy vészfékezéssel kapcsolatban. Ezért nagyon jól tudjuk mennyire fontos a jó fék. Hiába van jó reakcióidőd, ha a fékekben el vannak kopva a fékpofák vagy levegős a fékrendszer a bringádon. Sokan azt sem tudják, mennyi olajos szennyeződés kerül a felnire vagy a féktárcsára az útról, amin a fékpofa vagy fékbetét már nem tudja kifejteni teljesen a fékhatását. Pedig  egy egyszerű féktisztító spray használatával eltüntethetjük az olajos, zsíros szennyeződéseket, amivel féktávot nyerünk. 

Bár egyre elterjedtebb a tárcsafék még mindig rengeteg v-fékes kerékpárral találkozhatunk. Ezekben általában 72mm széles fékpofa van. A fékpofák különböző keménységűek. A jobbminőségűek lágyabb gumikeverékűek, ami jobb fékhatást biztosít. Ezek a fékpofák lágyságukból adódóan viszont hamarabb elkopnak. Vannak olyan fékpofák, amiken különböző mintázat, ill. profil van.  Ezek a jobban leszedik a sarat, nem csikorognak, és nagyobb fékhatást adnak. Olyan fékpofákkal is találkozhatunk, ahol magát a fékgumit tudjuk cserélni. Ezeknél nem kell kompletten az egész fékbetétet cserélni. Ezektől a gyártóktól találsz nálunk fékpofát v-fékhez:  a2Z, BikeFun, Magura, Acor, Merida, Sunrace, Zoggie, Ritchey, Tektro, Jagwire, Avid.

A mechanikus bowden működtetésű abroncsfék (felnifék) viszont már kiszorulóban van. Nem csak az MTB kerékpároknál, de már kezd a junior kerékpároknál lecserélődni tárcsafékre. Azért aggodalomra semmi ok. A dynamic-sport.hu oldal tele van cserélhető fékgumival, fékpofával, fékbetéttel. Találsz nálunk V-fékhez, kanifékhez, BMXhez, csapos fékhez és speciális hidraulikus fékhez fékpofát.

Tárcsafékhez is megtalálsz minden alkatrészt és kiegészítőt. Mechanikus tárcsafékhez bowdenhuzal, bowdenház, kupakok a hidraulikushoz pedig féktárcsa, fékvezeték, roppantó gyűrű, fékolaj, feltöltő, apróalkatrész és adapter.

Mechanikus fékből még találsz több kialakításút, benyúlásút. Patkófék, V-fék, mini V-fék, U-fék, dob és rollerfék kapható. Hogyha elhasználódott, meghibásodott fékrendszered akkor a dynamic-sport.hu webáruházban mindent megtalálsz a cseréhez. Természetesen a féktesthez találsz megfelelő fékkart is. Sok múlik a  bowdenezésen is. Ebben rozsdamentes bowdenekkel és teflonos bowdenházzal segítünk MTB, trekking és országúti használatra is. Fékkarokon kívül rengeteg féktárcsa, féktárcsacsavar közül tudsz választani.

Nézd meg a kerékpár kiegészítők, kerékpár szállítás legújabb kínálatát a Dynamic sport oldalán. Válaszd ki számodra legideálisabb bicikli ruházatot, és és élj a kedvezmény lehetőségével. Szép kártya elfogadóhely - ingyenes
csomagvisszaküldés
 - Garancia.