RÉSZLETES LEÍRÁS
Fehérjebevitel fagyival? Igen!
Nincs nyár fagyi nélkül; ám strandfazon sincs lemondások nélkül. Szerencsére; fagyival is lehetsz fitt; csak az nem mindegy; milyennel. Itt a BioTechUSA fagylaltpora; az alakbarát alternatíva; sőt; több is annál! Ha eddig a hagyományos fagyi volt a gyengéd; akkor mostantól a Protein Ice Cream lehet az erősséged. Alapja ugyanis minőségi tejsavófehérje koncentrátum; így fehérjebeviteled édesen hűs kiegészítőjeként kanalazhatod a legforróbb napokon; akár egy-egy izzasztó edzés után.
Még fagyigép sem kell hozzá!
Csak egy shakerre lesz szükséged; amelyben vízzel összerázod a fagylaltport; aztán irány a fagyasztó! 2-3 óra után már élvezheted is az igazi; krémes fagyi élményt. Tedd hidegre a bűntudatot; fagylaltozz szabadon!
Tipp: Bolondítsd meg ezt a szuper alapot! Kombináld friss gyümölcsökkel és Protein Wafer termékünkkel!
1 adagban (50 g por + 100 ml víz = 150 g fagyi):
A fehérje mint tápanyag
A fehérje testünk fontos építőeleme; a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás. Hozzájárul az izomszövet fenntartásához és növekedéséhez. Nagyobb a fehérjeigényünk; ha rendszeresen sportolunk; ha az izomtömegünket szeretnénk növelni; ha fogyni szeretnénk vagy ha idősödünk.
A Protein Ice Cream az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Ízek: csokoládé; eper
Kiszerelés: 500 g (10 adag)
Keverj el 1 adag (50 g = 5 evőkanál) port 100 ml vízben főzés nélkül; keverőpalack segítségével; majd tedd fagyasztóba 2-3 órára! A bekevert adagot fagyasztóban tárold; és fogyaszd el 1 napon belül!
Fogyaszd egészséggel; élvezettel!
Tárolás: Tárold hűvös; száraz helyen.
Csokoládé (chocolatte): tejsavófehérje koncentrátum; krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír; sovány tejpor; emulgeálószerek (E471; E472a); glükózszirup; szacharóz; tejfehérje; stabilizátor (kálium-foszfátok); csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)]; teljes tejpor; zsírszegény kakaópor; aromák; sűrítőanyag (xantángumi); só; édesítőszer (szukralóz).
Eper (strawberry): tejsavófehérje koncentrátum; krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír; sovány tejpor; emulgeálószerek (E471; E472a); glükózszirup; szacharóz; tejfehérje; stabilizátor (kálium-foszfátok); csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)]; teljes tejpor; aromák; sűrítőanyag (xantángumi); étkezési sav (citromsav); só; édesítőszer (szukralóz); színezék (Alluravörös AC)1. 1Alluravörös AC: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Tejet; tojást; glutént; szóját; rákféléket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.
Átlagos tápérték adatok | 1 adag: 50 g Adagok száma a termékben: 10
100 g por
RI*
50 g por1
Energia
1926 kJ/458 kcal
23%
963 kJ/229 kcal
Zsír
17 g
24%
8;5 g
-amelyből telített zsírsavak
13 g
65%
6;5 g
Szénhidrát
24 g
9%
12 g
-amelyből cukrok
13 g
14%
6;5 g
Fehérje
52 g
104%
26 g
Só
0;64 g
11%
0;32 g
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
1 50 g por;a felhasználási javaslat szerint készítve; 150 g fogyasztásra kész terméket eredményez.
MINŐSÉGÉT MEGŐRZI (nap/hó/év): Lásd a fehér mezőben (LOT/EXP).
TÁROLÁS: Tárolja szorosan lezárva; hűvös; száraz helyen. Az elkészített terméket tárolja fagyasztóban és fogyassza el 1 napon belül.
Forgalmazó: BioTech USA Kft.; 1033 Budapest; Kiscsikós köz 11.; Magyarország.
Származási hely: EU.
Protein Ice Cream
Lássuk a számokat!
Hogyan; mikor; kinek?
Felhasználási javaslat:
Összetevők: