RÉSZLETES LEÍRÁS
Gluténmentes sütőmix - nem csak gluténérzékenyeknek! Készítsd el otthon saját kenyered a BioTechUSA Multigrain Baking Mix sütőkeverékkel! Bár a kölesliszt; a zabpehelyliszt és az arany lenmagliszt már önmagukban tartalmaznak élelmi rostot; hogy egy igazán rostokban gazdag kenyeret kapjunk; bambuszrostot és útifűmaghéjat is adtunk a sütőmixhez. Ezen kívül pedig napraforgómag és tökmag is található az összetevők között. Az elkészítéshez a sütőmixen kívül csak egy kis instant élesztőre és langyos vízre van szükséged. Egy alapos összedolgozás; pihentetés; formázás és már mehet is a sütőbe! 1Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően. 2Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. A fogyasztásra kész termék abban az esetben felel meg az állításoknak (gluténmentes; vegán; élelmi rostban gazdag; alacsony telített zsírtartalmú; hozzáadott cukrot nem tartalmaz); amennyiben a feltét/töltelék is megfelel. Egy kenyér (kb. 430 g) tápanyag tartalma3: 3A felhasználási javaslatnak megfelelően elkészítve. A Multigrain Bread Baking Mix az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. Felhasználási javaslat 1 kenyér elkészítéséhez: 250 g lisztkeverékhez hozzáadunk 3;5 g instant élesztőt; majd 300 g langyos vízzel alaposan összedolgozzuk; majd a masszát meleg helyen lefedve kelesztjük 40-60 percig. Ezután száraz felületen formázzunk belőle veknit (kb. 17x10 cm) és ejtsünk 3-4 mély bevágást a tészta felületén; vékonyan bekenjük vízzel és sütőpapírral bélelt tepsin előmelegített 190 fokos sütőben készre sütjük. Sütési idő: alsó-felső sütés esetén 190 fok; 70 perc; légkeverés mellett 190 fok 50 perc. A kenyeret szobahőmérsékleten pihentetjük. Miután teljesen kihűlt; felszeleteljük és fogyasztásig szorosan lezárva száraz; hűvös helyen tároljuk. FIGYELMEZTETÉSEK: A termék fogyasztása nem helyettesíti a változatos; kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Elégtelen mennyiségű folyadék fogyasztása esetén a termék fulladást okozhat. Sok vízzel fogyassza; hogy a termék biztosan a gyomorba kerüljön. Nem ajánlott nyelési nehézségekkel küzdő egyének részére. Ismert alapbetegség; valamint gyógyszerszedés esetén; továbbá más rost termékkel történő együttes fogyasztása a terméknek nem javasolt! Szorosan lezárva; hűvös; száraz helyen tárold. Kölesliszt; bambuszrost 11%; útifűmaghéjpor (Plantago ovata magból) 11%; zabpehelyliszt; hántoltnapraforgómag 5;1%; hántolt tökmag 5;1%; étkezési só; arany lenmagliszt. Tejet; tojást; szóját; földimogyorót; zellert; puhatestűeket; kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült. Tápérték adatok 100 g porban 1 kenyérben RI* (1 kenyérben) Energia 1441 kJ/344 kcal 3603 kJ/861 kcal 43% Zsír - amelyből telített zsírsavak 7;8 g 1;3 g 19 g 3;3 g 28% 17% Szénhidrát - amelyből cukrok 46 g 0;7 g 114 g 1;8 g 44% 2% Rost 26 g 64 g ** Fehérje 10 g 26 g 52% Só 2;4 g 6;0 g 100% *Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal). **RI érték nincs meghatározva. Miért ajánljuk a BioTechUSA Multigrain Bread Baking Mix terméket?
Kiknek ajánljuk a BioTechUSA Multigrain Bread Baking Mixet?
Mit tartalmaz egy adag BioTechUSA Multigrain Bread Baking Mix?
Hogyan kell használni a BioTechUSA Multigrain Bread Baking Mixet?
Hogyan kell tárolni a BioTechUSA Multigrain Bread Baking Mixet?
ÖSSZETEVŐK
Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
A fogyasztásra kész termék abban az esetben felel meg az állításoknak (gluténmentes; vegán; élelmirostban gazdag; alacsony telített zsírtartalmú; hozzáadott cukrot nem tartalmaz); amennyiben a feltét/töltelék is megfelel.