Miért tőlünk vásárolj?
RÉSZLETES LEÍRÁS
Fehérjebevitel fagyival? Igen! Nincs nyár fagyi nélkül; ám strandfazon sincs lemondások nélkül. Szerencsére; fagyival is lehetsz fitt; csak az nem mindegy; milyennel. Itt a BioTechUSA fagylaltpora; az alakbarát alternatíva; sőt; több is annál! Ha eddig a hagyományos fagyi volt a gyengéd; akkor mostantól a Protein Ice Cream lehet az erősséged. Alapja ugyanis minőségi tejsavófehérje koncentrátum; így fehérjebeviteled édesen hűs kiegészítőjeként kanalazhatod a legforróbb napokon; akár egy-egy izzasztó edzés után. Még fagyigép sem kell hozzá! Csak egy shakerre lesz szükséged; amelyben vízzel összerázod a fagylaltport; aztán irány a fagyasztó! 2-3 óra után már élvezheted is az igazi; krémes fagyi élményt. Tedd hidegre a bűntudatot; fagylaltozz szabadon! Tipp: Bolondítsd meg ezt a szuper alapot! Kombináld friss gyümölcsökkel és Protein Wafer termékünkkel! 1 adagban (50 g por + 100 ml víz = 150 g fagyi): A fehérje mint tápanyag A fehérje testünk fontos építőeleme; a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Hozzájárul az izomszövet fenntartásához és növekedéséhez. Nagyobb a fehérjeigényünk; ha rendszeresen sportolunk; ha az izomtömegünket szeretnénk növelni; ha fogyni szeretnénk vagy ha idősödünk. A Protein Ice Cream az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. Ízek: csokoládé; eper Kiszerelés: 500 g (10 adag) Keverj el 1 adag (50 g = 5 evőkanál) port 100 ml vízben főzés nélkül; keverőpalack segítségével; majd tedd fagyasztóba 2-3 órára! A bekevert adagot fagyasztóban tárold; és fogyaszd el 1 napon belül! Fogyaszd egészséggel; élvezettel! Tárolás: Tárold hűvös; száraz helyen. Csokoládé (chocolatte): tejsavófehérje koncentrátum; krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír; sovány tejpor; emulgeálószerek (E471; E472a); glükózszirup; szacharóz; tejfehérje; stabilizátor (kálium-foszfátok); csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)]; teljes tejpor; zsírszegény kakaópor; aromák; sűrítőanyag (xantángumi); só; édesítőszer (szukralóz). Eper (strawberry): tejsavófehérje koncentrátum; krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír; sovány tejpor; emulgeálószerek (E471; E472a); glükózszirup; szacharóz; tejfehérje; stabilizátor (kálium-foszfátok); csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)]; teljes tejpor; aromák; sűrítőanyag (xantángumi); étkezési sav (citromsav); só; édesítőszer (szukralóz); színezék (Alluravörös AC)1. 1Alluravörös AC: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült. Átlagos tápérték adatok | 1 adag: 50 g Adagok száma a termékben: 10 100 g por RI* 50 g por1 Energia 1926 kJ/458 kcal 23% 963 kJ/229 kcal Zsír 17 g 24% 8;5 g -amelyből telített zsírsavak 13 g 65% 6;5 g Szénhidrát 24 g 9% 12 g -amelyből cukrok 13 g 14% 6;5 g Fehérje 52 g 104% 26 g Só 0;64 g 11% 0;32 g *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). 1 50 g por;a felhasználási javaslat szerint készítve; 150 g fogyasztásra kész terméket eredményez. MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): Lásd a fehér mezőben (LOT/EXP). TÁROLÁS: Tárolja szorosan lezárva; hűvös; száraz helyen. Az elkészített terméket tárolja fagyasztóban és fogyassza el 1 napon belül. Forgalmazó: BioTech USA Kft.; 1033 Budapest; Kiscsikós köz 11.; Magyarország. Származási hely: EU. Protein Ice Cream
Lássuk a számokat!
Hogyan; mikor; kinek?
Felhasználási javaslat:
Összetevők:
A közkedvelt kerékpáros termékek üzletünkben tesztelhetők.