Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kerékpár szervíz

Szervizünkben három értéket képviselünk: Tisztesség, precizitás, gyorsaság!

Munkafelvétel:

Szervizünkben hétfőtől szombatig van munkafelvétel. 
Általában az átvételt követő nap visszatudjuk adni a megjavított kerékpárt. 
Bejelentkezni telefonon +36/28-384-342 számon és személyesen is lehet. Munkafelvételkor nem kérünk előleget. Mindig a munka átadásakor kipróbálás után rendezzük az elszámolást. Gyors szerviz esetén azonnal is tudunk segíteni. 


Díjmentes szervizszolgáltatás: 

Nálunk vásárolt új kerékpárok esetén két alkalommal az első és hatodik hónapban a felülvizsgálat és beállítások elvégzése díjmentes. 
Az első ellenőrzést a vásárlást követő 3-5 héten belül érdemes megejteni, amit fontosnak tartunk mert a leglelkiismeretesebb átadás előtti üzembe helyezésnél, beállításoknál és műszaki felkészítésnél is szükség lehet erre és a tapasztalatok egyeztetésére. 
Kérjük a vásárlás számláját vagy annak másolatát illetve a garanciafüzetet ebben az esetben hozd magaddal.

Kerékpárszervizünk 2002 óta működik. Célunk úgy átadni a kerékpárt, hogy mosolyt csaljunk az arcodra. Mi is bringázunk és a tapasztalatainkat tudásunkat szívesen osztjuk meg veled. 


Munkadíjainkkal kapcsolatban:

Szerviz akció!

Kisgenerál csomag 8900 Ft: Fék állítás (első, hátsó), váltóállítás (első, hátsó), kerék centrírozás (első, hátsó). Minden ezen felüli munka 50% kedvezménnyel!

Nagygenerál csomag 19900 Ft: Kisgenerálon kívül kerékagyak zsírozása, középrész generál, kormánycsapágy zsírozása.


Azt tartjuk a legkorrektebbnek, hogy átvizsgálás után elmondjuk mit, hogyan és mennyiért tudunk megcsinálni illetve mi a fontossági sorrend. Mi is így látjuk meg mennyi a szerviz anyagköltsége, mennyi a munkadíja a javításnak. Átvizsgálás után a szerviz és anyagköltséget egyeztetjük veled és utána javítjuk meg a kerékpárt. Általánosan elmondható, hogy kisebb szervizmunkák egy kerékpáron 1500-6000 Ft között vannak. Az átvizsgálás díjtalan. 

 

Garancia:

Az elvégzett munkára 1 hónap garancia a beépített alkatrészekre az idevonatkozó kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás vonatkozik. Ezzel kapcsolatban az információk menüpontban találsz felvilágosítást.